Op deze 10 blogposts ben ik tot nu toe het meest trots

by - maart 18, 2016


Sinds ik blogger ben, zijn er al 300 (!) artikelen gepubliceerd op mijn blog. Dat zijn er veel, heel veel! Het leek me leuk om een soort terugblik te maken, in de vorm van een top 10 waarin ik al mijn blogposts laat zien waar ik tot nu toe het meest trots op ben. Kijk je mee naar mijn trip down memory lane? #10: Review - Micellair water van L'Oreal Paris


Dit is een super oude review en daarom ben ik er eigenlijk ook zo trots op. Als ik al mijn oude artikelen terugkijk, dan schrik ik soms weleens van de slechte kwaliteit haha. Hoe heb ik ooit sommige foto's kunnen maken? Ach ja, het is aan de andere kant wel weer tof om te zien wat voor een vooruitgang ik hebt gemaakt. En bij deze foto's van het micellair water kan ik voor het eerst zeggen dat ik trots ben op een oude review.


#9: Zwarte slip-ons en Collectors t-shirt


Dit artikel was een van mijn aller eerste samenwerkingen. Ik was mega enthousiast over het feit dat een onwijs leuk bedrijf mij gemaild had, dus ik had ook extra mijn best gedaan voor het artikel. Ik kreeg de bovenstaande kledingstukken opgestuurd en daar heb ik niet alleen productfoto's van gemaakt, maar ook een paar outfit foto's. De zwarte slip-ons ga ik trouwens binnenkort weer uit de kast halen met dit mooie weer!


#8: My Current Make-up Favorites - February


Dit is de meest recente blogpost die in mijn top 10 staat. Voor dit artikel wou ik een paar prachtige inspirerende foto's schieten. Ik merkte dat andere bloggers dat goed konden, en zelf bracht mij dat op het idee om ook eens flink de tijd te nemen om een paar foto's te maken. En het resultaat mocht er wezen - al zeg ik het zelf - want ik heb niet alleen de bovenste foto gemaakt voor het artikel, maar ook een aantal close-ups waar ik trots op ben.


#7: PLOG #1 en #2 van Lowlands


Vorig jaar in de zomervakantie had ik een geweldig weekend op Lowlands. Ik maak niet vaak PLOG's voor mijn blog, maar deze twee waren toch echt wel LEUK. Ze zitten vol met kleurrijke, gezellige foto's die precies laten zien hoe mijn weekend op Lowlands was. Ik kijk PLOG #1 en PLOG #2 over Lowlands ook nog wel regelmatig terug moet ik zeggen. Altijd leuk om herinneringen op te halen! Vooral nu ik dit jaar weer een weekendje ga vertoeven op dit evenement.


#6: Review - On Top van Anna Nooshin


Ik vind het eigenlijk hartstikke moeilijk om boek reviews te schrijven. Het is gewoon lastig om in één artikel te omschrijven wat je van het hele boek vond. En ook mag je niet te veel prijs geven, want dan is het voor jou als lezer niet meer belangrijk om het boek te lezen. Toch ben ik enorm trots op de review die ik geschreven heb over het boek On Top van Anna Nooshin.


#5: Review - GOSH Velvet Touch 155 Innocent lipstickReviews zijn over het algemeen ook best lastig om te maken. Elke foto moet er goed uitzien en ook wanneer je het product uitprobeert, moeten de foto's van je gezicht er wel op en top perfect uitzien natuurlijk. En ik kan wel zeggen dat dat bij deze review over de Innocent lipstick van Gosh zeker gelukt is! Dit is trouwens ook nog steeds mijn favoriete lip product.


#4: POLETTE - Mijn nieuwe Enigma Black zonnebril


Nog een samenwerking die in mijn top 10 staat. Afgelopen zomer kreeg ik een tof mailtje van Polette, of ik een zonnebril van hen wou uitproberen. Natuurlijk! De hele webshop staat vol met unieke zonnebrillen, dus ik had er al snel een gekozen die ik wou uitproberen. In het artikel over mijn Enigma Black zonnebril vind je ook foto's waarbij ik de bril op heb. Staat onwijs leuk, toch?


#3: Twee looks met het All About Sunrise palette van Essence


Vroeger maakte ik wel eens een Look of the Day waarbij ik mijn make-up look liet zien aan jullie. Ik had hier nét het All About Sunrise palette van Essence aangeschaft en ik maakte daar deze look mee. En wow, nog steeds vind ik hem ontzettend mooi! Ik ga deze look maar snel weer eens uitproberen. En dit artikel doet me eraan herinneren dat ik snel weer eens een nieuwe Look of the Day moet maken.


#2: Review - Masterclass Ondernemen van Annic van Wonderen


Ik was zó trots dat Annic van Wonderen mijn review noemde op haar social media kanalen, dat ik dat ook niet snel meer ga vergeten. Ik kan je wel vertellen dat dat één van de tofste dingen is die ik heb meegemaakt door mijn blog. De aanleiding? Mijn boek review die ik schreef over Masterclass Ondernemen, een super inspirerend boek die iedereen gelezen MOET hebben.#1: Outfit - Autumn Feelings


Stipt op nummer één staat deze outfit post. Deze schoot ik de afgelopen herfst samen met een vriendinnetje op een verschrikkelijk koude zondagmiddag. We waren eerst een uur lang op zoek naar een goede locatie; we hadden een mooie achtergrond en géén zon nodig. Ik had geen verwachtingen - het was mijn aller eerste outfit shoot even - maar toch was ik verbluft door het resultaat.

En nu ben ik benieuwd naar jouw blogposts waar je het meest trots op bent! Tell me!


Liefs, Maaike

You May Also Like

16 reacties

 1. Tof dat je even bij je 10 hoogtepuntjes stil blijft staan. Als je dan in 300 artikeen vooruitgang ziet in je schrijven of foto's heb je zeker reden om trots te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had je plog van Lowlands nog niet eens bekeken, zulk soort artikelen vind ik altijd erg leuk. Mag je van mij wel vaker doen, een plog van een leuke/bijzondere dag!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga het binnenkort weer eens doen, wat leuk dat je mij op dit idee brengt! :)

   Verwijderen
 3. Heel leuk dat je dit even op een rijtje zet! Die zonnebril is mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om te zien welke artikelen jij het meest trots op bent. Altijd leuk inderdaad om je vooruitgang te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen! Ik vind outfitposts en plog's altijd wel interessant. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke artikelen en je zonnebril is zo mooi! Wat goed dat je uit 300 artikelen toch een top 10 kan maken, zou ik erg lastig vinden haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die zonnebril van polette is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je maakt ook gewoon heel leuke artikelen, daar mag je best trots op zijn :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je mag trots zijn op je artikelen! ga zo door.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat leuk om te zien waar jij het meest trots op bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk om te lezen! Allemaal mooie artikelen :-) En je merkt echt verschil he als je veel tijd steekt in je foto's! De foto van je favorieten van februari vind ik echt prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk om te zien, het zijn ook zeker leuke artikelen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat ontzettend leuk om het zo even op een rijtje te zien! Ik kan in ieder geval zeggen dat ik ze alle tien gelezen heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah wat gaaf dat je artikel over het boek werd gedeeld door Annic! Ik vind het ook altijd lastig om artikelen over boeken te maken, je wilt inderdaad niet teveel verklappen. Toch zou ik het vaker moeten doen, want sommige boeken zijn echt geweldig. x

  BeantwoordenVerwijderen