My Current Wishlist - Lente/zomer 2016

by - maart 25, 2016

Een nieuw seizoen betekent een nieuwe garderobe. Of nou ja, gedeeltelijk dan. Mijn garderobe kan namelijk wel een kleine update gebruiken. En toen ik de webshop van H&M bekeek, zag ik gelijk mooie items waar ik graag mijn zomer samen mee wil besteden. Kijk je mee?

Lichtbruine zonnebril


Van pilotenbrillen heb ik nooit genoeg, het liefst heb ik ze in allerlei verschillende kleuren. Ik heb hem al in het grijs en ook heb ik een blauwe, maar een lichtbruine ontbreekt nog. En laat deze ook eens extra goed bij deze outfit passen. Ik denk ook dat hij bij veel kleding pas die ik al heb, dus dat komt extra goed uit!

Bruine enkellaarzen


Ik wil meer hakken dragen! En eigenlijk is mijn schoenenstash totaal niet klaar voor de zomer. Oftewel: ik heb bijna geen schoenen in mijn kast die ik kan dragen wanneer het mooi weer is. Deze bruine enkellaarzen vind ik een toffe toevoeging aan mijn stash. En door het open model passen ze goed bij de zomer. Ik wil ze hebben, NU!

Denimblauwe broek


Ik heb veel lichte spijkerbroeken, maar donkere heb ik nauwelijks. Ook vind ik destroyed jeans helemaal geweldig, en wil ik deze zó graag hebben! Je kunt deze broek ook met alles combineren: van sneakers tot enkellaarzen, van t-shirts tot blousjes.

Okergele blouse


Ik weet niet wat het is, maar de laatste tijd heb ik wat met de kleur geel. Toen ik nog blond haar had, droeg ik NOOIT iets geels, want dat paste gewoonweg niet goed bij mijn haar. Nu ik donkerblond/lichtbruin haar heb, heb ik de neiging om geel te gaan dragen. Het is ook zo'n vrolijke kleur! Ik wil het écht proberen, en daarom wil ik deze okergele blousje zo graag hebben. Ben benieuwd hoe het me staat!

Armbandenset 


Eigenlijk heb ik niet zoveel armbanden, maar bij dit vrolijke setje ga ik me afvragen waarom ik ze bijna niet draag. Ik denk dat deze armband goed te combineren is, en hij past ook vooral goed bij het okergele blousje. Ik hoop alleen niet dat de armband groot is, want ik heb kleine polsen en soms ziet het er echt niet uit wanneer ik een armband draag die té groot is.

Alle items kun je terugvinden in de webshop van H&M.

Welke items wil jij nog aanschaffen voor de lente/zomer?

Liefs, Maaike

You May Also Like

20 reacties

 1. Leuke items. Vooral die armbandenset vind ik erg mooi, subtiel maar erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben verliefd op de enkellaarsjes! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een hele toffe combi! Dat gele blousje, gaaf! Zoiets heb ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die blouse heeft zo'n gave kleur en die schoenen passen er goed bij! Jeans gaan ook altijd goed :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne wishlist heb je opgesteld! Ik vind die okergele blouse zo ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh ja okergeel, ik ben er gek op!
  De schoenen vind ik ook wel ontzettend mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke items! Vooral de zonnebril vind ik heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke dingen! Vooral de broek vind ik leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een hele leuke wishlist, vooral de broek vind ik mooi,

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie items staan er op je wishlist, vooral je hakken zijn tof :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk setje! Dat zou ik zo aandoen (op de hakken na, die zijn wat te hoog voor me haha!) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een gave items! Ik vind vooral die schoenen echt WAUW. Maar open schoenen met hak heb je heel vaak niet in mijn maat. Pilotenbrillen vind ik ook erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel leuk meid vooral de hakken ik heb opeens weer helemaal wat met hakken haha

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke items, vooral die blouse<3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ah wat een toffe items, ik wil ook meer hakken gaan dragen :-). Ik ga ook weer eens een wishlist van H&M samenstellen, want ik heb nog een giftcard liggen die ik graag wil besteden!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik wil ook nog een okergeel item hebben! So pretty!

  BeantwoordenVerwijderen