Dit zijn mijn hoogtepunten van het afgelopen jaar

by - december 23, 2015


We zitten alweer in de een-na-laatste week van 2015, het is tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar. Dit jaar was toch wel een jaar met veel hoogtepunten. Zo heb ik onder andere veel leuke dingen meegemaakt door het bloggen, ben ik naar allerlei leuke feesten geweest, ben ik verhuisd en heb ik mijn haren donkerder geverfd! Kijk je mee naar al mijn hoogtepunten van het jaar 2015?

♥ Ik heb heel veel leuke dingen meegemaakt door het bloggen
Afgelopen jaar was het een mega leuk blogjaar! De laatste maanden heb ik natuurlijk niet veel kunnen bloggen, maar toch is er dit jaar veel gebeurd. Zo werd ik aan het begin van het jaar genoemd door Annic van Wonderen - founder van Ilovefashionnews.com én Annicvw.com - op haar Facebook en Twitter account. Het ging over de review die ik geschreven had over haar boek. Ik was even in de wolken! Ook is 2015 het jaar waarin ik voor het eerst geld verdiende met mijn blog. Niet dat ik het daarvoor doe - ik kan gewoon simpelweg niet zonder het bloggen - maar het voelt wel ongelofelijk goed dat je door bedrijven serieus genomen wordt als blog. Het leukste pakketje dat ik kreeg opgestuurd dit jaar? Dat was de Uzuma box, vol met healthy groente sapjes.

♥ Ik ben naar allerlei onwijs leuke feesten geweest
Je mag me gerust een party animal noemen, want het liefst ga ik elk weekend los op een gezellig feestje. Het leukste van dit jaar? Alle feesten waar ik heen ben geweest! Met als hoogtepunt het concert van Chef Special, Dreamfields en Freshtival. Ook ben ik een paar dagen flink losgegaan op Lowlands, wat je hier en hier kunt teruglezen.

♥ Ik ben verhuisd naar een appartement
Jup, niet alle studenten zijn zo gezegend als ik en daarvoor ben ik echt enorm dankbaar. Ik ben in 2015 namelijk verhuisd naar een lekkere grote flat in de stad samen met mijn zus. Niet één kamer dus, zoals de meeste studenten, maar een heel appartement! Ik zit nu - bijna - middenin de stad en ik kan overal snel en gemakkelijk heen. En dus ook naar alle leuke feestjes die in de stad gehouden worden ;)♥ Ik heb mijn haren donkerder geverfd

Ik stond al jaaaaren op het punt om het te doen: mijn haren donkerder verven. Ik loop al sinds mijn 14de rond met blond haar en ik was eigenlijk tijd om eens iets anders te proberen. Het resultaat was erg mooi, al zeg ik het zelf natuurlijk haha. Dit is stiekem mijn eigen natuurlijke haarkleur, maar of ik het nog lang zo ga houden weet ik niet. Ik wil eigenlijk in 2016 een bayalage nemen, waarbij mijn bruine haar langzaam overgaat in blond haar aan de onderkant. Let's do it!

♥ Ik heb een aantal maanden stage gelopen
Ik ben nu natuurlijk nog niet klaar, maar ik kan jullie al wel vertellen dat ik énorm veel heb geleerd op stage. En dat reken ik eigenlijk ook als hoogtepunt, want ik vind het belangrijk om mezelf te ontwikkelen. En wat ook absoluut leuk was, is dat ik een bijbaantje aangeboden heb gekregen bij mijn stageplek! Ik mag er dus blijven werken, hoe leuk is dat? Ik vind mijn werkzaamheden ook ongelofelijk leuk om te doen, en elke week wordt ik weer op een ander vlak uitgedaagd. Vervelen doe ik mij dus absoluut niet, en ik heb mijn passie he-le-maal gevonden: online marketing.

♥ Ik ben op vakantie geweest naar Italië met mijn beste vriendin
Het afgelopen jaar was ontzettend druk en chaotisch voor mij. Vooral het laatste kwartiel op school was écht niet leuk (lees: ik was keidruk met een enorm vervelend project). In de zomervakantie ging de chaos door, want ik was druk met mijn bijbaantje én verhuizen, wat echt niet makkelijk was. Daardoor heb ik niet zo'n leuke vakantie gehad, als ik had gehoopt. Maar wat het wel leuk maakte? De vakantie naar Italië samen met mijn beste vriendin! Daar was ik enorm aan toe zeg! Een PLOG over de eerste dag in Italië kun je hier lezen en daarnaast heb ik ook een artikel geschreven over de dag dat we Sirmione bezochten. Ik wil echt terug als ik die foto's zie!

Wat zijn jouw hoogtepunten van het afgelopen jaar?

Liefs, Maaike

You May Also Like

15 reacties

 1. Wat een toffe hoogtepunten! En lucky you dat je gewoon bent verhuisd naar een appartement. Tegenwoordig is het al lastig om een kamer te krijgen, laat staan een appartement! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelijk heb je! En vooral als straks de nieuwe stufi ingaat, denk ik ook niet dat veel studenten nog op kamers gaan..

   Verwijderen
 2. Geweldige hoogtepunten! Je hebt zo te zien een fantastisch jaar gehad. Mijn hoogtepunt is werken bij Disney!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige hoogtepunten! Geweldig, vooral samen met je beste vriendin naar Italie gaan en alle leuke feestjes, heerlijk <3 Mijn hoogtepunt is mijn stage in de psychiatrie, en alle geweldige momenten met familie, vrienden en mijn lieve vriend!

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt een heel mooi jaar gehad zo te horen :) En natuurlijk lijkt het me leuk om eens betaalt te krijgen, wij bloggers steken er toch uren per dag in!
  Ik hoop dat 2016 net zo mooi gaat worden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaaah zo leuk om te lezen en terug te blikken op je jaar. Heerlijk dat je je eigen appartementje hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah wat een fijn jaar zeg! Hopelijk wordt 2016 nog mooier!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie hoogtepunten ! Super fijn dat je in een appartement woont, het is idd erg moeilijk om aan te komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Allemaal mooie, bijzondere momentjes <3 Echt gaaf dat je in een appartement woont als student zijnde, mag je idd trots op zijn. Dat volgend jaar maar weer vol mooie momenten zit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ook voor jou Nina, ik hoop dat 2016 een mooi jaar voor je wordt <3

   Verwijderen
 9. Mooie hoogtepunten en fijn om op je jaar zo terug te kunnen kijken. Mijn hoogtepunt was het kampioenschap van PSV dit jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heerlijk moet dat zijn om zo te wonen!
  Ik wens je veel geluk, plezier en gezondheid voor 2016!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk artikel! Echt zo fijn dat jullie een eigen appartementje hebben. Dat had ik ook wel gewild met mijn zus, als ik er een had, haha. En ik vind je haar echt prachtig zoals het nu is! Veel natuurlijker en het past mooi bij je gezicht :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooi jaar heb je gehad! Je nieuwe haar staat je zo goed!

  BeantwoordenVerwijderen