Alles wat je niet over mij wilt weten

by - januari 20, 2016


Ik, perfect? Absoluut niet! Ik bevat een aantal schaamtevolle eigenschappen én geheimen die ik liever niet aan iedereen vertel. Het mag dan ook een kleine openbaring genoemd worden, dat ik nu een paar van deze punten opschrijf in dit artikel. Kijk je mee naar alle dingen die je niet over mij wilt weten?

Ik ben altijd, elke dag een chagrijnig persoon in de ochtend. No matter hoe vroeg ik ook opsta, ik heb serieus áltijd een ochtendhumeur. En hoe vroeger ik opsta, hoe erger het is. Beter praat je dan de komende twee uur niet tegen mij en wacht je eerst tot ik drie koppen koffie of thee op heb. Ja, zo erg is het.

Ik heb een bar slechte conditie. Oooops. Ik ben best een sportief persoon, maar jeetje! Mijn conditie is de laatste paar maanden naar het vriespunt gedaald. Van de week ging ik eindelijk weer sporten na een halfjaar en ik was na vijf minuten al helemaal kapot. Shit, daar moet snel verandering in komen.

Ik kan soms hartstikke arrogant uit de hoek komen. Maar gelukkig gebeurt dat alleen maar wanneer jij mij ook arrogant behandeld. Even laten zien wie de baas is dus ;)

Ik kijk geen series. Echt, ik snap mensen die series kijken niet. Hoe hou je het vol? Waar haal je de tijd vandaan? De enigste serie die ik ooit heb gekeken is Gossip Girl en ik ben ooit begonnen met een andere serie, maar die heb ik nooit afgemaakt en ik heb ook geen zin om die af te maken. Misschien ben ik gewoon te snel verveeld?

Ik draag Uggs. Jup, no shame at all.

Ik ga nooit, maar dan ook écht nooit zonder make-up de deur uit. Dat heb ik misschien twee keer gedaan in mijn leven en ik voelde mij niet op mijn gemak. Thuis heb ik nooit foundation op, hooguit mascara met eyeliner, maar als ik de deur uitga dan wil ik het liefst gewoon een make-up look ophebben. Iets met je zelfverzekerd voelen?

Ik wil de naam van mijn blog veranderen. Ooit geprobeerd om xMMKE uit proberen te spreken? Nou, mij is het nog niet gelukt. En wanneer er iemand vraagt naar mijn blog begin ik altijd met 'Ja, het is heel lastig uit te spreken, dus ik spel het even voor je...'. Overigens heb ik nog geen idee welke naam mijn blog dan moet hebben, haha.


Ik lak mijn nagels bijna nooit. Ik doe er ook nauwelijks een kleurtje op, doorzichtige nagellak vind ik al perfect. En ik weet niet precies wat het is, maar ik heb er gewoon niks mee. Make-up vind ik hartstikke leuk, maar nagellak? Mij niet gezien.


Heb jij ook iets, waarvan je liever niet wilt dat iemand het van je weet? Tell me!

Liefs, Maaike

You May Also Like

31 reacties

 1. Ik lak mijn nagels ook nooit, ik kan het gewoon niet.. Oef, iets wat niemand van mij weet? Ik denk dat het nog niet echt bekend is dat ik faalangs heb, hier baal ik wel van want hierdoor doe ik veel minder dingen dan ik eigenlijk zou willen.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen! Een nieuwe blognaam verzinnen is altijd lastig, haha. En yes, eindelijk iemand die ook geen series kijkt! Ik heb (of maak) er ook geen tijd voor, liever besteed ik die tijd aan mijn blog :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat je deze kant van jezelf durft op te schrijven, vind ik knap. Ik draag zelf ook graag uggs, omdat hij zo lekker is. Dat iemand anders het lelijk vindt kan mij eerlijk gezegd niet schelen. Een nieuwe naam van de blog bedenken is ook lastig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super leuk dat je ook eens een andere kant van je laat zien! En ik snap dat je geen uuuuuren kwijt wilt zijn aan een serie. Ik kijk wel series hoor, maar alleen degenen die ik écht goed vind. Anders is het inderdaad zonde van de tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb toch wel een aantal dingen met je gemeen; ik kijk ook zelden series en ik ga ook nooit zonder make-up de deur uit (letterlijk nooit, want zelfs voor een boodschap doe ik al make-up op)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. GEEN SERIES? Ik viel bijna van mijn stoel! En ik kan ook heel arrogant uit de hoek komen vooral die blik haha en mijn conditie is ook slecht en ik draag ook gewoon uggs. Lekker toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toch verbaasd het me dat er héél veel anderen reageren met dat zij ook geen series kijken, haha!

   Verwijderen
 7. Leuk om te lezen! Blognamen is altijd lastig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha zo gek ben je nog niet hoor! Ik ga ook nooit zonder make up de deur uit en kijk geen series. Althans ik volg ze niet. (Geen tijd, geen geduld etc) Wel lak ik altijd mijn nagels! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Behalve het nagelslakken herken ik alles, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuk artikel! En dat nagelslakken.. ik doe het wel maar vind het vreselijk; dat wachten tot het droog is, pff.. haha :) Die foto is trouwens echt heel leuk!

  liefs joelle

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit is best leuk om te weten. Series ga ik ook niet prat op. Uggs daarintegen gruwel ik van. Nagels lakken is een must maar ik kan weer niet overweg met foundation en heb geen enkel mac product.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. No shame in uggs. Warme voeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha heerlijk én eerlijk. Ik kijk ook (bijna) geen series en mijn huisgenootjes kunnen dat amper geloven.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha ik herken me in sommige punten! Ik draag ook Uggs en lak mijn nagels ook bijna nooit! Ik vind dit echt een heerlijk artikel en leuke foto aan het begin!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Veel herkenning, zo heb ik ook 0 conditie en de enige serie die ik kijk is GTST!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind het wel leuk om dit te weten hoor. Ik denk dat genoeg mensen deze dingen hebben, voor mij zijn sommige dingen ook erg herkenbaar zoals conditie 0 en wil me blognaam ook veranderen maar geen idee waarin

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk om te lezen en er zitten best herkenbare dingen tussen! Zo heb ik 's morgens ook een ochtendhumeur en heb ik veel tijd nodig om rustig wakker te worden, ga ik nooit de deur uit zonder make-up en lak ik mijn nagels bijna nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Phoe, ik dacht even dat ik de enige was met een mega ochtendhumeur haha!

   Verwijderen
 18. een blognaam verzinnen is zo lastig XD misschien even kijken tussen je muziek of je een aantrekkelijke naam ziet? of iets uit een serie? en ik draag ook uggs, vind ze niet mooi maar lekker warm LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Haha wat een leuk artikel om te lezen dit. Stiekem geniet ik er ook van om m'n uggs aan te hebben hoor. Het zijn gewoon echt de meest comfortabele schoenen ever!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Haha, als iemand arrogant tegen mij doet, doe ik 10 keer zo erger terug. Je bent niet de enige dus! Leuk om te lezen. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw dat je geen series volgt! Ik ken niet zonder ;) Heel leuk artikel maaike! Oh en uggs zijn zo lekker warm altijd <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuk artikel! Ik draag ook UGGS. Maar nu ik weet hoe ze gemaakt worden zal ik ze niet meer kopen. Maar ik heb alleen wel 4 paar en die draag ik ook wel gewoon nog met dit weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik ben ook verbaasd dat je geen series volgt haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuk om eens even zoiets te posten!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Soms heb ik echt het idee dat wij misschien familie zijn, wat onwijs veel overeen komsten!
  Chagrijnig in de ochtend; check
  Slechte conditie; check
  Soms een beetje (te) arrogant; check
  Draag ik uggs; check

  en ja, dan het punt van naam veranderen van de blog.. die struggle ken ik
  Veel mensen denken dat het Living Alie is, en dat mijn naam Alie is
  Of dan verstaan ze living the lie en ben ik ook niet te vinden.
  Maar wát doe je dan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha echt hè! Als ik soms jouw artikelen ook lees denk ik: dat klopt! dat heb ik ook! haha. Oh echt? Wat vervelend dan van je blognaam! En ja... wat je dan moet doen weet ik ook niet, als je je naam verandert kun je bijna weer helemaal opnieuw beginnen lijkt het wel

   Verwijderen
 26. Ik vind het leuk om zulke lijstjes te lezen van andere bloggers. Ik heb ook echt een hele slechte conditie, dus je bent in ieder geval niet de enige!

  BeantwoordenVerwijderen