Weekly Journal #58 - Nieuw logo, Victoria's Secret & naar de bios

by - oktober 26, 2015


Hallo lieve lezers! Zei ik vorige week nog dat ik niet elke week een Weekly Journal kan maken, staat er nu wéér eentje online. Ik heb namelijk de afgelopen week onwijs veel leuke dingen gedaan. Zo heb ik een nieuw logo voor mijn blog ontworpen, heb ik wat ontzettend leuke dingen gekocht en ben ik naar de bios geweest met vriendinnen. Kijk je weer mee?

Zondag is mijn enige vrije dag in de week en dan ben ik meestal aan het bloggen. Bloggen is mijn grootste hobby en ik zou ook niet weten wat ik dan moest doen op zondag, haha. Op zondagavond had ik ook nog even tijd over, en besloot ik om een nieuw logo te maken. Stond al eeuwen op mijn t-do lijstje! Wat vind jij ervan?

Op maandag mocht ik een dagje op school werken, omdat ik een aantal dingetjes moest monteren. Het was herfstvakantie, dus het was lekker rustig. Voor de lunch nam ik dit overheerlijke broodje gezond! <3

Toen ik aan het eind van de middag thuiskwam, zag ik dit mooie plaatje toen ik uit het raam keek. Wat mooi! Ik kan nog steeds iedere dag genieten van het mooie uitzicht dat ik heb.

Op dinsdag mocht ik eerder weg van stage. Ik besloot Apeldoorn even in te gaan om wat te gaan shoppen. Ook kon ik zo voor de eerste keer de stad bezoeken waar ik stage loop. En het is echt ontzettend leuk om te shoppen daar! Ik slaagde goed bij de Sting met dit leuke blousje en een lekker dik en lang vest.

Ook ging ik even langs de Douglas en de Etos, want ik wou mezelf even verwennen met een heerlijk geurtje. Uiteindelijk werd het deze variant van een body mist van Victoria's Secret!

Op vrijdag mocht ik thuiswerken van stage. Ik heb onwijs veel kunnen doen aan mijn stageverslag, super fijn! En 's ochtends werd ik wakker met dit kapsel. Ik slaap trouwens altijd met een vlechtje in, zo komen mijn 'krullen' eigenlijk altijd meer tot recht. Ik vond het mooi en ik heb verder ook helemaal niks meer aan mijn haar gedaan die dag.

Yes!

Wohooo, weekend! Ik had afgesproken met een paar vriendinnen om naar de bios te gaan, naar de film Paranormal Activity. Om alvast in de stemming te komen voor Halloween, natuurlijk.

Die avond kom ik pas laat thuis - ik lag om half 2 pas in bed - dus een ijskoffie de volgende dag kwam wel goed van pas. Het is zaterdag en ik ga met de bus om weer een dagje te werken bij mijn bijbaantje.
Zaterdagavond ben ik nog uit geweest in Enschede, het was mega gezellig! Daar heb ik dan ook helaas geen foto's van gemaakt, haha. Wel nam ik nog een foto van deze perfecte highlighter van Sleek, die je o.a. kunt winnen in mijn winactie. Doe jij al mee?

Deze week heb ik een aantal leuke dingen op de planning staan. Zo heb ik vandaag vrij, omdat mijn broertje naar München gaat voor een paar maanden. I'll miss him! Ook ga ik nog met mijn moeder shoppen vandaag. Donderdag heb ik een borrel en zaterdag ga ik naar Halloween Fright Nights met vrienden! Daar heb ik helemaal zin in!

Staat er bij jou nog iets leuks op de planning deze week?

Liefs, Maaike

You May Also Like

19 reacties

 1. Wauw wat een gaaf logo! En wat een schitterend uitzicht heb je zeg! Jaloers... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Slapen met een vlecht! Dat deed ik toen ik lang haar had ook altijd. Je hoeft het dan niet eens meer te kammen en het zit goed :) je logo is mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja hè! Super handig dat je er dan niks meer aan hoeft te doen. Dankjewel kim <3

   Verwijderen
 3. Oh wauw, je haar zit echt heel mooi! Misschien moet ik ook eens vaker met een vlechtje slapen. Je nieuwe logo was me al opgevallen, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat heerlijk dat je thuis kan werken aan je stage. ik ben thuis soms zoveel productiever! Al kan ik op dit moment niet echt vooruit zonder de informatie die ze hier hebben haha! Oh en aaaah dat pallette haha zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk logo! Apeldoorn is inderdaad een leuke shopstad! Ik slaap ook vaak met een vlecht, dan zit mijn haar de volgende dag veel beter! Leuk dat je bent uitgewreest! Moet ik ook snel weer een keer doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je logo echt heel mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je logo is heel mooi! Ik moet ook maar eens gaan slapen met een vlecht denk ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je logo is geslaagd, simpel en strak! En je hebt ook leuke dingen in het vooruitzicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke week! Oh je match die je geshopt hebt ziet er echt super leuk uit. <3 En wat is je logo tof, heel gaaf!

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat vlechtje staat je ook leuk hoor ;) En je logo is tof, gaaf dat je dit zelf hebt gemaakt. Heb je nog lekker geshopt vandaag?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind je nieuwe logo heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die body mist is zo lekker en je nieuwe logo is erg mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk overzichtje en aangenaam om te lezen! Mooi nieuw logo ook! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha, het eerste wat ik dacht toen ik je logo was, was shit waarom had ik niet aan die slogan gedacht. Ik vind m erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Die mody mists van de Victoria's Secret zijn altijd zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke foto's! Een vlecht staat je super mooi! En wat fijn dat je al aan je verslag hebt gewerkt. Ik kan me er niet toe zetten, heb ook zo weinig tijd haha! X

  BeantwoordenVerwijderen