WISHLIST - Mijn top vijf favoriete parfums

by - december 31, 2015


Hoera voor kerstpakketten! Ik heb namelijk een tegoedbon gekregen voor de Douglas, en die wil ik graag besteden aan een heerlijke parfum. Dior staat aan eindeloos lang op mijn wishlist, maar ik ben ook verder gaan kijken naar andere parfums die mij óók heerlijk lijken. Vandaar deze wishlist. Kijk je mee?

Dolce & Gabbana - Floral Drops
De eerste parfum die op mijn wishlist staat is Floral Drops van Dolce & Gabbana. Hoewel ik zelf niet zoveel van een bloemengeur hou - ik ben meer van de warmere geuren zoals vanille - vind ik dit wel een ontzettend lekkere en lichte parfum. Het hart van een witte amaryllis ruik je, en dat is precies wat je ook op de dop van de parfum ziet. Het is een aparte geur, en de fles ziet er ook uit om door een ringetje te halen. I love it!

Miss Dior - Eau de Parfum
Deze parfum is een klassieker: het is de Eau de Parfum van Miss Dior. Elegantie, sensueel en tijdloos, zo wordt het ook wel omschreven. De geur bestaat uit mandarijn, bloedsinaasappel en bergamot, en het hart bestaat uit jasmijn. Klinkt die combinatie niet al gewoon heerlijk? Vind ik wel! En toen ik hem rook was ik opslag verliefd. Toch is dit niet de Dior die al tijden op mijn wishlist staat, maar daar komen we zo :)

Marc Jacobs - Daisy Dream
Deze parfum is héél vaak gereviewd op verschillende blogs en toen ik alleen de fles al zag moest ik hem hebben! Hoe schattig zijn die bloemen? So cute! De parfum wordt ook wel omschreven als jeugdig, energierijk en romantiek. De geur bestaat dan ook uit bramen, frisse grapefruit en peer. Het hart bestaat uit jasmijn en noten van lychee. En ik? Ik vind het een heel apart fris geurtje. 

Chloé - Love Story
Van deze parfum heb ik laatst een sample gekregen van een vriendin. De geur rook erg vrouwelijk, maar ook elegant. De topnoten bestaat uit oranjebloesem, de hartnoten bestaat uit jasmijn en de basisnoten uit cederhout. Niet volledig een bloemengeur dus, en dat is wat hem zo interessant maakt. Ik vind de verpakking ook erg mooi, met het sierlijke lintje. Kortom: zeker een parfum die op mijn wishlist staat! 

Miss Dior - Blooming Bouquet 
En dan komen we bij mijn favoriet aan, de Blooming Bouquet van Miss Dior. Bloemig én fruitig, want de geur bestaat uit mandarijn, pioenen en witte muskus. Ik vind het zelf een verleidelijke én sprankelende geur, en het is gelukkig geen zware geur want daar hou ik absoluut niet van. En óók een pluspunt: de fles is compleet roze en daar hou ik wel van! <3 

Heb jij nog tips voor andere parfums die óók ontzettend lekker zijn? Welke parfum is jouw favoriet?

Liefs, Maaike

You May Also Like

11 reacties

 1. Oh prachtige parfums! Ik vind daisy dream ook echt zo lekker. <3 En wat ook echt een aanrader is zijn de vrouwen luchtjes van jean paul gaurtier, ook de mannen varianten zijn echt goddelijk. <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, bedankt voor je tip Evelien! Ik ga er naar kijken <3

   Verwijderen
 2. Oeh sinds kort hebben duurdere parfums mijn hart veroverd haha. Chloe staat met een aantal parfums echt bovenaan mijn wishlist! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie parfums heb je gekozen. Ik heb zelf de D&G geur en de Daisy Dream en ik kan ze je zeker aanraden! Van dit lijstje wil ik zelf graag nog Love Story. Fijne jaarwisseling! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze geuren ken ik niet! Zo jammer dat parfum altijd zo duur is, maar gelukkig doe je er ook altijd super lang mee :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies! Het is altijd wel een rib uit je lijf, maar je kunt er geloof ik wel jaren mee doen :)

   Verwijderen
 5. Leuk om te zien! Ik vind Miss Dior heerlijk! De andere parfums ken ik nog niet, maar ben ik nu wel heel benieuwd naar geworden :-)
  Fijne jaarwisseling! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Allemaal parfums die ik niet ken, maar ik denk dat ze allemaal heerlijk zijn! Vooral marc jacobs wil ik eens een keer gaan ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijke parfums! allemaal stuk voor stuk lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hmm ze lijken mij allemaal lekker! Mijn favoriete parfum atm is Flowerbomb! Fijne jaarwisseling today! xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die lijkt mij ook heerlijk! Jij ook een fijne jaarwisseling Anouk <3

   Verwijderen