Weekly Journal #60 - De Rebellenclub, herfstwandeling & terugkomdag

by - november 23, 2015


Hallo lieve lezers! De laatste twee weken heb ik een aantal leuke dingen meegemaakt, en ik neem jullie weer graag mee in een nieuwe Weekly Journal. Zo heb ik een mooie herfstwandeling gemaakt, ben ik met vriendinnen naar Rebellenclub geweest en had ik terugkomdag op school. Kijk je weer mee?

Zondag is altijd dé dag waarop ik lekker kan uitslapen, en tijd kan besteden aan dingen die ik leuk vind. Zo blog ik vaak op zondag, maar vaak ook niet. Soms ga ik wandelen samen met mijn mama, en dit was denk ik de laatste keer dat we konden genieten van de herfstbladeren.

Op maandag had ik een terugkomdag op school. Op deze dag moest je je stage presenteren aan de klas, en ook konden we lekker babbelen met klasgenootjes om dingen over onze stage te bespreken. Na die tijd ging ik nog met vriendinnen koffie drinken bij Bagels & Beans. Heerlijk!

Daarna gingen we nog even de stad in, want als je stage loopt heb je daar weinig tijd voor ;) Bij Dille en Kamille hadden ze allerlei lekkere zeepjes en spulletjes voor in huis, maar ik heb me ingehouden en ik heb niks gekocht haha!


Ik plaatste een 'Spam je blog' artikel op mijn blog, en ook plaatste ik een oproep op Facebook. Ik zocht nog leuke bloggers om over te schrijven, voor een vervolg op het 'Bloggers die je móet volgen' artikel. Ik kreeg 50 (!) reacties op mijn blog, en over de 60 (!) op Facebook. Ik heb alle blogs al bekeken, en het artikel krijgen jullie nog van mij tegoed :)

Op zaterdagavond was het eindelijk zover: Rebellenclub, here we come! Er kwamen allerlei DJ's, en het was een soort 'festival' feeling, maar dan binnenshuis. Mijn zus en ik nodigden vriendinnen uit om eerst bij ons thuis te zitten, om daarna door te gaan naar het feest. Al voordat het feest begon was het reuze gezellig!

Daarna moesten we op de fiets even naar het feest toe fietsen... we waren helemaal zeiknat! Gelukkig was het feestje al even bezig en waren we binnen no time weer opgedroogd. En de muziek was hemels, het was net alsof het weer even zomer was :)

Selfie!

De volgende dag had ik bijna geen energie meer over - om 7:00 uur mijn bed pas inkruipen was ook niet zo'n goed idee - dus deed ik minimale make-up op en rustte ik de rest van de dag uit.

's Middags ging ik nog even naar de supermarkt, om boodschappen te doen. Ik eet normaal nooit donuts, maar deze keer kon ik deze niet laten liggen!

Op de zondag die week erop - ik maak zó weinig foto's doordeweeks omdat het altijd donker is als ik thuis ben - maakte ik me klaar om naar de verjaardag van mijn nichtje te gaan. Het was een heerlijke gezellige middag die snel voorbij ging. Zo snel dat het nu alweer maandag is en ik weer aan de bak moet...

Fijne week iedereen!

Liefs, Maaike

You May Also Like

20 reacties

 1. Aah dat feestje klinkt onwijs leuk, aan zoiets ben ik ook echt even toe. Die donut ziet er heerlijk uit trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's, volgens mij was dat feestje erg geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een terugkomdag lijkt me best leuk! :D Zo leuk om dan te horen wat voor ervaringen iedereen heeft opgedaan!
  En dat feestje ziet er echt geslaagd uit ;)

  BeantwoordenVerwijderen

 4. Leuke foto's! Leuk dat je ook bij de Rebellenclub was, ik was er ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat grappig! En jammer dat ik je niet gezien heb ;(

   Verwijderen
 5. Dat feestje lijkt mij ook wel heel erg tof, wel een beetje jammer dat je natregende haha. En die donut ziet er heerlijk uit, af en toe mag je jezelf verwennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk feestje heb je achter de rug! En die donut ziet er zo heerlijk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aah wat leuk dat je zoveel reacties kreeg, jeej! Dat feestje ziet er tof uit zeg :) Weinig fotos maken herken ik wel, stom licht..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Huilen! Ik wil juist lekker veel foto's blijven maken, maar dat lukt dus totaal niet

   Verwijderen
 8. Je hebt een gezellige week gehad! Ik vind het zo jammer dat de mooie herfstbladeren aan het vallen zijn… Het gaf zo'n mooie rood-oranje gloed overal!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke foto's! Succes deze week met je stage :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb nu opeens zo'n zin in een donut - terwijl ik echt niet heb gegeten hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke week gehad zo te horen. Ziet er gaaf uit bij de Rebellenclub! Niet te veel gedronken? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een heerlijke week. Vooral het feestje klinkt erg goed :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke foto's! Dat feestje ziet er heel gezellig uit. Ik kan echt extra van zulke dingen genieten in het weekend! x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. leuke week! Een wandeling maken is zo fijn, zeker met je moeder. <3 En in het mooie bos, genieten! <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wauw leuke week meid! ziet er leuk en gezellig uit liefs

  BeantwoordenVerwijderen