Deze dingen ga ik doen nu mijn stage helemaal voorbij is

by - januari 18, 2016


De afgelopen vijf maanden zijn razend snel voorbij gegaan. Ik weet nog goed dat ik in de trein zat naar mijn eerste dag op stage, en toen wist ik absoluut nog niet waar ik aan begonnen was. Een avontuur, zo zou je het wel kunnen noemen. Iedere dag ging ik heen en weer met de trein en vanaf nu is dat allemaal voorbij. Stage is namelijk afgelopen en dat betekent: super veel vrije tijd! De komende paar weken heb ik namelijk helemaal vrij. Maar wat ga ik doen?

Op reis naar München
Jaaaaa, hier heb ik ontzettend veel zin in! Samen met mijn zus ga ik over een paar weken naar München, richting mijn broer die daar nu even woont voor zijn stage. We gaan in zijn appartement crashen en overdag gaan we van alles doen. Zo heb ik al gelezen dat je ontzettend goed kunt shoppen in München en dat er een leuke fietstour is door München heen. Ook wil mijn broer met ons de bergen in, waar er hartstikke veel sneeuw ligt en het uitzicht adembenemend is. Can't wait!

Gezond eten & weer beginnen met sporten
Ook hier moet ik echt weer aan geloven. Ik heb nu vijf maanden lang totaal niks aan sport gedaan (help!) en ik heb ook niet bepaald gezond gegeten. Tijd om weer mijn hardloopspullen die achterin mijn kast liggen af te stoffen en sportieve YouTube filmpjes aan te zetten. Ook beloof ik hierbij plechtig dat ik de chips vaker laat staan, en vaker voor een stukje fruit ga kiezen.

Héél veel bloggen
Misschien een beetje cliché, maar oh zo waar. Tijdens stage had ik 's avonds en in het weekend absoluut geen zin meer om nog achter mijn laptop te kruipen om een artikel te schrijven voor mijn blog. En nu heb ik plenty of time! Ook maakte ik bijna geen foto's meer voor in mijn Weekly Journal, aangezien ik elke dag op kantoor zat en het 's ochtends en 's avonds pikkedonker was. Tijd om dit weer op te pakken en iedere week lekker veel artikels te schrijven. Ik heb ook ideeën genoeg, dus laat die blogflow maar weer komen!

Meer illustraties maken
Jullie hebben het misschien ooit in een Weekly Journal gelezen een paar weken geleden, maar sinds ik vrije tijd over heb gebruik ik dat soms om illustraties te maken. Ik heb er nu nog maar een paar gemaakt, maar ik stiekem wil ik er veel meer gaan maken. Vroeger was tekenen ook een hobby van mij, maar dat heb ik nu al jaaaaren niet meer gedaan. En er werd onwijs leuk op gereageerd door jullie toen ik eens wat illustraties liet zien op mijn Instagram. Tijd om er weer meer te beginnen dus!

Uitrusten en leuke dingen doen met vriendinnen
Nu ik vijf maanden zes dagen in de week gewerkt heb, ben ik er ook wel even klaar mee. Ik wil volledig uitgerust zijn voordat ik aan mijn minor in februari begin. Even lekker helemaal niets aan mijn hoofd en alleen maar leuke dingen doen! Zo heb ik ook al een paar middagen volgepland om mijn vriendinnen weer te zien. Ik ga lekker uiteten, naar de bios & warme chocomelk drinken. Ik ga daar ook écht optimaal van genieten <3

Er staan dus een heleboel leuke dingen op de planning en ik heb nu al het gevoel dat 2016 een onwijs leuk jaar gaat worden! Ik wacht ondertussen ook nog op mijn cijfer die ik voor stage krijg... spannend!

Liefs, Maaike

You May Also Like

24 reacties

 1. Fijn dat je nu weer tijd hebt voor veel leuke dingen! Ik kijk uit naar jouw artikelen, en alvast heel veel plezier in München! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk zeg, weer een stukje vrije tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh heerlijk hoor! Geniet ervan, je hebt het verdiend! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk meis! Geniet er lekker van! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaf dat je naar München gaat! En al je andere plannen klinken ook zo fijn! Lekker ervan genieten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heerlijk dat je nu weer wat meer vrije tijd hebt voor jezelf, geniet er van lieverd <3 Tof dat je op reis gaat! En ik ben natuurlijk heel erg benieuwd naar je aankomende blog artikeltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heerlijk! Ik heb nog twee weken stage over, dus ik moet nog even bikkelen :') Geniet van je vrije tijd, volgens mij heb je genoeg leuke plannen zo te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit moet helemaal goed komen, ga ervan genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg fijn lijstje! Ook fijn dat je dat nu allemaal weer goed kunt gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk! München schijnt inderdaad een super leuke stad te zijn om te shoppen. Ben benieuwd naar je artikelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah heerlijk dat je nu even bij kunt komen van de drukke stage periode! München wordt vast heel erg mooi. Die sportieve filmpjes kijk ik ook, maar daar blijft het vaak bij, haha! Heel veel succes en vooral: geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. fijn dat je ff kunt bijkomen na zo'n drukke maanden! je hebt echt een heel leuk lijstje gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super leuk dat je naar Munchen gaat! geniet lekker van je vrijetijd

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heerlijk vooruitzicht dat je nu even 'rust' hebt :) Lekker van genieten. Dat je meer gaat bloggen vind ik leuk want ik kom hier graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh heerlijk! Lekker ontspannen en vrije tijd. Oh veel plezier in munchen! <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Fijn dat je nu even meer vrije tijd hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heerlijk zeg om weer wat meer vrije tijd te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heerlijk dat je wat meer tijd hebt voor jezelf! Geniet er met volle teugen van :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuke dingen staan er de komende tijd op de planning. Vooral München is leuk zeker nu in dit tijd van het jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oh, wat heerlijk! Geniet ervan!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Fijn dat je stage er op zit, je hebt het verdiend! <3 Ik heb je blogjes echt gemist. Zo fijn dat je nu kan genieten van vrije tijd. En heel leuk dat je je broer op gaat zoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Wat fijn dat je zoveel vrije tijd hebt! Ik heb ook nog maar 6 stagedagen te gaan. Ik heb één dag extra vrij omdat mijn stageschool op mijn officiële laatste dag dicht is, maar zo'n heerlijke vakantie heb ik helaas niet. I wish haha! Ik duim voor je mee voor een goed cijfer. Geniet van alle vrije tijd! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Over een aantal weekjes is mijn stage ook voorbij. Ga dan ook flink uitrusten.

  BeantwoordenVerwijderen