My Current Wishlist - All Black

by - februari 10, 2016


Whoaaaa als ik toch het geld had, dan zou ik álle spullen aanschaffen die op mijn wishlist staan. Helaas heb ik momenteel al te veel geld uitgegeven - waar gaat al mijn geld toch heen? - maar toch kon ik het niet laten om een nieuwe wishlist op te stellen. Kijk je mee?

Zwarte Elegante Oorbellen
Deze oorbellen zijn van Jewellery by Sophie, en ik vind ze geweldig! Ik hou namelijk van lange oorbellen, die geven namelijk een heel ander effect dan 'gewone' oorbellen. Ook zijn ze handig omdat ik nogal lang haar heb. Deze kun je wél zien als ik mijn haar los draag!

Zwarte Chelsea boots
Ik weet nog niet zo goed of ze bij me passen, maar in ieder geval zijn deze zwarte Chelsea boots (van Modemusthaves.nl) érg leuk om te zien. Ik twijfel nog of ik ze daadwerkelijk wil hebben! De boots hebben ook een kleine hak, en daar hou ik van. Ik ben nogal lang van mijzelf dus als ik mega grote hakken draag, krijg ik altijd opmerkingen van mensen om mij heen, haha. Maar ik vind ze in ieder geval erg tof!


Leren rugzak

Ik ben eigenlijk altijd van de handtassen, en wanneer ik een rugzak draag krijg ik wel eens de opmerking; maar dat past helemaal niet bij jou! Toch is een rugzak super handig voor als je op citytrip gaat, of naar een festival als Lowlands (waar ik de kaartjes al voor binnen heb, yay!). Plus deze rugzak is lekker fasionable omdat hij van leer is. I like it!


Zonnebril met ronde glazen

Qua zonnebrillen wil ik dit jaar eens iets anders proberen. Ik draag áltijd pilotenbrillen - en die blijven ook gewoon mooi - maar ik zag deze zonnebril met ronde glazen bij de H&M en ik was gelijk verkocht! Ik heb ze nog niet aangeschaft, omdat het nog winter is. Maar ik ga ze zeker halen dit voorjaar :)

Zwart Cluse horloge
Ik draag nooit horloges, en toen kocht ik er één en ging die gelijk kapot. Mehh! Ik wil daarom investeren in een goed horloge en dit zwarte horloge van Cluse is amazing. Ik vind hem erg stoer, en hij past op zich ook wel bij mijn kledingkast. Ik kan niet wachten om deze om mijn pols heen te hebben!

The One Desire parfum Dolce & Gabbana 
Deze heerlijke parfum van Dolce & Gabbana genaamd The One Desire heb ik nog niet geroken, maar de omschrijving klinkt al heerlijk! Het is een verleidelijke geur van karamel, waarvan het hart bestaat uit tuberoos. De opening bestaat uit fris fruit en dit alles bij elkaar klinkt HEERLIJK. Ook is het flesje echt onwijs mooi, heb jij ooit zo'n mooi parfum flesje gezien?

Welke items staan er op jouw wishlist?

Liefs, Maaike

You May Also Like

16 reacties

 1. Mooie items. Zulke laarzen hebben ze bij de H&M, je zou ze daar eventueel kunnen passen om te kijken hoe ze je staan! Ik heb een paar ooit bij de Primark gekocht, misschien kan je daar ook kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze zijn trouwens van Modemusthaves.nl! Ik zet het er nog even bij haha :)

   Verwijderen
 2. Wat een mooie spullen :D Dat luchtje en horloge vind ik zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van zwart <3 Ik moet ook altijd oppassen dat ik niet altijd alles in het zwart koop, oeps. Ik heb ook chelsea boots. Heel blij mee hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou echt van zwart, dit zou zo mijn wishlist kunnen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele toffe items en die shoes love it! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I love black ! zulke schoenen lopen echt heerlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zwart Zwart Zwart, dat is dus altijd een goed idee! Leuke spulletjes staan er op je wishlist! x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. waaaaauw die zonnebril is zó leuk! Hele leuke wishlist. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die rugzak vind ik echt superleuk! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De chelsea boots en de rugzak zijn mijn favoriet! Ik heb enkel handtassen en soms mis ik wel de praktische kant van een rugzak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuk lijstje! Zwart is echt een kleur die bij alles past, en stiekem staat alles wat je opsomde ook op mijn verlanglijstje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, dat horloge van Cluse is echt prachtig! x

  BeantwoordenVerwijderen