My Current Make-up Favorites - February

by - februari 26, 2016


Het is alweer een tijdje geleden dat mijn laatste 'Current Favorites' online kwam. En omdat ik in de tussentijd een heleboel nieuwe make-up producten heb gekocht én gebruikt, leek het mij leuk om weer eens een nieuwe versie te maken. Dit zijn mijn favoriete make-up producten van februari!Oh So Special palette - Sleek


Ik heb dit prachtige oogschaduw palette nog maar nét aangeschaft en ik vind hem nu al een pareltje. Ik wou mezelf trakteren op een palette van Sleek, en er waren veel varianten waar ik uit kon kiezen. Dit palette, met bruine, roze én blauwe kleuren, is hem uiteindelijk geworden. Jullie krijgen hier nog een review van te zien!

Liquid Camouflage Concealer - Catrice


Als ik ergens fan van ben, dan zijn het wel de concealers van Catrice. Deze zijn lekker goedkoop én ze doen hun werk ook nog eens ontzettend goed. Als ik opsta en ik heb mega wallen doordat ik niet goed geslapen heb, weet ik dat deze concealer ze helemaal camoufleert.

Smokey Poppy Body Butter - Body Shop


Laatst pakte ik deze Smokey Poppy body butter er weer bij en wat ruikt hij toch LEKKER. Ik heb er al eens een review over geschreven en ik weet dat sommigen de geur juist absoluut niet lekker vinden. Terwijl ik me echt niet kan voorstellen dat er ooit een betere lijn uitkomt bij de Body Shop, dan de Smokey Poppy lijn...

Blush Artist Shading palette - Catrice


Deze beauty is nét toegevoegd aan het assortiment van Catrice: het Blush Artist shading palette. I love it! Eerder deze week schreef ik een review over dit palette en wat blijkt; jullie zijn ook fan! Ik vind vooral de laatste twee kleuren erg mooi: de koraal kleur en het lichtroze kleurtje.

Eau de Parfum - Elie Saab


Sinds ik deze parfum van Elie Saab heb gekocht, heb ik bijna geen andere parfum meer aangeraakt. Het is een warme, sensuele geur en ik HOU ervan. Het flesje ziet er ook nog eens elegant en vrouwelijk uit.

Velvet Touch Lipstick 156 Romance - Gosh


Niks beters dan een super lief roze kleurtje op je lippen. Ik ben zelf niet zo van de matte lipsticks, ik ga eerder voor de lipsticks uit de Velvet Touch lijn van Gosh. Deze lipsticks zijn ontzettend romig - ze voelen een beetje aan als een lipbalsem - en ze bestaan uit onwijs mooie kleuren. En deze is mijn favoriet <3

Hydraterende dagcrème - Nivea


Deze dagcrème schafte ik aan, omdat ik eens wat anders wou proberen. Ik neem altijd dagcrèmes die geschikt zijn voor de droge of gevoelige huid, terwijl de huid rond mijn neus eigenlijk erg vet is. Daarom besloot ik eens om een dagcrème te kiezen die geschikt is voor de normale huid. En wat blijkt? Deze is véél minder romig en ik heb echt het gevoel alsof deze dagcrème mijn huid verbetert.

Wat is jouw favoriete make-up product van dit moment?

You May Also Like

15 reacties

 1. Wat een mooie favorieten! Vooral het palette van Sleek en je parfum van Ellie Saab vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie favorieten heb je. De concealer van Catrice vind ik ook heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie favorieten! Het palette van Sleek ziet er heel mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie favoriete, die blush moet ik nog uitproberen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige favorieten!
  Ellie Saab is zó lekker <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne favorieten! Ik vind de dagcreme van nivea ook echt onwijs fijn <3
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fijne producten! Die dagcreme is echt enorm fijn, ik heb 'm ook een tijd lang gebruikt. Dat palette van Sleek is echt prachtig, geweldige palettes hebben ze <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijne producten! Ik ben benieuwd naar de dagcreme, heb het zelfde probleem met droge plekken rond mijn neus en voor hoofd.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heb je mooie en leuke favorieten zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb die dagcreme ook, heel erg fijn! De andere producten lijken me ook fijn werken. Sleek palettes zijn mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie favorieten! Ik heb laatst nog met de concealer van Catrice in mijn handen gestaan maar wist niet of hij goed was, ik ga toch maar eens terug om hem te halen denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ben benieuwd naar het parfum! Binnenkort eens aan snuffen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die crème van nivea is inderdaad heel erg fijn! Ik heb hem nu ook al een tijdje en ben der echt tevreden over :)

  BeantwoordenVerwijderen