Review - Oh So Special palette van Sleek

by - maart 10, 2016


Al eeuwenlang stond dit product op mijn wishlist: het Oh So Special palette van Sleek. De kleuren uit dit palette leken mij he-le-maal het einde. Hoe lief zijn de roze kleuren aan het begin van het palette? En hoe fijn is het dat er ook prachtige nude kleuren inzitten? Het merk Sleek heeft meerdere mooie oogschaduw palettes in haar assortiment, maar bij dit palette kreeg ik toch echt kriebels in mijn buik. Benieuwd of ik nog steeds zo enthousiast ben?Over de verpakking van het palette heb ik niet veel te op aan te merken. Het is gewoon een perfecte clean palette waarvan de buitenkant vooral bestaat uit mat zwart. Ziet er lekker chique uit dus. Van de binnenkant ziet het palette er net zo uit als andere oogschaduwpalettes; een grote spiegel zit er in en het bevat mini kwastje die je aan beide kanten kunt gebruiken.Als ik naar de kleuren van dit palette kijk, word ik al helemaal gelukkig. Er zitten vrolijke kleuren in en hoewel ik nooit roze tinten als oogschaduw gebruik, heb ik dit palette wel gekozen door deze kleuren. Ze zijn licht, en als ik oogschaduw draag is het vaak een lichte (witte) kleur of een bruine nude kleur. Dus waarom zou ik geen lichte roze kleur proberen? Let's do this! 

Van boven naar beneden, van links naar rechts zie je:

Bow - een matte, witte kleur die handig is voor de binnenkant van je oog
Organza - een glanzende, lichtroze kleur
Ribbon - een matte roze kleur die er erg lief uitziet
Gift Basket - een bruine kleur die lekker veel glans bevat
Glitz - een donkerblauwe kleur met extra glitter
Celebrate - een donkerpaarse kleur, ook met glans
Pamper - een matte, lichtroze kleur
Gateau - een roze kleur die een beetje neigt naar paars, ook glanzend
The Mail - een lichtbruine/beige/gele kleur, in het mat
Boxed - een donkerbruine nude kleur die handig is voor elke ooglook
Wrapped Up - een bruine kleur die een beetje neigt naar grijs, in het mat
Noir - een diepzwarte matte kleurDe bovenste rij bevat, naar mijn mening, de mooiste kleurtjes. De eerste matte, witte kleur is ontzettend handig om te gebruiken als highlighter voor je oog, maar bevat helaas erg weinig pigment. De tweede roze kleur is mijn favoriet: deze glanst onwijs mooi! De derde kleur bestaat uit een hele mooie tint roze. En de laatste drie kleuren zijn ook weer mooi glanzend, met ieders een mooie tint. Kan het nog beter dan dit worden?


De tweede rij bevat meer donkere kleuren dan de eerste rij. Alweer bevat de eerste kleur weinig pigment, maar het is alweer wél een erg lief kleurtje. De tweede kleur is ook mooi en past goed bij alle andere roze oogschaduws die in dit palette zitten. I like it! De derde kleur vind ik minder mooi, en vind ik ook niet echt bij de andere kleuren passen met zijn zand kleur. De laatste drie kleuren zijn lekker donker en passen met zijn drieën erg goed bij elkaar.

Ik vind de kleuren mooi en apart, want zulke kleuren oogschaduws draag ik eigenlijk nooit vaak - en dan heb ik het vooral over de roze kleuren. En daarom heb ik ook juist voor dit palette gekozen. Het is tijd voor iets nieuws!Voor mijn look heb ik dan ook vooral de roze kleuren gebruikt, Ik heb Bow, Organza en Gift Basket gebruikt. Deze drie kleuren zijn allemaal in de bovenste rij van het palette te vinden. Vooral de glanzende, roze kleur Organza komt naar voren. Ik vind het anders dan wat ik normaal draag en ik vind het MOOI! Ik denk dat ik deze kleur dan ook véél vaker ga dragen en ook met de andere kleuren ga ik nog vaak experimenteren.

Wat vind jij van dit palette? Zou jij hem aanschaffen?

Liefs, Maaike

You May Also Like

23 reacties

 1. Deze palette blijft erg mooi! Leuke ooglijk heb je er ook mee gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een mooi palette! Ik zou het zelf niet aanschaffen omdat het niet echt mijn kleuren zijn. De look die je hebt gemaakt vind ik je heel mooi staan:-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik dacht dat het ook niet mijn kleuren waren! Maar ik dacht dat ik wel eens toe was aan het proberen van iets nieuws; en dat beviel zéér goed :)

   Verwijderen
 3. Jaaa, wat een mooi palette is dit! Ik weet niet of ik alle kleurtjes veel zou gebruiken, maar er zitten zeker prachtige tinten tussen. Mooie look heb je gemaakt, die kleuren staan je goed! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah ik vind dit palette al zo lang mooi! De look staat je mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat een mooi palette zeg! Misschien wil ik hem zelf nu ook wel hebben hihi. Mooie foto's heb je ook gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Stephanie! Ik doe altijd mijn best op de foto's, dus dat vind ik super lief om te horen <3

   Verwijderen
 6. Sleek palettes zijn zo fijn! Wat een prachtige kleuren :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie look meis! STaat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi palette en mooie look die je gemaakt hebt! Ik heb 2 palettes van Sleek en daar ben ik enorm blij mee, de kwaliteit is zo goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De kwaliteit is inderdaad ook erg goed, daar heb ik het niet eens over gehad!

   Verwijderen
 9. Mooi palette zeg! Producten van Sleek staan ook al eeuwen op mijn wishlist, maar ik heb nog nooit een product ook echt aangeschaft! Het palette heeft echt prachtige kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ja prachtig ik heb deze ook nog ergens liggen. ook gauw maar weer eens gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wauw wat een mooi palette! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit palette is zo mooi! Sowieso vind ik Sleek een erg fijn en leuk merk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je look is geslaagd hoor, mooi! Sleek heeft zulke mooie palettes. Heb er ook een, die moet ik er toch wat vaker bij pakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi is de look die je met dit palette hebt gemaakt. Ik heb zelf ook dit palette en moet zeggen dat vooral in de lente en zomer ik deze vaak gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Een van mijn favoriete paletten, erg fijn inderdaad! Ik gebruik hem al jaren met plezier :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Echt een heel erg mooi palette dit. Sleek maakt echt zulke mooie oogschaduw paletten!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooi palette! Ik heb hem nog niet voorbij zien komen maar er zitten zeker mooie kleuren tussen. Er zitten er ook een aantal bij die ik echt niet zou gebruiken maar het ziet er verder prima uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Allereerst wat een mooie blog heb je, ik ga zeker eens vaker kijken. Nu over het palette natuurlijk, wat een gaaf Sleek palette! Die kleuren zijn zo mooi. Ik ben zeer nieuwsgierig geworden na deze review.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik wil dit palette al erg lang en telkens koop ik m toch net niet, nu denk ik weer ehh waarom niet!? Ik vind 'm echt ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooi palette!
  Ik vind dat het erg mooie kleuren zijn!

  BeantwoordenVerwijderen