Weekly Journal #67 - Verrassing op Valentijn, outfit foto's maken & warme chocomelk

by - februari 22, 2016


Afgelopen week was het een hele leuke week! Waar ik me een paar weken geleden nog helemaal niet lekker in mijn vel voelde, voelde ik mij deze week érg goed. Niet alleen kreeg ik een leuke verrassing op Valentijnsdag, maar heb ik ook een ontzettende productieve week gehad én heb ik een hele leuke middag gehad met vriendinnen. Kijk je mee?

Image and video hosting by TinyPic
Vorige week zondag was het Valentijnsdag en die avond had ik een hele leuke date. Ik kreeg een onwijs lieve roos en ik mag dan ook nu eindelijk vertellen dat ik een vriendje heb <3

Op maandag ging ik even naar school en 's middags liep ik de stad in aangezien ik nog een paar dingen nodig had. Mijn favoriete haarserum was op, en toen ik de Kruidvat in stapte zag ik dat er een 1+1 gratis actie was!

Avondeten met mijn zus! Dit is echt mijn favoriete gerecht (ook al ziet het er niet zo heel smakelijk uit). Het is pasta met kaas, veldsla, bacon en ei. Super simpel, maar wel verrukkelijk!

Woensdag had ik weer een super productieve dag, want ik werkte die dag voor mijn oude stageplek.
Ik heb lekker veel artikelen kunnen schrijven die dag en voor ik het wist was het al vijf uur geweest!

Op donderdag had ik een dag vrij. Die ochtend werkte ik nog aan school en aan mijn blog en 's middags had ik afgesproken met twee vriendinnen.

We gingen namelijk outfit foto's maken! Deze verschijnen binnenkort op mijn blog :)

Daarna gingen we nog even bij Bagels & Beans zitten om op te warmen, want het was enorm koud buiten. Ik nam deze giga chocomelk met extra veel slagroom. Yummy!
Image and video hosting by TinyPic
Op vrijdag kwam er een artikel online over het Blush Artist shading palette. Blijkbaar waren jullie erg nieuwsgierig naar dit palette, aangezien ik ontzettend veel lezers had op dat artikel!

Deze week is mijn laatste schoolweek voor de vakantie. Hoewel ik pas nog drie weken vrij heb gehad, ben ik er stiekem wel weer aan toe om een week vakantie te hebben, haha. Ik heb daarom ook mijn hele vakantieweek al volgepland met leuke dingen. Can't wait!

Wanneer hebben jullie vakantie?

Liefs, Maaike

You May Also Like

16 reacties

 1. Aaaaah wat leuk, die valentijnsverrassing!! Ik word er helemaal enthousiast van haha. En ik heb vakantie tot en met september haha, heeeerlijk! (Al moet ik wel veel werken hoor!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat lieve verrassing met valentijnsdag! ÉN wat leuk dat je een vriendje hebt! :-) Geniet ervan! Het is je gegund. Ik heb deze week vakantie en kan echt niet wachten om woensdag in het vliegtuig te stappen! Woehoe! Geniet van je week X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wat leuk zeg, heel veel plezier alvast op vakantie! Stiekem ben ik best een beetje jaloers hoor :)

   Verwijderen
 3. Wat een leuke week! En wat super leuk dat je een vriend hebt! Gefeliciteerd <3 Lekker van genieten! Oh en lekker een dagje vrij is heel fijn. <3
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi horloge draag je! X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeej een vriendje, gefeliciteerd! Wat leuk :) en die roos is pretty! Ik ben benieuwd naar je outfit-artikel, die eerste foto is al mooi. Ik wens je een fijne, nieuwe week toe. Geniet er lekker van!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's weer! Een roos voor Valentijn is altijd leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie roos heb je gekregen en gefeliciteerd met je vriendje !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super mooie foto's weer!
  Super lief van die roos & wat een heerlijke chocolademelk <3
  Nu heb ik zin in pasta..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben nog steeds zooo blij voor je dat je een vriendje hebt, echt lief! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om te lezen! En wat super dat je een vriendje hebt <3! Ik heb volgende week vakantie, daar kijk ik heel erg naar uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk dat je nu een vriendje hebt! En wat schattig dat je die roos kreeg :-) Ik heb op deze moment een beetje vakantie… Ik ben net afgestudeerd en dus op zoek naar werk, maar tegelijk neem ik ook nog een beetje vakantie hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie items meid en wat zie je er weer fab uit! en een prachtig figuurtje heb je ook! en wat super dat je een vriendje hebt! dat is altijd fijn! (vind ik tenminste, sommige vinden single veel leuker) maar ik hou van vastigheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke foto's en zo'n lieve verrassing met valentijn. Gefeliciteerd met je relatie x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk dat je een vriend hebt! rozen zijn altijd welkom ;-) dat blush palette ziet er inderdaad mooi uit, ik ga even je review lezen! Ik werk gewoon, dus 0,0 vakantie helaas!

  BeantwoordenVerwijderen