Outfit - Last days of winter

by - februari 23, 2016


Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar door de zonnestralen van afgelopen week heb ik helemaal het gevoel alsof we bijna in de lente zitten. En is er een beter gevoel dan dat? De afgelopen week was ik daarom ook érg vrolijk; wat de zon wel niet kan doen met je humeur! Ik had ook extra veel zin om outfit foto's te maken en het resultaat zien jullie vandaag in dit artikel :)
Het vestje dat ik aanheb, is van de Primark. Ik zag hem in de vitrine hangen en ik wist; die MOET ik hebben! Het is een erg schattig vestje met lichte kleuren. Er zitten kleine touwtjes aan de zijkanten van het vestje; ook een erg leuk detail!
Voor de rest had ik weinig accessoires aan. Ik ben sowieso iemand die weinig sieraden draagt. Af en toe draag ik een ketting en vaak draag ik oorbellen. Ook hier had ik oorbellen in, maar die kun je helaas niet zien op de foto, haha. En gelukkig was het ook niet zo koud toen we de foto's schoten; anders had ik het niet zolang vol gehouden om zonder jas buiten te zijn :) 

Wat vind jij van mijn outfit?

Liefs, Maaike

You May Also Like

18 reacties

 1. Ik vind dit echt een hele leuke outfit. Zou dit zo zelf kunnen dragen. Ik heb langs staan twijfelen over het jasje en uiteindelijk heb ik het niet meegenomen. Nu heb ik wel een beetje spijt als ik het zo zie! Heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, dat is wel jammer dat je hem niet hebt meegenomen! Misschien vind je ergens nog wel een soortgelijk jasje :)

   Verwijderen
 2. Staat je super leuk! Heerlijk ook al, die lichte kleuren. Zou ik ook meer moeten dragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat een ontzettend leuke outfit! Ik vind je jasje heel leuk! :)
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige outfit. Ik heb helemaal zin in de lente en wil ook zulke lichte outfits aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie outfit, staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vestje is echt leuk. Laten we hopen dat het echt last days of winter zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja! Gek hè dat de zon zoveel met je kan doen! Ik merk ook echt dat ik de afgelopen weken wat down was en sinds de zon weer een beetje schijnt dit gelijk een stuk beter is! :-) Dat jasje vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk jasje! Ik hoop ook echt dat de winter snel voorbij is. Ik heb zin om weer te gaan shoppen voor leuke zomerkleding.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het zonnetje was even heerlijk! Hopelijk breekt de lente snel aan. Je outfit past er goed bij en is heel leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke outfit! Vind dat vestje trouwens je erg goed staan! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke outfit. Ik vind vooral je jasje erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een super mooie outfit! <3 Ik draag de laatste tijd ook weinig tot geen sieraden. Is ook niet altijd nodig! Echt een leuk jasje heb je aan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke outfit! Dat vestje is echt heel leuk

  BeantwoordenVerwijderen