Happy Things - Dit maakte mij de afgelopen tijd blij

by - februari 12, 2016


Happy things. Ze zijn leuk om te delen, want er is niets mis met het verspreiden van een beetje positiviteit. En hier doe ik graag aan mee! Bij andere bloggers vind ik het ook zo ontzettend leuk om te lezen welke dingen hen blij heeft gemaakt. Daarom ben ik deze 'categorie' ook gestart op mijn blog: spread the love! Er is al genoeg negativiteit te vinden op het internet, de tv en laat staan in het echte leven. Tijd voor wat leuke dingen!

Mijn Lowlands ticket. Vorig jaar ben ik er geweest, en dit jaar ga ik gewoon WEER! Ik heb nu al ongelofelijk veel zin in Lowlands, want vorig jaar was het echt super gaaf. De sfeer, het kamperen, de artiesten, uit je tent gebrand worden in de vroege morgen door de zon... Is het al zo ver?

Weer zin hebben om aan mijn blog te werken. Toen stage net afgelopen was, had ik stiekem niet zoveel zin om te bloggen. Ik had gewoon zin om totaal niks te doen en om gewoon even bij te komen van de laatste hectische maanden. Gelukkig heb ik deze week weer de 'motivatie' gevonden om te gaan bloggen én ik heb ook weer lekker veel inspiratie voor nieuwe artikelen.

Snapchatten. Het is en blijft geweldig verslavend!

Mijn minor die net begonnen is. Sinds een week volg ik nu de minor 'Ondernemen in de media'. En tot nu toe vind ik het ontzettend interessant! We krijgen de kans om in het komende halfjaar ons eigen bedrijfje op te zetten. Ik ga jullie in een andere update nog uitgebreid vertellen over mijn minor.

Uiteten gaan. Ik doe het te weinig, want stiekem geef ik liever mijn geld uit aan kleding en make-up dan een avondje uiteten gaan. Máár als ik dan toch uiteten ga, kan ik daar wel ultiem van genieten. Een paar weken geleden ging ik uiteten bij La Cubanita en dat was HEMELS <3

Mijn nieuwe parfum van Elie Saab. Gewoon, omdat die zo lekker ruikt.

Het ontdekken van nieuwe blogs. Ik schrok laatst enorm toen ik mijn Bloglovin lijstje aan het bijwerken was. Wat zijn er veel bloggers gestopt het laatste jaar! Ik hoop niet dat het een trend is, maar alsnog blijf ik gewoon stug doorgaan met bloggen haha. En een voordeel hiervan is wel dat ik meer ruimte had om andere bloggers te volgen. En dat geeft mij weer nieuwe inspiratie!

Nachten doorhalen met vriendinnen. Ik ben nog maar anderhalf jaar (!) student en daar wil ik ook optimaal van gaan genieten. Na mijn studie begint het werkende leven en dan kan ik niet meer zo vaak uitgaan en leuke dingen doen, zoals ik nu WEL kan doen. Ik vind het kei gezellig om met vriendinnen de stad onveilig te maken in het weekend. Daar word ik stiekem erg blij van.

Een boek lezen. Ik maak er te weinig tijd voor vrij, maar het is vaak heerlijk om gewoon je verstand op nul te zetten en een boek te lezen. Momenteel ben ik '100 gelukkige dagen' aan het lezen, een erg interessant boek dat gaat over een man die ongeneselijk ziek is en zijn dagen aftelt. Het zet je erg aan het denken over welke dingen jij belangrijk vind in je leven en de dingen die je graag nog wilt doen voordat het te laat is.

Wat maakte jouw de afgelopen tijd blij?

Liefs, Maaike


You May Also Like

23 reacties

 1. Je hebt er echt een fijne en positieve artikel van gemaakt. Erg leuk! Ik word ook blij van nieuwe blogjes ontdekken, ik moet ook weer even door m'n bloglovin lijst scrollen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne, positieve dingen! Mijn maakte o.a. blij dat ik tickets voor Beyoncé heb gescoord, mijn 50 mm. lens en nog meer. Toevallig heb ik gisteren ook mijn happy list online gezet haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lowlands lijkt me zoooo gaaf :D Ik probeer dit jaar wel kaartjes voor Pinkpop te bemachtigen (maar eerst even kijken welke artiesten er allemaal komen).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je met deze rubriek bent gestart! Ik was ook ooit met zo'n gelijkaardige rubriek begonnen 'Little Things', misschien moet ik deze maar eens heropnemen. Want het is inderdaad positief om stil te staan bij de kleine geluksmomentjes. Spannend dat je begonnen met je minor. En ik kan niet wachten om al je nieuwe blogartikels te lezen x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je gaat er ook zeker positiever door denken, dus ik zeg: doen! :)

   Verwijderen
 5. Lowlands lijkt me ook gaaf! Zonde wanneer bloggers stoppen, maar heel leuk om nieuwe te ontdekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het niks niet willen doen na je stage is heel herkenbaar! Ik zit daar nu een beetje in *whoeps*!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om aandacht aan te besteden. Even stilstaand bij mijn happy things: een goed gelukt recept, mijn nieuwe smoothie maker en heerlijk de bossen in met mijn hond.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je minor klinkt echt heel leuk! Ik hou van dit soort artikeltjes lezen, ik merk dat ik er zelf ook blij van word!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijn artikel! Snapchatten en lezen werkt voor mij echt heel rustgevend en dat maakt me ook blij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een fijne momentjes! Love it, en wat leuk dat je kaartjes hebt voor lowlands, genieten! Zo leuk!
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah snapchat is zo leuk haha! Ik werd blij van carnaval en shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Yeah, wat een hoop positiviteit! :-) Snapchat is leuk, wat is je gebruikersnaam?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, yes! Met een beetje positiviteit is niks mis :) Ik wist trouwens helemaal niet dat je ook snapchat had! Mijn gebruikersnaam is xMMKE

   Verwijderen
  2. Van alle markten thuis he ;-) Ik heb je toegevoegd! (marliesn28)

   Verwijderen
 13. Ik ben nog nooit naar Lowlands geweest lijkt me wel gaaf en snapchatten, ja dat moet ik wel eens vaker gaan doen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben heel erg benieuwd naar die minor, de studie die ik doe heeft ook veel met media te maken dus dat vind ik super interessant. Verder word ik echt blij van dit soort artikelen, het laat mij ook nadenken over kleine geluksmomenten haha (dus ik ben benieuwd naar de volgende artikelen). Ps. Ik merk dat ik steeds vaker naar je blog ga, dus je hebt een nieuwe volger :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heerlijk stukje positiviteit! Wat fijn dat het zo lekker gaat :) Nieuwe blogs ontdekken wil ik ook wel weer! Mij maakte blij dat ik lekkerder in mijn vel zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuk en vrolijk lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuk lijstje, uit eten wil ik ook graag meer doen:) En het klopt inderdaad wel dat veel bloggers zijn gestopt helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een fijn lijstje! Ik ben ook dol op Snapchat, haha. Er zijn inderdaad veel bloggers gestopt, zo jammer :( Ik ben ook nog maar 1,5 jaar student, wat vliegt de tijd. Ik heb ook besloten om er meer van te genieten en minder te stressen, want dat is echt nergens voor nodig haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een mooie dingen allemaal, heel fijn om te lezen <3
  het valt mij ook op hoeveel mensen er gestopt zijn met bloggen of een break nemen, zo gek om te zien of te lezen. Zelf heb ik ook even een soort blog dipje maar hoop dat die snel weer over is.

  BeantwoordenVerwijderen