Weekly Journal #70 - Een dagje Nijmegen, heerlijke paasbrunch & werken op kantoor

by - maart 28, 2016


Hallo lieve lezers! Afgelopen week had ik een érg leuke week. Naast dat ik druk was voor school, ben ik een dagje in Nijmegen geweest bij een vriendin, moest ik een dagje werken op kantoor, ben ik weer een rondje gaan hardlopen en zat ik voor het eerst (!) op het terras dit jaar! Kijk je weer mee?


Op maandag was ik vooral druk bezig met het maken van het artikel van de volgende dag. Ik schoot een aantal foto's van mijn prachtige nieuwe Brooklyn horloge. En alweer ben ik érg trots op het resultaat, al zeg ik het zelf. Voorheen had ik een hekel aan fotograferen, nu ga ik het steeds leuker vinden.

Image and video hosting by TinyPic

Op woensdag stond een dagje werken op kantoor op mijn agenda. Meestal werk ik thuis, maar vanaf nu werk ik een keer in de twee weken op kantoor. Het nadeel is wel dat mijn wekker dan onwijs vroeg staat....


Vanaf nu sta ik ook op de website van het online marketingbureau waar ik werk, zo leuk om te zien!


Op donderdag werk ik vooral aan school en 's avonds maak ik me klaar om naar mijn vriendje te gaan. Hoewel ik bijna nooit zwart draag, pak ik dit blousje er maar eens bij en combineer hem met mijn nieuwe horloge. I like it!


Vrijdagmiddag kom ik aan in Nijmegen om een vriendin te bezoeken. Ik had haar al enorm lang niet gezien, dus we hebben de hele middag bijgekletst. Eerst onder het genot van een heerlijk broodje bij de Blonde Pater. Ik nam een broodje met warme brie. Yammie!


Na de lunch gaan we shoppen en we stappen even spontaan een dierenwinkel binnen om de konijnen te knuffelen, haha. En deze was echt zó schattig! Ik zit er nu echt aan te denken om samen met mijn zus een lief konijntje te nemen.


Tussendoor gaan we nog even naar de bios, want we willen beiden graag 'How to be single' zien!


Daarna gaan we nog even naar café van Buren om een drie gangen menu te eten. Vooraf hadden we óók nog deze broodjes. Als voorgerecht nam ik een carpaccio salade en die was LEKKER joh. Daarna had ik nog een hoofdgerecht, maar die kreeg ik niet meer op. Ik zat he-le-maal vol...


... toch kon een toetje er nog nét in. En helaas was het daarna weer tijd om terug te gaan.


In Nijmegen zelf heb ik niet zo heel veel gekocht, maar ik kwam wel deze super gave marmeren ketting tegen. Hoe leuk is die?!


Op zaterdag ga ik weer terug naar mijn ouders voor het paasweekend dat voor de deur staat. Ik ga nog even naar mijn oude werk en pik daar spontaan een collega op om op het terras te gaan zitten. Het is super mooi weer en we konden een paar zonnestraaltjes opvangen. Ik kan daar zo van genieten!


Op zondagochtend staat er een brunch klaar voor mij op tafel. We hebben gevulde eitjes, zalmsalade, verse croissantjes uit de oven en j'us d'orange... heerlijk!

Image and video hosting by TinyPic

Na de brunch besluit ik om nog even te gaan hardlopen. Ik heb het afgelopen jaar nauwelijks gesport, en ik wil echt weer beginnen met het opbouwen van een conditie. Na het hardlopen was ik best trots: ik liep bijna 4 (!) kilometer in een halfuur!

Wat heb jij de afgelopen week gedaan?

Liefs, Maaike

You May Also Like

18 reacties

 1. Goed bezig dat je zo aan het einde van je week nog even bent gaan hardlopen :-)! De paasbrunch ziet er goed uit. Oehh die wekkers zien er voor mij uit om van te dromen, mijn wekker gaat altijd om 5.30 uur voor het eerst en om 5.45 ga ik er vaak dan echt uit haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh echt? Wat ongelofelijk vroeg zeg! Wat dat betreft mag ik nog wel even van geluk spreken dus, haha

   Verwijderen
 2. Die ketting is echt heel gaaf inderdaad! Hoe was de film? Ook zo leuk dat je op die website staat :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke week! En die ketting en het horloge vind ik echt prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou, jij bent anders ook goed bezig hoor ;) Je moet ergens beginnen, en dan is 4km zo slecht nog niet! Wat lief, dat konijntje. Mijn vriend wil er ook graag een haha, wordt het echt één grote dierentuin hier! Geniet nog van je 2e paasdag meis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja één keer is het me eindelijk gelukt om goed bezig te zijn ;p

   Verwijderen
 5. Welke app gebruik je om te gaan hardlopen? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruik Runtastic daarvoor; het is gratis en super handig :)

   Verwijderen
 6. Omg ik wou dat ik om half 7 pas om kon staan! mijn wekker gaat 5;10 hihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een onwijs gave ketting! en ja: je moet echt een konijntje nemen, konijnen zijn leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke week! En wat een heerlijke food foto's overal hihi. En dat konijntje, lief! <3
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aaah leuk is How To Be Single he! En mooi horloge heb je <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je foto van jouw horloge is echt goed gelukt hoor! Ik vind m echt mooi geworden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ahw konijntjes zijn zo lief! Mijn buurvrouw heeft er sinds kort 1 en ze zijn zo leuk!
  de foto's van je horloge waren inderdaad erg mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat veel leuke foto's! En oh, dat konijntje <3 Zelf heb ik 2 cavia's, die worden trouwens super snel tam en hebben altijd wel zin in een knuffel haha, zo blij met ze! En ik ben ook naar die film geweest, zo leuk hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik moest even heel hard lachen om je wekkerverschil.. 2 minuten. Ik ben echt precies hetzelfde.. HAHA. Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een superleuke week! De brunch ziet er ook heerlijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk om een week in foto's te zien!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen