Weekly Journal #65 - Heel veel tapas eten, Gossip Girl kijken & ultiem relaxen

by - januari 27, 2016


Whoehoeee ik heb vakantie! En dat heb ik de laatste anderhalve week gevierd met absoluut helemaal niks doen. Natuurlijk heb ik tussendoor wel wat leuke dingen gedaan, maar mijn vrije tijd bestond vooral uit Gossip Girl kijken, een beetje bloggen en lekker languit op de bank liggen. Ik denk dat ik mij gewoon even onnuttig wil voelen, haha. Kijk je mee naar wat ik allemaal heb uitgespookt?

Make-up essentials of the day! Nu ik vakantie heb, heb ik meer tijd in de ochtend om mijn make-up te doen. Tijd om weer wat anders te proberen en om oude make-up producten weer een nieuwe kans te geven.

Het was ijskoud aan het begin van de week, daarom pakte ik mij goed in om de deur uit te gaan. Zo geen zin!

Ik ging even de stad in om te shoppen en ik kocht onder andere deze Perfect Blur smoothing primer van Garnier, waar jullie eerder deze week een review over konden lezen.
Deze quote inspireert mij enorm om alles uit het leven te halen. You think you have forever, but you don't. 

Samen met een vriendin ging ik dit weekend uiteten bij La Cubanita! We namen het Mannenharten menu, dus we kregen een speciale cocktail van te voren. En deze was écht super lekker.

Inktvisringen, MIJN FAVORIET! We stopten ons helemaal vol met de lekkerste tapas hapjes. Op mijn andere bordje ligt kip, gebakken in een honingsausje. Dat ga ik zelf ook een keer proberen :)

De rest van de avond heb ik nog meer heerlijke hapjes gegeten - vanaf nu HOU ik van tapas - en als dessert kregen we een cheesecake die ook om van te smullen was. Ik ga sowieso weer een keer terug, ik wil vaker zo lekker eten haha!

Deze week heb ik veel tijd besteed aan het kijken van Gossip Girl. Je moet wat met je vrije tijd, haha.

Ik maak me klaar om naar de bios te gaan. Dit vestje heb ik trouwens ook net nieuw gekocht bij de Primark. Vakantie hebben is niet goed voor mijn portemonnee...

In de bios! Een vriendin en ik gingen naar de film Mannenharten 2, want daar hadden we kaartjes voor gekregen toen we uiteten waren. En tijdens een film moet je natuurlijk ergens op kunnen kauwen; POPCORN!

Deze week staat er weer iets leuks op de planning: ik ga naar München! Jullie krijgen uiteraard nog te horen wat mijn precieze planning is wanneer ik in deze stad vertoef.

Heb jij nog wat leuks gedaan de laatste paar dagen?

Liefs, Maaike

You May Also Like

15 reacties

 1. Wat heb je een leuke dingen gedaan. Af en toe 'onnuttig' zijn is heerlijk haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te zien! Make-uppen in de vakantie, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heerlijk dat je vakantie hebt zeg. Leuk je vestje van de Primark. En heel veel plezier in München!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, dat ziet er echt uit als een paar heerlijke dagen! Ik ben de afgelopen dagen vooral bezig geweest met het schrijven van mijn verslagen en de komende twee weken ben ik nog druk bezig met het leren voor mijn tentamens... gelukkig heb ik daarna ook even de tijd om leuke dingen te gaan doen! Onder andere een tripje naar Rotterdam en een dagje shoppen staan op de agenda hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijk avondje met die tapas. Heel veel plezier in München! Leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo fijn dat je vakantie hebt! <3 Ik houd er dan ook van om mij lekker uitgebreid op te kunnen maken. En tapas is ook zo lekker! Alvast veel plezier in München.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat fijn dat je zo heerlijk van je vakantie aan het genieten bent! Geniet er lekker van, en alvast veel plezier in München :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh popcorn is ook zo lekker van de bios! of van Jimmy's! en La Cubanita is zo lekker ik ben in Gorinchem geweest met Rosanne en het was zo onwijs lekker. heb mezelf schandalig vol lopen vreten haha, 5x carpaccio, varkenshaasspiesjes, kip met bacon echt ZO lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk artikel en dat vestje is zo schattig, ik koop ook echt altijd meer in de vakantie dan nodig is. Puur omdat het vakantie is ahah ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijke foto's! Ahhh, ik heb ook ooit eens bij La Cubanita gegeten.. zo lekker! Moet er eigenlijk snel weer een keertje heen hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nu heb ik zin om Gossip Girl weer vanaf het begin te kijken! En wat leuk dat je tapas bent gaan eten. Dit ga ik volgende week ook met een vriendin doen en ik kijk er al naar uit. En leuk dat je naar München gaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk om te lezen! Hhmmmm die tapas zien er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Tapas eten vind ik zo lekker he! Het liefst doe ik dat elke dag hahah

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb ook vakantie! Echt zo chill dat je dan allemaal leuke dingen kan doen :) En jij maakt echt goed gebruik van die tijd! En... ik krijg honger van die popcorn...

  BeantwoordenVerwijderen