Deze 6 bloggers moet je volgen! #2

by - januari 08, 2016


Een tijdje terug schreef ik een artikel over 6 bloggers die je moest volgen. Ik wist gelijk dat ik hier een vervolg op wou schrijven, aangezien ik het onwijs leuk vind om andere blogs eens in het zonnetje te zetten. Toen ik in het artikel 'Spam je blog' opriep om je blog achter te laten, kwamen daar veel reacties op. En uiteindelijk heb ik daar 6 bloggers van uitgekozen die je óók moet volgen! Zo kun jij ook weer inspiratie opdoen. Ben je er klaar voor?


By-Evelien

Bij toeval struinde ik een keer op de blog van lieve Evelien. Ik vroeg mij gelijk af waarom ik nog nooit eerder op haar blog ben geweest. Ze blogt namelijk al een tijdje en ik vind dat ze dat super leuk doet! Ik ken Evelien - helaas -  niet in het echt, maar ze komt altijd vrolijk, vriendelijk én spontaan over op haar blog. Waar ze over blogt? Voornamelijk over haar leven: producten die ze leuk vind, boeken die ze gelezen heeft, leuke wishlist en nog véél meer.

LiefsDenise

De blog van Denise volg ik al wel een tijdje, en wat ik zo leuk vind aan haar is dat ze lekker dicht bij haarzelf blijft. Ze blogt ook over van alles dat ze meemaakt, en het leuke is dat ik haar binnenkort ga ontmoeten want we gaan namelijk naar een heel leuk event samen! Waarom jij haar ook zou moeten volgen? Haar blog is een mix van beauty en persoonlijke artikelen en af en toe schrijft ze ook nog over iets anders, zoals boeken. Door haar heb ik zelf het boek '100 gelukkige dagen' gekocht, nadat ze daar een review over schreef.

Gekopmakeup

Ben je nog op zoek naar een blog waarop voornamelijk leuke reviews staan over onwijs leuke make-up producten? Dan is de blog van Mariëlle iets waar je zeker eens een kijkje op moet nemen! Als ik haar reviews zo zie, dan ben ik jaloers op haar volledige stash. Bovendien fotografeert ze alles ook nog eens perfect en kom je met de mooiste producten in aanraking als je haar blogt leest. Zeker een aanrader dus! :)

xxxcharr

Ze blogt alweer een paar jaar, en ze is nóg steeds een van mijn favoriete bloggers. Charlotte is zelfs één van de bloggers waardoor ik zelf ben gaan bloggen, dus je kunt wel zeggen dat ze me inspireerde. Helaas zit ze eraan te denken om te stoppen met bloggen, maar ik blijf zeggen: niet doen! Ze schrijft namelijk erg leuk en ik vind vooral haar photo diary's, haar review en haar outfitpost ontzettend leuk om te lezen. Keep going! 

Simplynspecial

Eigenlijk wou ik Nina de vorige keer al op het lijstje zetten met bloggers die je móet volgen, en nu ik weer een editie maak zet ik haar er zeker bij! Nina is namelijk een leuke en originele blogger en ze is ook een hartstikke lieve meid. Haar persoonlijke blog gaat ook over van alles: beauty, happy lists, tags, persoonlijke artikelen, photo diarys: het komt allemaal voorbij en elke keer verzint ze wel iets nieuws. Zeker ook het vermelden waard in dit lijstje! 

Esmée Lifestyle

En dan als laatste wil ik graag Esmée in het zonnetje zetten. Ik had haar blog al een tijdje niet meer gezien, maar toen ik hem laatst opeens weer zag, was ik verbaasd. Wat is haar blog gegroeid zeg! Esmée post allemaal inspirerende artikelen en haar hele website is ook nog eens hartstikke mooi vormgegeven. Ik betrap mij er daarom telkens op dat ik in plaats van één artikel, nog allemaal oude artikelen ga lezen omdat ik geen genoeg kan krijgen van haar blog. 


Welke blogger wil jij nog graag in het zonnetje zetten? Benoem hem/haar hieronder in de reacties!

Liefs, Maaike

You May Also Like

31 reacties

 1. Lief van je dat je deze bloggers in de spot light zet! Ik ken er al een paar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat geweldig om te lezen dat je mijn blog hebt herontdekt. Echt hele lieve woorden, bedankt! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat leuk dat ik hierbij sta :) Super lief! Ik 'ken' alle bovenstaande bloggers, kom er ook geregeld. Vind dit een leuke rubriek!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 5/6 kan ik al :D xxxchar ken ik nog niet, dus die ga ik zeker bezoeken vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je deze bloggers wat extra aandacht geeft. Ken ze allemaal nog niet dus ga even hun blogs bijlangs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker even doen, ze zijn het allemaal stuk voor stuk waard! <3

   Verwijderen
 7. Ik volg ze bijna allemaal al en het zijn inderdaad leuke bloggers! Lief dat je ze zo in het zonnetje zet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Allemaal superlieve en leuke bloggers <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De helft van deze bloggers volg ik ook al een tijdje, leuke bloggers! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat weer leuk om jouw favoriete blogs te zien! Ik wil binnenkort ook zo'n artikel schrijven, een blogger die jij hebt genoemd staat ook al in mijn lijstje, haha :-). Een aantal kende ik nog niet, dus ik ben een kijkje gaan nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah super lief dat je mij in dit rijtje hebt gezet! Echt zeker een compliment, ik kende twee bloggers nog niet. Ik ga daar zeker eventjes een kijkje nemen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk artikel! De meeste bloggers in dit rijtje ken ik wel en bezoek hun blogs ook regelmatig. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah wat een leuk rubriek! Lief dat je bloggers in het zonnetje zet! Er zijn zoveel leuke bloggers dat ik het echt moeilijk vind om een blogger te kiezen die ik in het zonnetje wil zetten! Lastig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dit vind ik zó lief! Echt heel erg bedankt voor je lieve woorden! Ik heb zin in het event! En wat leuk dat je het boek hebt gekocht naar aanleiding van mijn review! Ik ga de blogs die ik nog niet kende zeker even bezoeken! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ken ze allemaal en ze zijn stuk voor stuk erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Een aantal kende ik al, maar een aantal nog niet. Dus daar ga ik eens even een kijkje nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een ontzettend leuk artikel en wat leuk om deze meiden op deze manier in het zonnetje te zetten. De meeste bloggers kende ik al, een enkeling niet. Ik ga een kijkje nemen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zo lief dat je dit nog eens doet, en helemaal mee eens. Ik volg ze ook hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk! Ik ga eens gauw een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. de blog van eline en denise kon ik al de andere nog niet... daa ga ik eens kijken, altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat leuk om marielle hier ook weer te zien ze doet het heel erg goed! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuk om zo weer nieuwe blogs te ontdekken! Ik kende ze nog niet allemaal, maar ben enthousiast!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Erg leuk om te zien. Blogs die ik zelf ook trouw volg.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik volg ze bijna allemaal al! Super leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat leuk dat je dat gewoon doet! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat leuk dat je ze op deze manier in het zonnetje zet! Een paar volgde ik er al maar bij de rest ga ik zeker een kijkje nemen!

  BeantwoordenVerwijderen