Weekly Journal #68 - Shoppen in Amersfoort, een avondje bowlen & heerlijke wafels

by - maart 07, 2016


Whoops, het is alweer even dat ik van me heb laten horen... Afgelopen week zat ik niet helemaal lekker in mijn vel en ondanks dat ik vakantie had, heb ik mijn laptop er alleen bij gepakt wanneer ik moest werken. En voor de rest heb ik zoveel mogelijk van het 'offline' leven genoten. Moet ook eens kunnen. Toch heb ik wel een aantal leuke dingen gedaan de laatste tijd. Kijk je weer mee naar mijn Weekly Journal?


Voor mijn minor moest ik een fictief artikel schrijven over waar ik mijzelf zag over vijf jaar. Ik vond het lastig om te bedenken wat ik zou willen bereiken binnen vijf jaar, maar uiteindelijk ben ik erg trots op het resultaat!


Ik had nog een cadeaukaart van een webshop - altijd leuk wanneer je zoiets vind in je kamer - en ik bestelde onder andere dit Oh So Special palette van Sleek. I'm in love! Ik vind de kleuren zó mooi! Jullie kunnen binnenkort een review verwachten van dit prachtige palette :)


Op woensdag had ik reuze honger en maakte deze geweldige lunch voor mijzelf. Hmmm!


Op school waren we deze week vooral bezig met het brainstormen over ons eigen bedrijfje. Heel interessant om te doen! Ik heb een aantal ideeën in mijn hoofd, dus ik ben er nog niet uit waarin ik mijn eigen bedrijf zou willen starten. Maar komende weken staan in het teken van fieldresearch, dus ik ga waarschijnlijk een aantal interviews en enquêtes afgeven, om te kijken of er vraag is naar mijn product/dienst.


Er stond een dagje shoppen in Amersfoort op de planning, dus ik vond dat ik mijzelf die ochtend wel mocht trakteren op een heerlijke ice coffee.


Selfie in de trein!


Eenmaal aangekomen in Amersfoort gingen we eerst shoppen, en daarna gingen we nog even naar de 'beroemde' Koppelpoort toe.


Het was best een grijze - typisch Nederlandse - dag, maar ondanks het saaie weer was het een leuk dagje!


Even mijn kledingrek ordenen en sorteren op kleur. Geeft altijd zo'n fijn gevoel wanneer het op kleur gesorteerd is, haha!


Na een hele dag gewerkt te hebben bij mijn oude stageplek, was het 's avonds tijd voor iets leuks: een avondje stappen! Samen met mijn zus en twee vriendinnen hebben we er een gezellige avond van gemaakt. En ik lag natuurlijk veel te laat weer in bed, oops...


Op zaterdag moest ik ook weer werken en 's avonds ging ik bowlen met een aantal vrienden. Onwijs gezellig! En ik kon het ook nog aardig, moet ik zeggen haha.

Ondanks dat ik dus niet zo goed in mijn vel zat, heb ik wel leuke dingen gedaan de laatste tijd. Ik kan niet beloven dat er de komende week (of weken) weer gewoon 4 à 5 artikelen online staan, want ik weet niet hoelang het nog duurt. Achja, het hoort bij het leven om je even niet zo goed te voelen.

Hebben jullie nog leuke dingen gedaan de laatste tijd?

Liefs, Maaike

You May Also Like

23 reacties

 1. Een avondje stappen hoort er soms bij! En het is nooit te laat, je moet gewoon te vroeg weer opstaan :p
  Die wafels zien er wel mega lekker uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke journal! Wat zien de wafels met banaan er lekker uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je in Amersfoort was en dat stuk wat je hebt geschreven voor je minor ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er ook eigenlijk best wel trots op, haha!

   Verwijderen
 4. Wat leuk allemaal. Je kledingrek ziet er echt heel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's allemaal. Wat zit je haar prachtig op die spiegelselfie :) En oh, die wafels maken me hongerig haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke week heb je gehad, wat ziet je lunch er lekker uit zeg hmmm krijg er honger van haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's heb je van je week gemaakt! Je kledingrek vind ik echt gaaf! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke diary! Het is altijd rot als je niet lekker in je vel zit, ik begrijp dat je dan zin hebt in andere dingen. ps. die wafel met banaan en chocola ziet er echt heerlijk uitt

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooi palette, en die wafel, wat lekker! Gezellige foto's. Hopelijk voel je je snel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aaaah noo het canvas business model haha! Daar ben ik inmiddels al mee doodgegooid volgens mij ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Sleek palette's zijn altijd zeer fijn en die wafel ziet er erg goed uit haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk overzicht weer! Die wafels zien er echt heerlijkt uit zeg! Nomnom <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aaah lieverd ik hoop dat deze week je goed heeft gedaan en dat je weer wat lekkerder in je vel zit. Zo te zien heb je inderdaad echt genoten <3 <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Dat artikel dat je voor je minor schreef ziet er echt heel goed uit! Enne... kun je voor de volgende keer een stukje lunch naar mij opsturen? Dat ziet er heerlijk uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hopelijk voel je je snel weer beter! Wel positief dat je hebt kunnen genieten van kleine dingen je veel leuks hebt gedaan. Die wafels zien er zo heerlijk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Af en toe niet goed in je vel zitten hoort er - helaas- bij af en toe. Hopelijk kom je er snel weer bovenop. Ik zie hierboven namelijk een hoop moois om blij van te worden. Make-up, lekker eten en bowlen! Ik wens je een fijne, nieuwe week toe. En geen haast, die artikelen komen vanzelf wel, of niet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Het shirtje wat je aan hebt op de foto dat jullie een avondje gaan stappen is zo leuk! Staat je erg goed! En ohhh wafels <3 yum!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oh jummie die wafels! En wat leuk een avondje bowlen. Ben daar zó slecht in maar vind het o zo leuk hihi.

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ah, je lunch ziet er heerlijk uit ja! En dat stukje voor je minor ziet er goed uit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuke journal! En volgens mij is je fictieve artikel echt tof geworden, althans zo ziet hij er wel uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een fijne foto's, zo te zien heb je heel veel leuke dingen gedaan! En inderdaad, offline leven is het allerbelangrijkst. Ik kijk uit naar je nieuwe artikelen, maar ik snap wel dat het bloggen niet zo lekker gaat als je niet goed in je vel zit, zelf heb ik ook zulke periodes. Wat een leuke top had je aan tijdens het stappen en je haar zit ook zo mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen