Weekly Journal #66 - Bucketlist boek, 700 volgers & een huisfeest

by - februari 15, 2016Yay, eindelijk weer een nieuwe Weekly Journal die online staat! De vorige keer heb ik jullie alleen foto's laten zien die ik in München gemaakt had, maar nu heb ik eindelijk weer genoeg foto's om te laten zien in een wekelijks overzicht. Ik weet niet wat het is, maar de laatste tijd maak ik ontzettend weinig foto's... Dus ik moet mezelf dat maar weer eens aanleren! Kijk je mee naar wat ik de laatste twee weken gedaan heb?


Feestjeee! Ik heb de 700 volgers gehaald op Instagram en daar ben ik ongelofelijk blij mee! Als je erover nadenkt hoeveel mensen dat zijn, dan voel ik mij toch wel hartstikke vrolijk, haha. Maar stiekem heb ik bijna geen foto's meer geplaatst de laatste twee weken... wat is dat toch?! Ik moet dringend weer meer foto's gaan maken!


Vorige week had ik nog vakantie en daarom besloten mijn vriendinnen en ik om iets leuks te gaan doen. We gingen naar de Hungergames in de bioscoop - ook geen foto's van gemaakt, mehh - en daarna gingen we bij mij thuis koken. Gezellig!

Dit is precies wat er fout gaat in mijn leven. Ik denk vaak negatief, ik denk namelijk eerder dat dingen fout gaan dan dat ze goed gaan. Even een reminder voor mezelf dat ik dat vanaf nu minder moet gaan doen!


Op maandag ga ik al vroeg het huis uit, want ik moet naar mijn oude stageplaats om een foto te laten maken. Ik werk er namelijk nu als bijbaantje en mag vooral veel artikelen gaan schrijven! Nadat ik thuis ben, maak ik een lunch voor mezelf en drink er deze super healthy smoothie bij.


Tosti-time!


Daarna heb ik zo'n hele week geen foto's meer gemaakt, maar mijn minor is dus officieel begonnen en ik heb dus geen vakantie meer..  op vrijdagavond staat er wel weer iets leuks op de planning: een huisfeest! Eerst wat wijntjes drinken bij mij thuis...


En daarna vertrekken we met z'n vieren naar een super gezellig huisfeest!


De volgende ochtend ben ik érg brak, en ik denk de hele tijd dat het zondag is terwijl het nog maar zaterdag is. Achja, geen slecht gevoel op zich. Op zondag doe ik eindelijk weer wat make-up op, en pak er deze essentials bij met o.a. mijn favoriete parfum van Elie Saab


Ook lag er een super leuk pakketje in de bus; een onwijs leuk bucketlist boek! Er staan wel 500 dingen in die je een keer in je leven gedaan moet hebben. Hallo, hoe leuk is dat?! Ik heb al een paar dingen kunnen invullen, de rest volgt nog :)

Heb jij ook een bucket list?

Liefs, Maaike

You May Also Like

15 reacties

 1. Wow, 700 volgers! Wat een prachtig aantal :D Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke diary en gefeliciteerd met de 700 volgers op je Instagram! Mooi aantal :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat bucket list boek! En gefeliciteerd met de 700 volgers, ga zo door <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je 700 volgers, helemaal super! En dat boek lijkt me zo leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh 700 volgers op Instagram, gaat goed! Dat boek lijkt me ook wel heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga er nog een artikel over schrijven deze week, so stay tuned :)

   Verwijderen
 6. Oehlala! 700 volgers zijn wel heel veel! Mooie mijlpaal! Op naar de volgende 100! Gefeliciteerd! Geniet van je nieuwe week! Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw gefeliciteerd met je 700 volgers!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Congrats met de 700 volgers! En met de boyfriend! :D (ik zie je twitter update haha!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, bedankt Kimberly! Ben er beiden hartstikke blij mee <3

   Verwijderen
 9. Gefeliciteerd met het behalen van 700 volgers op Instagram! En huisfeestjes zijn altijd zo leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Veel plezier met je bucketlistboek! Ik heb mijn zusjes allebei zo'n boek gegeven voor kerst, maar stiekem vind ik 'm zelf ook heel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ooooh dat boek moet ik ook hebben! Lijkt me zo ontzettend leuk, ben erg benieuwd wat er allemaal in staat. 700 volgers, super goed bezig, ga zo door! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow 700 followers! Dan moet ik nog even wat langer doorgaan om dat ook te krijgen denk ik haha! Dat boek lijkt mij trouwens heel erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Yaay 700 volgers, gefeliciteerd! Als je alleen al kijkt hoeveel klassen vol dat zijn. Bizar eigenlijk hè! Ik vergeet ook altijd foto's te maken voor een diary haha oops! Dat boek is super leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen