Review - British Rose shower gel & body butter

by - maart 19, 2016

british rose

Het is al lang geleden dat ik langs ben geweest bij de Body Shop. Toch werd ik ontzettend benieuwd toen ze een nieuwe productlijn lanceerden (op de een of andere manier heb ik dat altijd, haha). Hoe zal deze geur ruiken? Ik besloot naar de winkel te gaan en JA HOOR: ik was op slag verliefd. Kijk je mee naar mijn review over deze British Rose producten? 

british rose

"Het extract van rozenbloesem wordt geroemd
vanwege de hydraterende eigenschappen
en het verfrissende effect op de huid."


De producten uit de British Rose lijn bevatten naast rozen ook citrusbladeren. Hou je dus niet zo van een bloemengeur, ook dan kan deze geur voor jou erg interessant zijn. Het is namelijk een lichte, frisse geur die wat mij betreft echt PERFECT is voor de lente. Ik werd daarom ook opslag verliefd toen ik aan deze producten rook in de winkel. Zelf nam ik dan ook de shower gel mee (altijd heerlijk om jezelf te verwennen met een goed ruikende shower gel onder de douche) en een mini body butter.

Waarom de Body Shop gekozen heeft voor rozen als uitgangspunt voor hun nieuwe productlijn? Rozen behoren wereldwijd tot één van de meest geliefde en gewaardeerde bloemen. Ook heeft het extract van rozenbloesem een hydraterend en verfrissend effect op je huid.

british rose

british rose

British Rose body butter


Ik heb gekozen voor een mini body butter, want ik gebruik deze eigenlijk niet zo vaak. Toch ben ik van plan het wat vaker te doen, vooral omdat deze British Rose body butter je huid héérlijk hydrateerd. En ook als je de body butter pakt, voel je gelijk dat deze wat romiger is dan andere body butters van de Body Shop. En de geur? Die is zoet, bloemig, verfrissend en heerlijk subtiel. Welke ingrediënten er verstopt zitten in de body butter? Er zit onder andere sojaolie, shea butter, brazil notenolie, rozenextract en vitamine E in. 

british rose


British Rose shower gel


Ook heb ik de British Rose shower gel aangeschaft. Ik gebruik eigenlijk alleen maar shower gels van de Body Shop, aangezien deze altijd zó lekker ruiken dat je nadat je gedoucht hebt eigenlijk geen parfum meer nodig hebt, omdat je gehele huid al zo'n subtiel lekkere geur heeft. Ik hou ervan! Ook de shower gel ruikt naar rozen, maar niet té veel gelukkig. Ook schuimt hij heerlijk, net als alle andere shower gels. 

british rose

Wat ik van deze British Rose producten vind? Ik vind het een heerlijke zoete, subtiele en frisse geur die ik perfect vind passen bij de lente. Ik ga deze producten er dan ook vaak bij pakken komend seizoen. Ook werkt de body butter goed: je voelt dat je huid gehydrateerd wordt en ook laat hij geen plakkende laag achter. 

Heb jij deze geur al geroken bij de Body Shop?

Liefs, Maaike

You May Also Like

18 reacties

 1. Oh dit lijkt me echt zo'n heerijke nieuwe lijn! Ik ben echt heel erg benieuwd naar de geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb al veel goeds gehoord over deze lijn. Ik ben erg benieuwd naar de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh wat een pretty pictures! Ik ben heel erg benieuwd naar deze lijn. Zeker door alle positieve reviews die ik heb gelezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt <3 Ik ben zo benieuwd naar deze lijn. Soms vind ik geuren net iets te heftig of zelfs wat chemisch, dus misschien is dit wel een geur die mij aanspreekt! Het klinkt in ieder geval heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeeh wauw, wat zien de producten er alleen al leuk uit. Ben heel benieuwd! Prachtige foto's, trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's! Dit lijkt me zo lekker ruiken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik sluit me aan bij de rest; hele mooie foto's meid :) Good job! Deze lijn lijkt me heel lekker, moet toch maar eens gaan snuffelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohhh wat ziet dit er mooi uit zeg! Lijken me heerlijke producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben heel erg benieuwd geworden naar de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit is een hele lekkere lijn van TBS, en vind je foto's erg mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ziet er goed uit en wat een mooie lijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er goed uit, ben benieuwd hoe deze producten van de bodyshop zijn, zelf ben ik iemand die erg veel rozenwater gebruikt, dit zou een goede aanvulling zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 13. So pretty! Kon je maar door je beeldscherm heen ruiken, haha! ik ben erg benieuwd naar deze producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die verpakking!! Prachtige producten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw mooie foto's heb je gemaakt! Ik vind de verpakking er echt super schattig uit zien, dus ik moet het binnenkort toch maar even gaan ruiken haha

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Die body butter zou ik wel een keer willen proberen. Maar ik moet zulk soort producten echt vaker gaan gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen