Weekly Journal #63 - House warming party, bruisende champagne & een nieuwe parfum

by - januari 04, 2016


Hallo lieve volgers! Ik heb weer extra veel foto's voor jullie, want deze week heb ik veel meegemaakt. Tijdens Oud & Nieuw gaf ik een house warming party, ik kocht een heerlijke nieuwe parfum en ik heb hard gewerkt aan mijn stageverslag. Benieuwd naar wat ik nog meer gedaan heb?

Aan het begin van de week vond ik een website waarop je je 9 best bekeken foto's op Instagram kon zien. Mijn populairste foto's waren best divers: make-up, interieur, mijn eerste selfie met bruin haar & zomerse cocktails en een lekkere wafel. Grappig om te zien!

Ik ging even lekker de stad in met vriendinnen om te gaan lunchen en even te shoppen. Ik nam er een warme chocolademelk bij, om toch nog even een gevoel te hebben dat het winter is (aangezien het niet zo koud is buiten).

Ook nam ik mijn favoriete broodje bij Délifrance: een stokbroodje met warme brie. Hmmmm! Hier kan ik echt van genieten <3

Na de lunch - en na een tijdje bijgekletst te hebben - ga ik met een doel shoppen: ik wil een heerlijke parfum hebben! Ik sleur mijn vriendinnen de Douglas in, waar het hartstikke druk is en ik ruik een aantal - lees: twintig - parfums. Eindelijk kom ik een heerlijke parfum tegen. Binnenkort lees je hier een review over op mijn blog!

Ondertussen werk ik verder aan mijn stageverslag. Ik moet hem volgende week zondag inleveren en ik heb nog énorm veel te doen. Helaas komt er niet zoveel uit mijn vingers, dus moet ik volgende week alsnog heel veel doen. Help...

Precies dit is waarom ik Oud & Nieuw zo leuk vind <3

Die dag bereid ik mijn house warming party voor: de boodschappen zijn gedaan en nu is het een kwestie van de woonkamer verbouwen en alle spullen en het lekkere eten klaarleggen.

Nog even klaarmaken voordat het feestje begint. Ik heb er zin in!

Dit is de enige goed gelukte foto van die avond: het lukte niet echt om een goede groepsfoto te maken haha. Maar dit is wel dé foto die laat zien hoe leuk de avond was! (En niet iedereen staat erop, want ik moest de foto vierkant maken, sorry!)

Om precies 00:00 uur springen we ons balkon op met zijn allen, steken we sterretjes aan, drinken we champagne en genieten we van het mooie uitzicht. Er is zóveel vuurwerk en ik had echt niet verwacht dat het zoveel zou zijn. Daarna gaan we met z'n allen de stad in om het feestje voort te zetten. Daar heb ik natuurlijk geen foto's van, haha.

Op zaterdagochtend breng ik mijn broertje naar het station, omdat hij weer terug naar München voor een paar maanden. Maar niet getreurd, ik ga wanneer ik klaar ben met stage over twee weken hem opzoeken! Ik heb er nu al zin in :)

Deze week staat volop in het teken van stage, aan mijn stageverslag werken & werken bij mijn bijbaantje. Druk, druk, druk dus! Maar gelukkig zijn dit de laatste loodjes en heb ik over twee weken een aantal weken vrij voordat mijn minor begint.

Wat ga jij deze week doen?

Liefs, Maaike

You May Also Like

15 reacties

 1. Vind je outfit zo leuk! En het is tijd dat ik maar mijn bedje uitga. Ik had al honger, maar nu alleen maar meer haha. Ik wens je weer een fijne nieuwe week toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke weekly journal, mooie foto's ook van je Insta! Nog de beste wensen, zo te zien was je oud en nieuw gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, het was erg gezellig! Jij ook nog de beste wensen Mieke <3

   Verwijderen
 3. Wat naar dat je stageverslag niet echt wil... Misschien moet je er gewoon een dagje niet aan zitten en daarna met een fris hoofd er aan werken :) Heel veel succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat weer leuke foto's! Succes met je stageverslag, ik moet daar nog aan beginnen... Dat zet ik alvast in m'n agenda voor de voorjaarsvakantie, haha. Echt gaaf dat je je broer gaat opzoeken! En wat een mooi overzichtje van je Instagram :-). X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke party outfit. Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Succes met je stage verslag! Je outfit van Oud & Nieuw vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het moet goed komen, ik heb er vertrouwen in! Dankjewel voor je lieve compliment, Marloes <3

   Verwijderen
 7. Wat zag je er leuk uit voor je feestje! Succes met je stage.!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah heerlijk dat je een aantal weken vrij bent! Ik heb er precies één weekend vrij tussen zitten waarvan ik al een dag moet oververhuizen. Succes deze laatste dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijke foto's, lekker feestelijk! Succes met de opdracht!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aaah super mooie outfit! Ik hou van je weekly journal!
  Mag ik vragen waarvan je rokje komt? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Valerie, super lief <3 Het rokje is geloof ik van de New Yorker!

   Verwijderen
 11. wat een toffe outfit meid staat je super wat heb je toch mooi haar!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat heb je toch ontzettend mooi haar .. wauw! Wat een leuk artikel dit, die quote past ook fantastisch in de new year vibes ;)

  BeantwoordenVerwijderen