Happy Things - Veel vrije tijd hebben, roadtrippen & bijna lente

by - maart 08, 2016


Happy things. Ze zijn leuk om te delen, want er is helemaal niks mis met het verspreiden van een beetje positiviteit. En hier doe ik graag aan mee! Daarom ben ik deze nieuwe 'categorie' gestart op mijn blog: spread the love! Er is al genoeg negativiteit te vinden op het internet, de televisie en laat staan in het echte leven. Tijd om de dingen op een rijtje te zetten waar ik de laatste tijd gelukkig van werd. Let's go!

Dat ik lekker veel vrije tijd heb. Ik volg nu een minor waarbij ik ongeveer drie dagen in de week op school zit voor een ochtend of middag. Dat betekent dat ik mijn overige tijd zelf in kan delen, en daar word ik gelukkig van! Huiswerk maken, aan mijn blog werken, leuke dingen doen met vriendinnen, werken bij mijn oude stageplek; ik kan alles zelf indelen.

Dat ik een onwijs lief vriendje heb. Jup, sinds een paar weken heb ik een vriendje en ik ben nu al helemaal gek op hem <3


Outfit foto's maken voor mijn blog. Ik heb twee super lieve vriendinnen die mij graag helpen met het maken van outfit foto's, dus twee weken geleden gingen we weer op pad om foto's te maken. Ik vind dat echt tof om te doen, vooral om het resultaat te zien en online te zetten. En gelukkig vinden jullie dat ook erg leuk om te zien!


Studeren in de bibliotheek van school. Ik voel me altijd een échte student wanneer ik zit te studeren in de bieb. En ik ben er toch altijd iets productiever dan wanneer ik thuis zit en honderd dingen mij kunnen afleiden.


De plannen die ik heb voor de zomervakantie. Hoe meer ik praat over mijn plannen voor de zomervakantie, hoe meer zin ik erin krijg. Ik ga, net zoals vorig jaar, weer een aantal dagen op Lowlands vertoeven, daar heb ik al onwijs veel zin in. Ook ga ik ongeveer drie mega gave festivals bezoeken - whoaaaa - én ga ik waarschijnlijk met twee vriendinnen roadtrippen door Frankrijk. Need I say more?Dat het bijna weer lente is. Ik heb die zon zó hard nodig! Ik merk altijd in feburari - en dat heb ik ieder jaar - dat mijn energielevel gewoon op zijn allerlaagst is. Het is het einde van de winter en mijn energie is dus gewoon helemaal op. Gelukkig staat de lente weer voor de deur!Hardlopen. Ik heb een tijdje niet gesport en eigenlijk mis ik het toch een beetje om een goede conditie te hebben. Vorige week trok ik daarom weer mijn hardloopschoenen aan en ben ik een eindje wezen hardlopen. Het ging best moeizaam, maar met hardlopen moet je altijd rustig beginnen. En het voelde natuurlijk ook erg goed om weer eens te sporten!


Wat maakte jou de afgelopen tijd blij?

Liefs, Maaike

You May Also Like

23 reacties

 1. Goed bezig! Ah heerlijk duurt je minor tot aan de zomervakantie? Mooie plannen trouwens, roodtrippen lijkt mij erg gaaf! Ik kan ook niet wachten tot de zomervakantie. Aaaah nog even! Ik hoop zo dat ik mijn eerste jaar haal dan kan ik er pas echt van genieten. By the way komt er binnenkort nog een roomtour of iets haha? Ik ben weer druk op huisjes aan het reageren, het kriebelt zo!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yes, de minor duurt tot aan de zomervakantie! En ik zit nog te twijfelen of ik een roomtour ga doen, zoveel bijzonders is er niet te zien in mijn kamer/appartement eigenlijk haha

   Verwijderen
 2. Wat een mooi en leuk lijstje en wat lief dat je vriendinnen je willen helpen met het shooten van outfit foto's! Ik ga hopelijk dit jaar ook weer een paar toffe festivals bezoeken, zin in de zomer! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja! Ik denk dat veel mensen de zon missen en daardoor een beetje in een dip terecht komen. Althans ik wel... Ik irriteer me aan mezelf en heb nergens zin in. Tijd dat het beter weer wordt en we weer lekker veel tijd buiten kunnen doorbrengen. :-) Ik wil ook zo graag een vakantie plannen voor in de zomer! Fijn vooruitzicht

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijn lijstje. Wat lief dat je vriendinnen je er mee willen helpen :) Ik heb zo zin in de zomer ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ahh wat leuk dat je de liefde gevonden hebt, ben heel benieuwd wat voor een persoon het is! Wat heerlijk dat je bij je minor zoveel tijd hebt en ik heb ook echt onwijs veel zin in de zomer! Can't wait!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat super lief van je vriendinnen dat ze je meehelpen met foto's maken! Ik vind het ook zo fijn dat we richting de lente gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een fijne dingen allemaal! Ik ben net ook weer begonnen met hardlopen, altijd weer lastig om te beginnen maar als het straks weer lekker weer wordt, gaat het alleen maar makkelijker worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super leuke dingen én vooruitzichten! Ik wil ook gaan studeren zodat ik in de bibliotheek kan gaan leren, lijkt me zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik moet eerst goed leren ademen.. ik hou echt wel van hardlopen maar ik adem alleen maar door mijn mond, heel irritant dus dat oefen ik nu in de sportschool!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh jeetje, wat vervelend! Hopelijk kun je het goed oefenen de komende tijd, want hardlopen is inderdaad érg leuk

   Verwijderen
 10. Ook allemaal zo leuk! Ik heb ook zooooo zin in de lente! Geniet van al het moois :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah wat een heerlijke momentjes! Wat goed dat je het sporten aan het oppakken bent. Hardlopen is heel erg fijn! En vind het zo leuk voor je dat je een vriend hebt, lekker genieten ervan. <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Boyfriend met de mooie ogen hé hihi ;) Ik ben ook zo toe aan de lente, kom maar op! Dat het langer licht is vind ik stiekem ook al wel fijn. Mag ik trouwens wat tijd van je lenen ;)? Die kom ik standaard te kort haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Klinkt allemaal heerlijk. En wat leuk dat je gaat roadtrippen door frankrijk. ik wil ook altijd nog eens gaan roadtrippen

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeh zo fijn om te lezen! Roadtrippen door Frankrijk, wat lijkt me dat leuk!
  Vond het zo lief om te lezen dat je een vriendje hebt op facebook hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat fijn dat je nog veel vrije tijd hebt naast je minor, echt lekker! Een vriendje, wat leuk!!!:-) Lijkt me trouwens echt geweldig om te gaan roadtrippen met vriendinnen. Jij hebt toffe dingen in het vooruitzicht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt hè! Ik kan daar echt van genieten na een intens drukke stage periode <3

   Verwijderen
 16. Wat een blij lijstje! Ik vind het zo leuk voor je dat je een vriend hebt <3 En studeren in de bibliotheek wil ik ook meer gaan doen, thuis raak ik ook zo enorm afgeleid. En ik heb ook een laag energielevel in de winter, wat bij mij héél erg helpt is om eens in de paar weken naar de zonnebank te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zo fijne dat je een vriendje hebt! En roadtrippen door Frankrijk lijkt mij zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oooh roadtrippen, lijkt mij ook nog eens leuk! Wat een mooie puntjes meis, ik vind de foto trouwens ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ah wat een heerlijk lijstje! Super relaxt dat je zoveel vrije tijd hebt nu naast je minor!

  BeantwoordenVerwijderen