New in - Classy Brooklyn horloge

by - maart 22, 2016


Een horloge dragen? Nah, niks voor mij. Rosé goud? Nah, eigenlijk ook niks voor mij. Tenminste: dat dacht ik voorheen. Ik besloot iets anders te proberen dan normaal en bestelde dit prachtige Classy Brooklyn horloge in de kleur rosé goud. Wat een beauty! Horloges zijn eigenlijk nooit mijn ding geweest. Als ik sieraden draag, draag ik oorbellen of heel soms een ketting. Ik draag bijna nooit iets om mijn pols heen, en dat met de voornaamste reden dat de meeste armbanden te groot zijn voor mijn kleine pols. En dat heb ik dus ook meestal met horloges: zelfs het laatste gaatje past gewoon niet. Het gevolg: een mega groot horloge om mijn pols. Niet leuk.

En toen nam ik eens een kijkje in een onwijs leuke sieraden webshop. genaamd Lana's Sieraden. Je vind er armbanden, kettingen, oorbellen, ringen en dus ook ontzettend leuke horloges. Mijn oog viel gelijk op dit Classy Brooklyn horloge in het zwart. Ik vroeg mezelf nogmaals af waarom ik nooit horloges droeg (waarschijnlijk omdat ik bijna nooit een leuke tegenkom) en bestelde binnen no time deze variant. Wat ik ook zo fijn vond aan dit horloge, is dat hij er erg luxe en chique uitziet met zijn leren bandjes en rosé gouden klokje. Toch was dit horloge mega goedkoop en heeft het dus geen zware gevolgen gehad voor mijn portemonnee (yes!). En eigenlijk vind hem ook een klein beetje lijken op een Daniel Wellington horloge. Maar dan is deze véél goedkoper! Whoaa!


Wil jij 20% korting? Schrijf je in
voor de nieuwsbrief van Lana's Sieraden!


En speciaal voor jullie mag ik jullie ook nog tippen over een hele leuke korting bij Lana's Sieraden. Je kunt namelijk direct 20% korting ontvangen bij je eerst volgende bestelling! Say what?! Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden voor de nieuwsbrief en je krijgt direct korting. Hoe leuk is dat?

Wat vind jij van mijn nieuwe horloge?

Liefs, Maaike
*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met Lana's Sieraden

You May Also Like

13 reacties

 1. Wauw, wat een prachtig horloge! Zelf houd ik niet echt van horloges ik vind ze super irritant zitten haha, kan er niet aan wennen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dat heb ik meestal als ze te groot zijn! Gelukkig zit deze wel perfect :)

   Verwijderen
 2. Ik draag eigenlijk ook nooit horloges, maar deze is wel heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh so classy! Ik hou echt van horloges :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een hele mooie horloge

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh wat een mooierd! Ik heb ook hele dunne polsen, dus moet altijd gaatjes bij maken of schakels laten verwijderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Praaaachtige horloge! Wauw vind hem heel mooi, basic maar zeker classy <3
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeeh ik vind hem ook heel mooi! Hij ziet er inderdaad uit alsof hij heel duur was haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. WAUW! Ik als horloge lover vind deze echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen