Weekly Journal #59 - Walibi Fright Nights, club sandwich & gloednieuwe aankoop

by - november 09, 2015


Hallo lieve lezers! De laatste tijd heb ik weer een boel dingen meegemaakt die ik graag met jullie wil delen. Zo ben ik vorige week naar Walibi Fright Nights geweest en dat was onwijs gezellig. Ook is mijn broer naar München vertrokken, heb ik een wel hele leuke aankoop gedaan en heb ik ook nog eens pepernoten gebakken. Kijk je weer mee?


Op maandag had ik een dagje vrij gevraagd van stage, want mijn (tweeling)broer vertrok die dag naar München. Hij gaat daar vier maanden stagelopen, maar gelukkig komt hij weer even terug met Kerstmis! :)


Daarna ging ik met mijn moeder en zus even wat lekkers eten bij La Place. Daar kan ik echt enorm van genieten, omdat ik zelf niet zoveel vrije tijd meer heb. Ik nam dan ook een dikke smoothie, een club sandwich en een kaas/uit broodje. Hmmm!

Ook gingen we met zijn drieën even langs de Poco, want daar heb je enorm leuke interieur spulletjes! We kwamen langs de kerstafdeling, en daar lagen ook al ontzettend leuke kerstspulletjes haha. Daar heb ik niks van meegenomen - nóg niet - maar wel dit schattige klokje. Leuk is ie hè?


Even een lekkere vette hamburger eten, nadat ik terug gekomen was van stage. Soms heb je daar gewoon zin in.


Just be you <3


Zaterdag ging ik eens niet werken, maar vertrok ik met een paar vrienden naar Walibi Fright Nights. Het was mega druk, maar ik vond het een onwijs gezellige dag! We zijn in lekker veel achtbanen geweest en natuurlijk kon ik ook even gek doen met vrienden.


Als tussendoortje een heerlijk zoete suikerwafel, die ook nog eens warm was. Jeetje, wat was dit lekker zeg!


In de rij voor de boomstam attractie. Deze attractie was eigenlijk nog het leukste! Wat heb ik gelachen zeg, haha.


En 's avonds werd het park natuurlijk omgetoverd tot Fright Night. We gingen naar twee 'haunted houses' en ondanks ik al twee keer eerder naar Walibi Fright Nights ben geweest, vond ik het nog reuze eng. En we moesten natuurlijk even op de foto met een zombie!


Ik kon het niet laten en ging met een vriendin pepernoten bakken. Wat hadden we daar zin in zeg, haha! We hebben er ook nog een aantal gemaakt met Diseronno, dus dat werden drankpepernoten. Best lekker eigenlijk!

Komende week heb ik op maandag vrij, want dan moet ik terug naar school om bij te praten met mijn klas over onze stages. Daarna ga ik nog even met klasgenootjes de stad in. En volgend weekend ga ik naar een mega leuk feest heen met vriendinnen; ik heb er zin in!

Ga jij dit jaar ook nog pepernoten bakken?

Liefs, Maaike

You May Also Like

24 reacties

 1. Ah fijn dat je vrij hebt kunnen nemen om je broer uit te zwaaien! Even een rustig dagje! Oh en supergoed dat je zaterdag er op uit bent gegaan. Hopelijk kun je uit die kleine dingen weer energie halen! Succes op school vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben jammer genoeg niet naar een pretpark geweest in de halloweensfeer. Echt wel spijtig. Hoe dan ook, jij leek het wel leuk te hebben daar! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind Walibi Fright Night altijd zo leuk. Ben stiekem best wel jaloers op je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die quote vind ik heel goed! Moooi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Walibi Fright Nights lijkt me echt super leuk om eens heen te gaan :D Volgend jaar hoop ik te kunnen gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen Laura, het is onwijs leuk om een keer mee te maken! :)

   Verwijderen
 6. Wat een hoop leuke foto's! Jammer dat je broer zo lang weggaat, maar des te leuker is het om uit te kijken naar kerstmis!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Doe mij ook zo'n wafel hihi, lekkerrrr! Ik wist trouwens niet dat jij een broer had, laat staan een tweelingbroer. (Of ik ben het gewoon alweer vergeten, oeps). Fright nights wil ik ook een keer meemaken, lijkt me leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Walibi frightnight lijkt me zo eng. Die wafel is dan wel weer een traktatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wat een heerlijk positief artikel is dit! Fijn dat je broer wel weer terugkomt voor kerst, dat is natuurlijk wel zo gezellig! En walibi frightnights, oei... dat durf ik echt niet haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wist niet dat je tweeling was maar wat leuk dat hij met kerst weer even in het land is! Walibi frightnight is echt niks voor mij! haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik denk dat weinig mensen dat nog weten! Inderdaad, ik kijk nu alweer uit naar Kerstmis <3

   Verwijderen
 11. Aah leuke week! Wel een avontuur voor je broer, 4 maanden op stage. Ik zou dat zelf niet zo snel doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat heb je veel lekkere dingen gegeten. IK ben ook naar walibi fright night geweest dat was zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha die boomstam attractie vind ik ook het leukst! En die wafel ziet er zo goed uit. Jammie!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Spannend dat je broer voor vier maanden naar het buitenland gaat! Maar wel fijn dat hij met Kerst weer even terugkomt :) Lekker hoor al die foodfoto's, haha! Vooral die wafel, oee en de zelfgebakken papernoten natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, die wafel is heerlijk hè? En die pepernoten waren ook verrukkelijk haha

   Verwijderen
 15. Leuke foto's weer! Walibi Fright nights vind ik maar eng haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hey Maaike!
  Wat een super gave week heb je gehad! En wat een lekker eten :-O

  Liefs Astrid (Timeless Elegance)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuke foto's! Tof dat je naar de Fright Nights bent geweest.. Ik ben er ook geweest en vond het zo tof! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 18. wat een leuke foto's! En wat gaaf dat je broer vier maanden gaat stage lopen in het buitenland, wat stoer! Vind ik altijd zo stoer als mensen dat doen. :) En walibi fright nights, super leuk! Ik was vorige week zondag geweest, ik vind die boomstammen ook altijd zo leuk!

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk om te zien! Super tof dat je broer stage gaat lopen in Duitsland :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. onwijs leuk meid mooie foto's en een fijne week verder geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen