Review - Blush Artist shading palette van Catrice

by - februari 19, 2016


Gloednieuw aan het assortiment van Catrice toegevoegd: het Blush Artist shading palette! En ik heb een variant van deze beauty mogen verwelkomen in mijn stash. Gewoon, omdat ik de schattige roze kleuren verzameld in één verpakking niet kon laten liggen in de winkel. Kijk je mee naar mijn review?


Het Blush Artist shading palette van Catrice is sinds deze week verkrijgbaar. Er bestaan drie verschillende varianten:

♥ 010 BronzÉclat
♥ 020 CorAll I Need
♥ 030 Rock'n' Rose shading palette.

Het palette dat ik aangeschaft heb, is 020 CorAll I Need. Ik vond dat dit palette de schattigste kleurtjes bevatte, haha. Het eerste palette bestaat namelijk meer uit bronzen kleuren, waaronder ook een oranje kleur. En oranje vind ik niet zo'n mooie kleur voor op mijn wangen. Het derde palette bevatte één onwijs lichtroze kleur, en die van die kleur weet ik ook dat die mij niet heel goed zal staan. Vandaar dus dat ik koos voor het tweede palette, waar een heel mooie koraal kleurige blush in zit.Het palette bestaat uit drie verschillende kleuren blush. Van elke blush zit er aardig veel in, ik denk dat ik hier wel ontzettend lang mee kan doen! Aan de linkerkant zie je een donker roze blush, in het midden zie je een koraalkleurige blush en de laatste is een lichtroze blush. Van deze kleuren vind ik de laatste twee het mooist; de eerste vind ik eigenlijk op het eerste gezicht iets té fel. 


De swatches van de blushes zien er zo uit. Er komt eigenlijk niet zo heel veel pigmentatie vanaf, maar dit ben ik wel gewend van de Catrice blushes. Ik vind alle drie de kleuren wel erg mooi. Vooral de laatste lichtroze blush heeft een mooie glans!


Als eerste probeerde ik de donker roze blush uit. Ik had verwacht dat deze blush een klein beetje een clown-effect zou geven - ik vind hem erg fel eruit zien - maar eigenlijk valt dat nog wel mee zodra je hem opbrengt.


Vervolgens probeerde ik de koraalkleurige blush uit. Dit is precies wat ik zocht! Het is een warme tint en dat geeft een subtiele warme touch aan mijn gezicht. I like it! 


Als laatste probeerde ik het lichtroze kleurtje uit. Deze is lekker subtiel en het is een lief en schattig kleurtje die je eigenlijk elke dag wel zou kunnen dragen. 


Of dit palette nou zo vernieuwend is; nee. Of het palette mooie kleuren bevat? Ja, dat wel! Dit is weer zo'n typisch leuke blush van Catrice waar je geen nee tegen kunt zeggen. Ik vind vooral de laatste twee kleuren mooi: de koraal en de lichtroze kleur. De eerste blush vind ik toch iets te fel roze, maar het is toch een mooie kleur als je hem subtiel aanbrengt.

Wat vind jij van dit Blush Artist shading palette?

Liefs, Maaike

You May Also Like

27 reacties

 1. Ik vind het ook een heel mooi palette <3 Ideaal dat er wat fellere en zachtere kleuren tussen zitten. Zo is er voor elke gelegenheid een passende blush. Vind alle drie de kleurtjes ook heel mooi bij jou staan Maaike!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi palette! Ik had niet verwacht dat de kleurtjes zoveel pigmentatie zouden bevatten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is echt een mooi palet! Ik denk dat ik vandaag eens wat make-up shoppen ga doen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het echt een heel mooi palette! Maakt wel indruk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne review. Deze kleuren staan je erg mooi! <3 Zelf zou ik denk ik wel voor het bronze palette gaan. Felroze blushes heb ik wel, maar ik vind dat niet altijd even mooi bij mezelf. Prachtige foto's heb je gemaakt! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het bronzen palette vind ik eigenlijk ook beter bij jou passen, haha! Dankjewel voor je lieve compliment Anna <3

   Verwijderen
 6. Hij is erg mooi. Stond ermee in mijn handen maar heb nog nooit blush gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's Maaike! Ik vind de laatste twee je ook het mooiste staan, al vind ik de eerste ook echt niet lelijk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, ik vind dit palette zo ontzettend mooi! Ik heb sowieso een zwak voor blush palettes en dit is er eentje die ik - denk ik - niet zal kunnen weerstaan. Je swatches laten duidelijk zien wat voor mooie kleuren er in dit palette zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi palette! Leuk dat Catrice nu ook met zo'n trio is gekomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het ook mooie kleuren, ze geven een goed pigment!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi paletje, ik vind die middelste kleur je het mooist staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind 'm echt heel erg mooi. Ik zag hem laatst in de winkel en toen was ik nog niet helemaal overtuigd, maar nu ik hem zo zie eigenlijk wel. Wat een plaatje is het!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind het een super mooie palette !

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De middelste kleur vind ik je het mooist staan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie kleuren, het palette vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh wauw wat een pareltje, wat ziet het palette er weer chique uit! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Valt me niet tegen! Vind ze mooier als verwacht ♡ Ik ben lichtelijk verslaafd aan mooie blushes dus wie weet koop ik hem nog! Mooie foto's meis.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie palette! Al zal ik hem zelf laten liggen aangezien de kleuren mij niet zo aanspreken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een prachtig palette! Ik heb deze zelf ook nog liggen dus ik sta te popepelen om het te gaan gebruiken. De laatste 2 kleuren vind ik ook het mooiste.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. ziet er heel goed uit en staat je fab!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Het ziet er inderdaad erg mooi uit en ik zou het zelf ook wel kopen op het 1e gezicht. Ik zou de 1e kleur waarschijnlijk niet zo gebruiken maar de laatste vind ik vooral erg mooi, ik houd van highlighter!

  BeantwoordenVerwijderen