Mijn favoriete liquid lipstick

by - maart 16, 2016


Yay, eindelijk heb ik ook een liquid lipstick! Ik heb er al vele positieve dingen over gehoord en ik was reuze nieuwsgierig geworden. Bij het merk Makeup Revolution vond ik hem dan: een liquid lipstick in een roze kleur die mij onwijs mooi leek. Kijk je mee?


De liquid lipstick zit in een erg handige knijp tube. De lange verpakking glanst en heeft een mooie kleur.


De liquid lipsticks van Makeup Revolution zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren. Ik heb gekozen voor de kleur Tremor. Dit leek mij de meest draagbare kleur, aangezien de andere kleuren paars, oranje, rood en licht oranje waren. Ik ben echt van de roze lip producten, dus die keuze had ik snel gemaakt.Als je in de tube knijpt, komt de lipstick eruit. Aan het uiteinde zit een zachte sponsapplicator waarmee het je makkelijker wordt gemaakt om de lipstick aan te brengen.


En zo ziet de swatch eruit van de lipstick! Ik had een iets lichtere kleur verwacht, maar eigenlijk vind ik deze tint roze ook onwijs mooi. De lipstick glanst ook enorm, dat vind ik wel storend. Op de een of andere manier had ik ook verwacht dat deze liquid lipstick mat zou zijn. Maar goed, dat is hij dus totaal niet.


Op de bovenstaande foto zie je hoe de lipstick eruit ziet als ik hem eenmaal heb aangebracht. In het begin ziet het er een beetje 'nep' uit; het lijkt net alsof ik te veel op mijn lippen heb aangebracht. Hij zit gewoon erg 'dik'. Na een tijdje - ongeveer tien minuten tot een kwartier - wordt dat wel minder gelukkig. Ook de glans gaat er na een halfuurtje ongeveer af.

Ondanks dat ik had gedacht dat hij lichter zou zijn en dat hij niet zo zou glanzen, heb ik dit lip product omgedoopt tot mijn favoriet! De pigmentatie is echt super en ook blijft hij langer zitten dan elk ander lipstick dat ik bezit.

De liquid lipstick in de kleur Tremor is verkrijgbaar bij onder andere makeupmusthaves.nl voor €3,79.


Heb jij weleens een liquid lipstick geprobeerd?


Liefs, Maaike

You May Also Like

23 reacties

 1. Wat een mooi kleurtje én die prijs! Super nice!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind 'm mooi! Deze kleur past echt bij je. Zelf heb ik een paar liquid lipsticks die mat opdrogen, maar dat is ook niet altijd even fijn. Ze drogen je lippen vaak enorm uit en accentueren velletjes. Volgens mij is dit een goede keus!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijn product zeg! Jammer dat hij niet is wat je had gehoopt maar fijn dat het alsnog een favorietje is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een mooi licht op de productfoto's! :-) De kleur staat je erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dankjewel Desiree! Ik vind het echt leuk om een compliment te krijgen over mijn foto's <3

   Verwijderen
 5. jammer dat hij niet mat is, had ik ook verwacht. wel een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh wauw hij is echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi kleurtje! Maar ik ben echt niet meer van het plakkerige/liquid. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 8. IK heb deze ook en vind deze kleur erg mooi en ook fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Had verwacht dat ie wat matter zou zijn, maar toch misstaat hij absoluut niet. Vind het echt een 'Maaike kleurtje' hihi :) Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooi zomers kleurtje, past goed bij je! Jammer dat hij wat dik aanvoelt in het begin, maarja als het inderdaad zo snel verdwijnt als je zegt, dan lijkt het mij een erg fijn product.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi kleurtje en de prijs is ook echt goed;) Jammer dat hij niet mat is, maar hij staat je echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De kleur vind ik echt prachtig! Staat je heel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige kleur is dit zeg! Ik vind dit echt heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wel echt een heel mooi kleurtje! Staat goed bij je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een lief kleurtje! En nog een leuk prijsje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gave kleur! Twijfelde nog over deze lava's maar als ze echt zo lang blijven zitten dan ga ik zeker over stag!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ziet er goe duit en wat een toffe kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind deze juist heel erg mooi. De glans vind ik ook helemaal niet storend eigenlijk. Dat vind ik je juist erg mooi staan! Anyway, leuk om eens een review te zien van deze. Ik kende deze liquid lipstick nog helemaal niet!

  BeantwoordenVerwijderen