PERSONAL - Ik zit nu in München!

by - januari 28, 2016


Ik heb hier al een aantal weken naar uit gekeken: vanaf vandaag verblijf ik een aantal dagen in München! En dit is niet zomaar een stedentrip, want ik neem een bezoekje aan mijn (tweeling)broer, die in deze stad een aantal maanden stage loopt. Hoe leuk! Benieuwd naar wat mijn plannen zijn hier in München?

Toen ik nog op de middelbare school zat, ben ik al een klein weekje naar München geweest. Ik heb dus een aantal bezienswaardigheden al eerder gezien, en ik zal ook veel dingen herkennen als ik nu weer de stad ga verkennen. Daarom ben ik ook van plan om een aantal andere dingen te gaan doen. Ik wil namelijk érg graag een fietstour doen om nog meer van de stad te zien dan ik al gedaan heb.

Ook is het natuurlijk mega handig dat mijn broer al een tijdje verblijft in München. Hij kent vast nog een aantal plekken waar ik nog niet ben geweest. Zo staat de Peterskirche op de planning, een hoge toren met maar liefst 350 treden en een giga mooi uitzicht als je nu eenmaal boven bent. Ook Slot Nymphenberg wil ik graag bezoeken, dit slot heeft een onwijs groot park met allemaal griekse goden, vijvers en beekjes. 

Daarnaast ga ik ook een dagje shoppen, want München staat bekend om zijn grote binnenstad met allerlei prachtige en vooral veel (!) winkels. Can't wait! 

Tot over een paar daagjes!

Liefs, Maaike

You May Also Like

17 reacties

 1. Aaah wat hartstikke leuk, het is je gegund! <3 Een fietstour is echt heel gaaf denk ik! Heel veel plezier :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel plezier :D Mijn beste vriendin zit nu in München voor haar stage, en ze zegt dat het er echt prachtig is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah gaaf! ontzettend veel plezier! Het is je gegund!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah meis wat fijn! Ga er lekker van genieten en ik wens je heel veel plezier. <3
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk zeg, gefeliciteerd !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Ik ben daar - volgens mij - nog nooit geweest! Ik wens je alvast heel veel plezier daar :) En leuke bijkomstigheid: de DM hihi. have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geniet van je tijd in München x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah wat super leuk dat je hem opzoekt!
  Kan ie lekker alles laten zien
  Heel veel genieten meis en heeeeel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk, lekker van genieten en heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen