Weekly Journal #61 - Heel veel sushi, Sinterklaas cadeaus & een gezellig personeelsfeest

by - december 21, 2015


Hallo lieve lezers, daar ben ik weer! Na een aantal weken van afwezigheid - en hier en daar eens een artikeltje - ga ik vanaf nu weer vaker bloggen! Zoals jullie in mijn vorige artikel konden lezen, zit mijn stage er bijna op en heb ik rond de feestdagen een aantal dagen vrij. Hierdoor heb ik dus meer tijd om artikels te schrijven voor mijn blog. Kijken jullie eerst mee naar wat ik de laatste weken gedaan heb?

Op mijn vrije dagen vind ik het heerlijk om ongegeneerd in mijn Uggs rond te lopen, hmmm! Mijn nichtje was jarig, dus ik maakte me klaar om naar familie te gaan die dag. Ik had er zin in!

Het werd een onwijs gezellige middag met de hele familie. We bleven eten - we aten een heerlijke lasagne met pasta, tonijn, courgette en mozzarella - en het voelde net aan als een vroeg Kerstfeest. Een paar uur laten zaten we alweer in de auto, op weg naar huis. De volgende dag moest ik helaas weer naar stage toe...

Maar niet getreurd, want die avond hadden mijn zus en ik geen zin om eten te koken. Ik had een idee: ik haalde sushi bij de AH to go en die avond hadden we dan ook genoeg heerlijke sushi om op te eten. Zo wordt die maandag toch een stuk minder erg :)

Mijn bestelling kwam binnen: eindelijk heb ik nu ook Real Techniques kwasten! Ik had er al aardig veel goede reviews over gelezen en ook nu ben ik om; wat een geweldige make-up kwasten zijn dit.

Ondertussen is het al december - ik maak weinig foto's als ik op stage zit - en ik schreef een artikel over mijn doelen voor december. Oeh, wat heb ik toch zin in Kerstmis en Oud & Nieuw! <3

Maar eerst kwam Sinterklaas nog langs. Op zaterdagavond 5 december is het traditie om met onze familie Sinterklaas te vieren. Dit jaar was mijn broer er niet bij - hij zit in München - dus moesten we het met één iemand minder doen. Er waren wel genoeg cadeautjes en ik heb ook veel leuke dingen gekregen!

Ook haalde ik stiekem nog een paar Sinterklaas cadeautjes voor mezelf... ik betrap mezelf er ieder jaar op dat ik rond deze tijd héél veel spullen in huis haal. Zo ook deze prachtige shiny oorbellen die ik speciaal voor Kerstmis gehaald heb. Zijn ze niet hartstikke leuk?

Ik mocht een dagje thuis werken van stage - eigenlijk werk ik dan op school, want daar werkt het programma waar ik mee werk veeeel sneller - en gelijk na school ging ik de stad even in om een kerstboom en natuurlijk een oliebol te scoren.

En die avond heb ik gelijk de kerstboom opgezet en opgetuigd! Voelt echt een stuk gezellig nu in de woonkamer. En er hangen nu ook zuurstokjes in, dan kan ik er mooi elke dag één opeten haha.

Op zaterdagavond had ik een personeelsfeestje van mijn werk. We gingen met een grote bus naar een soort studio waar het feest gehouden werd. Het was een ontzettend leuke avond, waarbij ik ook nog eens op de foto ging met een of andere acteur uit GTST. Weet iemand wat zijn naam is?
Ook zit ik nu weer vaker op Snapchat, althans dat probeer ik. Volg jij mij al? Mijn snapchat account is: xMMKE. Drop in de reacties hieronder ook even jouw snapchat, dan kan ik je volgen!

Nadat ik het personeelsfeest gehad had, was ik enorm moe op de zondag. Pfff, soms breekt stage én een sociaal leven hebben mij een beetje op. Tijd om uit te slapen én een mega lunch in de middag.

Make-up essentials of the day! Sinds ik de Passion Struck heb gekocht van Victoria's Secret draag ik hem elke dag. Heerlijk!

Liefs, Maaike

You May Also Like

17 reacties

 1. Wat een hoop leuke dingen! Die Real Techniques kwasten kunnen niet anders dan superfijn zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woohoo she's back! Ik wil ook nog heel graag Real Techniques kwasten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeeej, eindelijk weer een artikel! Ik bezocht je blog alsnog vaak elke dag om even te kijken, haha. Die kwasten zien er echt heel goed uit, ik ben benieuwd! En fijn dat je straks weer wat meer tijd hebt om te bloggen :-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw, wat super lief Anna! Doet me goed, dit soort reacties <3

   Verwijderen
 4. Leuk dat je weer aan het bloggen bent! Die acteur is Eric Bouwman, heeft ook in Onderweg naar Morgen gespeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yay, thanks! Nu weet ik eindelijk waar hij van is haha

   Verwijderen
 5. Ja eindelijk, je bent er weer :D Ik hou zo van jouw artikelen, je schrijft altijd zo leuk :)
  En je kan nooit te veel sushi eten, stiekem is het zo verslavend hè!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeeh die kwasten zijn pretty! Ik heb ook lekker sushi besteld voor vanavond. Hmm!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Welcome back ;) Niets is fijner dan rondlopen in je uggs hihi. Mijn voeten zijn mij dankbaar iig! Wat een berg cadeaus, ben je flink verwend?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb hele leuke cadeautjes gekregen, en ik ben flink verwend inderdaad haha! :)

   Verwijderen
 8. Sushi vind ik dus echt niet lekker hihi, oeps. Persoonslfeestje is altijd leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je weer terug bent! Ik heb je artikels gemist <3 Ohhh wat een mooie kwasten, ik wil ze ook nog een keertje gaan bestellen. Ze lijken mij zo fijn!

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke foto's, Victoria secret body splashes zijn heel fijn.m

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Welcome back! Wat een leuke foto's weer en geniet van je vrije daagjes! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een super leuke cadeautjes allemaal (ook die voor jezelf), je hebt zo'n leuk weekje gehad :)

  BeantwoordenVerwijderen