REVIEW - GOSH Velvet Touch Lipstick 156 Romance

by - januari 22, 2016


Wat anderen met MAC hebben, heb ik met Gosh. Ik vind álle lipsticks van dit merk namelijk geweldig. Oké, bijna allemaal dan want niet elke kleur vind ik mooi of staat me goed. Maar verslaafd aan de lipsticks kun je me wel noemen. En daarbij komt ook nog eens dat ik dól ben op roze, dus blijer kon ik mezelf niet maken met deze aankoop. Kijk je mee naar deze lipstick van Gosh?De kleur die ik gekocht heb, is 156 Romance.  Dit is een felle kleur roze, en lijkt een beetje op de 155 Innocent waar ik eerder een review over schreef. Deze kleur is alleen iets feller roze en valt daardoor meer op dan de subtiele kleur die Innocent heeft. Ook schreef ik eerder een review over de kleur 145 Shocking Coral. Ook een prachtige kleur!

Wat betreft de verpakking zit je helemaal goed bij Gosh, als je van luxe houdt. De verpakking van de lipstick is namelijk geheel zwart en dat vind ik véél mooier dan een zilveren of gouden kleur.


Waarom ik zo'n fan ben van alle lipsticks van Gosh? Gosh heeft namelijk een Velvet Touch Lipstick lijn, waar deze roze lipstick ook bij hoort. De gehele lijn bestaat uit romige lipsticks, die je lippen verzorgen in plaats van uitdrogen. Ooit eens een lipstick opgehad, waarbij je plots droge lippen had en dat ook niet meer weg wou gaan? Vreselijk vind ik dat! Gelukkig heb ik daar met deze lipsticks nooit last van.


Op de bovenstaande foto zie je goed hoe romig de textuur is. Ook komt de kleur van de lipstick goed naar voren. Het is een fel roze lipstick, die je echt alleen moet dragen als je van de kleur houdt. Het is ook een lipstick die je lippen een gezonde glans geeft, ik hou ervan <3


En zo ziet de kleur van de lipstick eruit wanneer je hem ophebt. Het is een lichte kleur, ik had verwacht dat hij een klein beetje donkerder zou zijn. Toch vind ik deze lipstick een mooie afwisseling in mijn lipstick stash. Hij valt op door de aparte tint roze, en ook deze lipstick voelt romig en zacht aan. Hoe lang hij blijft zitten? Dat is niet extreem lang, maar net zo lang als een gewone lipstick: 2 à 3 uur.

Wat is jouw favoriete lipstick?

Liefs, Maaike

You May Also Like

21 reacties

 1. Wat een lief kleurtje zeg. Ik heb volgens mij maar 1 lipstick van gosh, oeps.. Haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een barbie kleurtje vind ik, echt heel lief en draagbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi en lief kleurtje! Qua felheid valt ie uiteindelijk wel mee op je lippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne review! Ik heb dat ook met Gosh, ook al is Gosh echt een beetje het vergeten merk of zo. Ik geloof zelfs dat hij weg gaat! Ik heb vooral veel oogschaduws van Gosh. Maar wat een ontzettend mooie tint is dit! Bij mijn donkere haar zou hij wegvallen, maar bij jou staat hij mooi. X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Al gezien dat Gosh weggaat bij Kruidvat en alles er met 50% korting ligt? Ik zou nog ff je slag slaan! Mooie lipstick :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klopt helemaal en daarom heb ik deze lipstick ook gekocht haha! En meer mocht ik van mezelf niet kopen, want ik ga volgende week naar München op vakantie :D

   Verwijderen
 6. Mooi kleurtje, staat je goed! Ik heb nog nooit iets van Gosh gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah wauw wat een mooi kleurtje! Ik vind gosh een heel fijn merk. <3
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is inderdaad heel licht, ik vind de pigment niet heel geweldig maar hij staat je zeker heel goed! Hij geeft ook wel een beetje een lipgloss effect :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat klopt wel inderdaad; een beetje een lipgloss effect ja :)

   Verwijderen
 9. Oh wauw echt een ontzettend mooi kleurtje zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauw een prachtige subtiele glans! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi en lief kleurtje :) Niet té fel, ik vind 'm mooi! Ik heb eigenlijk niks van Gosh, geen idee waarom eigenlijk?!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat en lief kleurtje. Ik heb absoluut geen grote Gosh stash in mijn kamer liggen. Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hij is prachtig, heel subtiel!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. So pretty! Hij ziet er ook een beetje romig uit door de glans, erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind het een leuk kleurtje! Hij is juist mooi omdat ie wat subtiel is.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Fijne review! Voor mij zou dit kleurtje iets te licht zijn. Ik heb nog geen enkele lipstick van Gosh, maar ik zou er wel graag 1 proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben nooit zo'n fan van deze kleur, ik houd meer van rode tinten enzo :D

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heel lief kleurtje! Maar ik ben meer van de fellere kleuren :) -x-

  BeantwoordenVerwijderen