PLOG - AMI Beauty Event & op de foto met Fred van Leer

by - maart 23, 2016


Afgelopen zondag had ik mijn aller eerste pers event. Super gaaf! Waar ik heen ging? Ik was uitgenodigd voor het AMI Beauty Event in Deventer. Samen met mede blogger Denise ging ik op pad om er een kijkje te nemen. Benieuwd naar wat ik allemaal gezien heb die dag?


Zondagochtend ging de wekker gelukkig niet al te vroeg. Ik had afgesproken met Denise om de trein om half 1 te nemen, zodat we lekker rustig aan konden doen. Vind ik helemaal niet erg!


Bij binnenkomst zag ik Suzan & Freek; ik volgde ze al een tijdje op Facebook omdat ze samen zo'n ontzettend leuk stel zijn én onwijs goed kunnen zingen. Super leuk dat ik ze nu ook in het 'echt' heb gezien!


Ook konden we van deze heerlijke smoothies proeven en daar konden we natuurlijk geen nee tegen zeggen!


Hmmm! Wat zijn smoothies eigenlijk heerlijk, ik moet mezelf er even aan herinneren dat ik ook weer eens zelf smoothies moet gaan maken.


Nadat we van de smoothies genoten hadden, konden we even rondlopen in het gebouw. Overal waren leuke standjes te zien: dit was een stand van Douglas.


En toen we verder liepen, zagen we dat we op de foto konden met Fred van Leer. Super leuk! Er was een speciale fotowand waar je je foto kon laten maken.


En hier zie je Denise samen met Fred. Ik laat mijn foto samen met hem maar niet zien, want ik sta er stiekem helemaal niet leuk op, haha!


Daarna was het tijd voor een speciale show van AMI Kappers waarin de laatste haarmode trends werden laten zien. Op het podium deden ze een aantal keer voor hoe ze bepaalde kapsels maakten. En Fred van Leer presenteerde de show.


Ook lieten ze zien hoe je een man-bun maakt. Haha, echt super leuk om te zien! Daarna kwam er een soort van modeshow met haarmode uit verschillende steden uit de hele wereld. Hierdoor heeft AMI Kappers zich dus laten inspireren voor de haarmode van komend seizoen.


Dit zijn de haar trends uit Londen.


Dit zijn de haar trends uit Berlijn.


Dit zijn de haar trends uit Amsterdam.


Na de show zijn Denise en ik nog wezen kijken naar andere standjes. Dit was de stand van Rituals. Ik ken Rituals zelf niet zo goed, maar ik mocht een parfum en een body mist proberen. Dat rook onwijs lekker!


Ook stond er nog een stand met allerlei leuke kaartjes die ontzettend mooi vormgegeven waren.


Rond half vijf hadden we alles wel gezien en stapten ik met Denise weer in de trein richting huis. Uiteraard met een goed gevulde goodiebag waar ik érg blij mee ben! Het was een onwijs leuke dag en super tof om een keer mee te maken.

Vond je het leuk om weer eens een PLOG te zien? Ik ben aan het twijfelen of ik het vaker moet doen namelijk. Let me know!

Liefs, Maaike

You May Also Like

17 reacties

 1. Wat een leuk event! Zeker met die smoothies en live muziek.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk event! Ik redde het helaas niet maar vind het wel jammer zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat stoer je eerste persevent! Ik ben tot nu toe nog nergens heen geweest. Gelukkig wel uitnodigingen gehad maar helemaal alleen, hmmm toch beetje spannend haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt hè, en het blijft ook gewoon spannend. Maar gewoon een keer doen! :)

   Verwijderen
 4. Oeh, dat ziet er uit als een top dag. Leuk ook altijd, zo'n afsluiter met goodiebag.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah leuk zeg Maaike! Fijn dat het zo geslaagd is geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me een leuk event! wat jammer dat je de foto met Fred niet laat zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk event! En op de foto met fred van leer is altijd leuk. <3 En wat een leuke haartrends!
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leuk event ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk verslag heb je ervan gemaakt! Al vond ik de foto van jou met Fred echt niet lelijker dan die van mij hoor haha! Nu heb ik trouwens weer zin in die smoothie haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet eruit als een leuke dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk, je eerste event! Ziet er leuk uit daar. Ben nu wel benieuwd naar die goodiebag hoor, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk zeg! Ziet er heel gezellig uit allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk om te zien, ziet er gezellig uit het event :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zag er wel een héél leuk event uit! Spannend hé, zo'n eerste bloggersevent? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een ontzettend leuk en tof event! Ben ook benieuwd naar de inhoud van de goodiebag. En die kaartjes zijn ook echt geweldig trouwens, love it <3

  BeantwoordenVerwijderen