Dit zijn mijn doelen voor 2016

by - december 30, 2015


Ik kan het nog maar nauwelijks geloven, maar 2016 staat alweer bijna voor de deur! Vorige week heb jullie mijn hoogtepunten van het afgelopen jaar kunnen lezen, maar nu is het tijd om vooruit te kijken. 2016 wordt namelijk een heel tof jaar! Een jaar waarin ik ook weer veel doelen wil behalen, en deze heb ik allemaal opgesteld in dit artikel. Lees je mee?

Bloggen
♥ Minimaal drie à vier keer per week een artikel online zetten
Wat betreft mijn blog vond ik het vreselijk om het laatste halfjaar bijna geen artikelen te kunnen schrijven. En nu ik weer bezig ben, vind ik het weer helemaal geweldig! Stage zit natuurlijk in de weg, maar nu dat er bijna opzit heb ik weer tijd genoeg. In 2016 moet ik weer gewoon naar school toe, en mijn goede voornemen is om daarnaast constant te blijven bloggen - heerlijk om te doen - en mijn goal is dan ook om steeds minimaal drie à vier artikelen online te zetten. Let's do this! 

♥ Van Blogger overstappen naar Wordpress
Nu ik op stage veel gewerkt heb met Wordpress, ben ik om. In 2016 wil ik daarom ook Blogger vaarwel zeggen, en mijn blog overzetten naar Wordpress. Ik heb hierbij denk ik wel hulp nodig, dus als je nog tips hebt of iemand kent, let me know! Met Wordpress kun je natuurlijk ook veel meer dingen dan Blogger, en het gaat mij voornamelijk om de lay-out. Ik ben er nog lang niet uit hoe ik wil dat mijn blog eruit ziet, maar een nieuwe lay-out gaat dus ook zeker gebeuren in 2016 :)

Travelling
♥ Minstens drie keer op reis gaan
Dit doel had ik vorig jaar ook al, maar ook dit jaar wil ik hem weer als goede voornemen inzetten. In 2015 ben ik namelijk maar één keer op vakantie geweest, dus ik heb dat voornemen niet gehaald. In 2016 staat er al een plek op mijn lijstje: München. Mijn broer loopt hier stage en woont daar ook voor een aantal maanden, dus ik ga hem eind januari opzoeken. En daarnaast wil ik nog een keer Londen bezoeken en in de zomervakantie wil ik ook graag ergens heen.

Lifestyle
♥ Eindelijk volledig stoppen met roken
Ja, misschien hebben jullie dit doel al eens eerder voorbij zien komen maar dit jaar ga ik écht stoppen! Het is me namelijk niet gelukt om in 2015 te doen. Voor de lezers die het nog niet weten; ik ben een echte gezelligheidsroker. Zodra ik uitga móet ik van mezelf een sigaret opsteken en dat houdt de rest van de avond niet op. En omdat het natuurlijk ontzettend slecht is voor je gezondheid ga ik in 2016 volledig STOPPEN. Ik ben er helemaal klaar voor!

♥ Weer beginnen met sporten en gezonder eten
Misschien wel een heel cliché voornemen om te hebben, maar toch wil ik in 2016 wat gezonder gaan leven. Nu ik zes dagen per week werk, heb ik echt helemaal geen zin om 's avonds laat nog te gaan sporten. En mijn eetpatroon is ook niet iets om een voorbeeld aan te nemen, dus daarom wordt 2016 op deze twee gebieden véél beter. Misschien wil ik weer terug op kickboksen, misschien ga ik weer beginnen met hardlopen - dat denk ik zeker weten - en ik denk dat ik ook veel work-outs ga doen die op YouTube staan, om meer kracht te krijgen.

Wat zijn jouw doelen voor 2016?

Liefs, Maaike

You May Also Like

23 reacties

 1. Super leuke en goede doelen! Oh met het roken komt vast helemaal goed! En wat tof dat je drie keer wilt reizen dit jaar. Een heel gaaf voornemen! Londen is echt prachtig. En zeker de moeite waard om een keertje heen te gaan! <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er al een keer heen geweest, maar ik wil zó graag nog een keer gaan! <3

   Verwijderen
 2. Wat een mooie doelen heb je jezelf gesteld. Fijn ook dat ze realistisch zijn, dat is jammer genoeg niet altijd het geval en hoe fijn is het om wel je doelen te kunnen behalen :-)?! Op een fijn 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie doelen heb je voor 2016 zeker als het om stoppen met roken gaat en gezonder leven ;-) Ik twijfel eigenlijk ook om over te gaan stappen naar Wordpress zit nog bij blogger.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop dat je al je doelen zult behalen! Zodra ik weer in Nederland woon wil ik ook overstappen naar Wordpress!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha jaa sporten, maar bij mij is het geen voornemen. Ik mis het gewoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie doelen, heel veel succes! Fijn nieuwjaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat lijken me mooie voornemens! Maar stoppen met roken moet wel bovenaan staan hoor ;) Succes! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie voornemens! Ik wil ook nog graag overstappen naar Wordpress, die ga ik ook even op mijn lijstje zetten hihi. Veel succes alvast! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wilde ook van blogger de overstap maken naar wordpress. Helaas had ik er spijt van en ben ik teruggegaan naar blogger. De plugins kan je alleen gebruiken bij de betaalde versie waar je een abbonnement voor nodig hebt, dus alleen een URL kopen is niet genoeg. Qua lay-out maakt blogger of wordpress niet uit, die hangt gewoon af van de html code, dus als ik jou was zou ik alleen overstappen naar wordpress als je SEO heel belangrijk vind en als je bereidt bent om te betalen hiervoor elke maand bij een host. Als je het leuk vindt, kan je even kijken op mijn blog. Ik werk nu nog steeds met blogger, maar ik heb geen typische blogger lay-out.

  Succes met sporten! Je kan het! Net zoals stoppen met roken;)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, bedankt voor je reactie! Nu ga ik er nog even dubbel zo goed over nadenken om over te stappen naar Wordpress of niet. En je lay-out ziet er goed uit inderdaad!

   Verwijderen
 10. Wat een goede doelen heb je voor jezelf opgesteld! Super leuk dat je weer meer wil gaan posten, dit is zeker ook een doel van mij in 2016 (same problem met stage). En reizen... Zeker ook een goal!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. mooie doelen heb je gesteld . Ik ben benieuwd wat je zoal gaat posten als je meer gaat bloggen x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind wordpress echt super handig! Leuke doelen heb je opgesteld. Veel succes met het behalen ervan! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke doelen opgesteld. Het meer bloggen geldt voor mij ook. Door mijn stage heb ik jammer genoeg echt geen tijd meer gehad. Drie keer reizen vind ik een onwijs gaaf doel. Ik vind het altijd zo tof om nieuwe landen en steden te ontdekken! Met deze doelen gaat 2016 vast een tof jaar worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke goede doelen! Die van blogger naar Wordpress moet te doen zijn;-) Even een middagje voor zitten en dan heb je dat ook weer gehad! Succes met het stoppen met roken

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hele mooie doelen :D Als je trouwens overstapt op Wordpress, wil je daar dan een artikel over schrijven? Wij zitten nog steeds op blogger en ben nu wel echt benieuwd wat er zo anders aan is! Ik vind vooral het comment-gedeelte niet mooi bij blogger...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal ik dan zeker doen! En daar heb je helemaal gelijk in, het comment gedeelte vind ik ook helemaal niet mooi. En met Wordpress kun je trouwens ook een veel mooier lay-out maken dan met Blogger, denk ik.

   Verwijderen
 16. Hele mooie dingen voor dit jaar! Ik hoop echt voor je dat je ze aan het eind van 2016 allemaal kan afstrepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Super doelen heb je opgesteld! Fijne jaarwisseling alvast! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een mooie doelen! Ik wil ook overstappen naar Wordpress komend jaar, maar geen idee hoe ik dat aan moet pakken, haha. En super goed dat je wilt gaan stoppen met roken! :D X

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Supermooie doelen en het gaat je zeker weten lukken! Mocht je hulp nodig hebben bij het overstappen, dan wil ik je best helpen hoor! Geef maar een gil. Nog de beste wensen trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahhhh super lief! Ik ga je dan zeker een paar dingen vragen, want ik kom er denk ik ook niet helemaal zelf uit haha. Jij ook nog de beste wensen, Maureen <3

   Verwijderen