MY CURRENT WISHLIST - Herfst/winter 2015

by - november 11, 2015


Hoe dichterbij Sinterklaas en Kerstmis komt, hoe langer mijn wishlist wordt. Ik weet niet precies hoe het komt, maar mijn drang om online te shoppen wordt met de dag groter. Doen webwinkels meer hun best om hun assortiment aantrekkelijker te maken in deze maanden? Ik weet in ieder geval zeker dat de volgende dingen zeker weten op mijn wishlist staan! 

Booties met fashionable profielzool
Ik heb schoenen nodig! En mijn oog valt de laatste tijd steeds vaker op leuke laarsjes. Nu heb ik al zwarte enkellaarsjes, maar daarvan is de hak zó hoog dat ik daarmee niet doordeweeks naar school of stage ga. Deze booties met een lagere hak lijken me daarvoor veel handiger, en omdat ze zwart zijn, zijn ze ook overal mee te combineren!

Roodgoudkleurig horloge met zirkonia
Goud, goud, goud, ik HOU van gouden sieraden! Ze stralen net wat meer luxe uit dan zilveren sieraden, vind ik. Eigenlijk draag ik nauwelijks sieraden, maar ik maak altijd een uitzondering voor oorbellen en kettingen. Dat soort sieraden draag ik het vaakst, en horloges draag ik al helemaal niet. Maar voor dit gouden exemplaar maak ik graag een uitzondering <3

Simply You EDT for her
Geurtjes kan ik nooit genoeg hebben. Niet alleen de geurtjes van Victoria's Secret spaar ik op, ook wil ik zoveel mogelijk lekkere geurtjes van andere merken hebben. Of dat goed is voor mijn portemonnee? Nee, dat niet. Maar het is wel heerlijk om elke dag te kunnen kiezen welk geurtje je nu weer opdoet. 

Zacht zwart vest met kasjmier
Oh, wat hou ik toch van grote, dikke vesten die je lekker kunnen beschermen tegen de kou. Het liefst kruip ik iedere dag in een warm vest, maar helaas heb ik er nog niet genoeg in mijn kledingkast hangen om aan mijn behoefte te voldoen. Ik denk zelfs dat ik maar één heerlijk lang vest in mijn kast heb liggen. Tijd om mijn collectie uit te breiden met dit zachte, zwarte vest met kasjmier. Heerlijk!

Zwarte tas met geruite voering
Waar elke vrouw van tassen houdt, ben ik zo iemand die er telkens maar ééntje gebruikt tot die helemaal versleten is. Klinkt niet heel glamorous, maar dat is gewoon de waarheid. Mijn liefde gaat uit naar zwarte tassen, maar ik wil graag eens een andere kleur tas proberen. Een beige tas heb ik altijd al eens willen hebben, want ik heb nog nooit eerder een in deze kleur gehad. 

Schakelring met gravure
Ik hou van de kleine details, die een outfit nét wat leuker maken. Ik dacht eerst dat dit een armband was, maar het is een ontzettend schattige schakelring. Hoe cute is deze? Ik weet dat hij goed zal passen bij het goudkleurige horloge dat ook in deze wishlist staat. Zie jij het al voor je?

Al deze prachtige producten komen van de webshop van Esprit. Naast de ontzettend leuke dingen die al op mijn wishlist staan, zag ik nog een heleboel andere dingen die ik zó zou kunnen toevoegen aan dit lijstje. Wat staat er op jouw wishlist deze herfst/winter?

Liefs, Maaike

You May Also Like

19 reacties

 1. Wat een fijne items heb je op je wishlist staan! Die geur ben ik benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Vooral de tas en de armband.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke boots! Die wil ik ook wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die horloge... écht prachtig! Ik draag ook nooit een horloge, maar goed, deze is een uitzondering waard! (;

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De horloge en de tas zijn supermooi! Zelfs heb ik ook niet zo'n uitgebreide tassencollectie, maar ik zou er graag meer willen haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die tas kan ik ook wel op mn wishlist zetten! Wat een mooie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie wishlist. Er staan echt hele mooie stijlvolle items op!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die ring is leuk, apart ook! Heb zoiets niet eerder gezien:) De tas vind ik idd ook leuk. Een keer wat anders dan veilig zwart he hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die ring vind ik heel bijzonder! Erg leuk denk ik. En inderdaad, zoiets kleins voegt net iets toe aan je outfit en dat is tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh, die horloge is echt prachtig! De tas ziet er ook erg chique uit! :) Ik zou ook wel alles van je wishlist willen hebben haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauuuuuw die tas is zo mooi! En wat een mooi horloge. Leuke wishlist heb je gemaakt. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie wishlist! Het horloge is echt gaaf! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Love them all! Die boots zijn gaaaaf! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke wishlist ! Ik vind de tas heel mooi :) !

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Toffe items op je wishlist. Ik kan ook altijd een heleboel dingen uitzoeken die ik nog graag wil hebben in deze periode.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke wishlist! Ik ben ook nog op zoek naar fijne, zwarte laarsjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik kan me wel vinden in deze items, mooie wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen