Weekly Journal #64 - Anti-kater ontbijt, vakantie vieren & selfies

by - januari 19, 2016


Jullie hebben het vast al op mijn blog of op social media gelezen: ik heb drie weken vakantie! En dat vierde ik afgelopen weekend met een aantal vriendinnen in de stad én ik trakteerde mijzelf op sushi. Ook begon ik weer met bloggen, en deze keer zal ik jullie geen week meer in de steek laten haha. Kijk je weer mee naar wat ik de afgelopen tijd heb meegemaakt?

Op zondagavond kom ik terug in Enschede, nadat ik een weekend bij mijn ouders heb gespendeerd. Mijn laatste stageweek gaat van start, en ik vond dat wel een fotomomentje waard haha.

De rest van de week heb ik geen foto's meer gemaakt (lees: te druk met stage), maar vrijdag was het dan zo ver: mijn laatste stagedag! Ik trakteer mezelf gelijk de volgende dag met sushi om mijn vakantie mee in te luidden. Heerlijk <3

Ik struin gelijk het internet af, en ik kom deze geweldige horloge tegen van Oozoo. Ik zet hem op mijn wishlist, want mijn portemonnee kan het momenteel niet aan om deze aankoop te doen. Nog even wachten dus!

Zaterdagmiddag ga ik even de stad in met vriendinnen en doe ik gelijk ook even boodschappen. Ik heb wel wat inktvisringen verdient, bedacht ik me. En ja, ook dit smaakte heerlijk!

Ik geniet nog even van de zonsondergang die goed te zien is vanuit mijn flat... ik kan maar niet aan dit uitzicht wennen!

Die avond had ik een paar vriendinnen uitgenodigd om naar te stad te gaan en een feestje te bouwen. Dat heb ik eigenlijk toch best gemist de laatste maanden en ik beloof mezelf dat ik dit jaar vaker uitga. Met Lilian maak ik trouwens altijd een aantal selfies voordat we uitgaan, zo ook deze haha!

Groupselfie! We duiken de stad in en het wordt een mega gezellige avond. Ik lag ook pas om half 6 in bed, maar dat maakte toch niet uit. Vakantie is vakantie! :)

Twee vriendinnen bleven slapen en ik had daarom van te voren al een lekker ontbijtje ingeslagen. Ei, bacon, warme broodjes, croissantjes en sinaasappelsap: zo zag ons anti-katerontbijtje eruit. Ik voelde me daarna een stuk minder brak, maar toch heb ik de rest van de zondag helemaal niks meer gedaan.

Mijn plannen voor deze week? Ik heb een etentje van stage, ik ga warme chocomelk drinken in de stad én ik ga nog een keer uiteten, maar dan naar een tapasrestaurant.

Wat zijn jouw plannen deze week?

Liefs, Maaike

You May Also Like

17 reacties

 1. Leuke foto's! Gezellig dat je weer eens op stap ging. Ik vind dat altijd leuk, maar nu niet met die kou, haha. Veel plezier deze week! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je nu weer lekke ruit kan gaan :D Ik mis dat soms ook wel hoor met mijn stage (en in het weekend wil je hier niet uitgaan!).
  Ik ben blij voor je dat je weer lekker aan het genieten bent, je straalt het ook uit in je artikelen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker hoor vakantie, leuke gezellige foto's! Zo te zien heb je het naar je zin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker, genieten van je vakantie! Ziet eruit alsof je een tof weekend hebt gehad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's al krijg ik van sommigen wel een beetje trek <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh inktvisringen. Ik hou van inktvisringen. Ik wil nu inktvisringen. :( :( :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heerlijk dat je 3 weken vakantie hebt! Er staan al drie leuke dingen op de planning zo te lezen. Je anti-kater ontbijtje ziet er trouwens goed uit, haha, lekker hoor. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat fijn dat je dan eindelijk even lekker 3 weekjes vakantie hebt! Was je stage wel leuk?!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah heerlijk 3 weken vakantie! Geniet er lekker van, dat heb je verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh al dat lekkere eten! Ik krijg spontaan zin in sushi! Hmm. Ik wist niet dat je in Enschede woont. Wat leuk! Geniet van je welverdiende vakantie ik verheug me nu al op je blogjes! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Geniet lekker van je vakantie. Sushi vind ik niet lekker , maar je ontbijten wel hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ohh tapas, ik wil ook weer <3 ! Long time a go. Dat ontbijtje ziet er trouwens super lekker uit zeg, hmm. Bacon maakt alles beter!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oooh inktvisringen, wat heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super dat je al van je vakantie hebt kunnen genieten! Dat ontbijtje ziet er lekker uit :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke foto's! Ik krijg gelijk trek van dat ontbijtje. En dat horloge is erg mooi! Staat ook op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen