Win €50,- shoptegoed bij Horloge.nl!

by - maart 31, 2016


Whoaaa! Heb ik toch even een onwijs leuke winactie voor jullie! Je kan namelijk maar liefst €50,- (!) shoptegoed winnen bij Horloge.nl. De website heeft horloges van merken als Daniel Wellington, Michael Kors, Casio, Esprit, Hugo Boss en ga zo maar door. Dus: heb jij nog een prachtig horloge nodig? Kijk dan snel verder!

Ongeveer een week geleden ben ik weer begonnen met het dragen van een onwijs leuk horloge. Voorheen droeg ik ze echt bijna nooit en ik heb nog steeds geen idee waarom niet. En sindsdien wil ik alleen nog maar méér horloges hebben, haha. Ik denk dat ik nu lichtelijk verslaafd begin te raken, whoops. Kun jij ook wel een nieuw horloge gebruiken? Dan heb ik een super toffe winactie voor je!

De website Horloge.nl heeft maar liefst 9340 verschillende horloges in haar assortiment. Als jij meedoet aan deze winactie, kun jij €50,- shoptegoed winnen bij deze webshop! Je kunt dus kiezen uit onwijs veel verschillende horloges van verschillende merken. Wat dacht je van o.a. Michael Kors, Swarovski, Daniel Wellington, Pulsar, Gucci en Fossil horloges? Vooral de Fossil dameshorloges zien er érg aantrekkelijk uit.

Wil jij kans maken op een van deze prachtige horloges? Hieronder staat wat je moet doen als je kans wilt maken.

Wat moet je doen als je kans wilt maken? 


- Volg mijn blog via Bloglovin
- Volg mijn Facebookpagina
- Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres

Waarmee kun je extra kans maken?


- Volg mij via Instagram

Het zijn dus maar een paar simpele stappen die je hoeft uit te voeren! De winactie loopt t/m zondag 17 april 2016. Op die dag maak ik de winnaar bekend en stuur ik een e-mail naar je toe. Ik zou het super leuk vinden als je mee zou doen! :)

Liefs, Maaike
* Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met Horloge.nl

You May Also Like

20 reacties

 1. Wat leuk zeg. Ik wil wel een wat zomerser horloge. Ik heb nu 1 met een zwart bandje, maar dat vind ik niet altijd leuk te combineren met fleurige zomerkleren.
  nynkeboer21@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oeh super leuke winactie! Ik doe zeker mee en ik heb alle stappen gedaan! duimen maar :D kristinakirjanova@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oeeh leuk! Ik doe graag mee!! Ik heb je overal gevolgd hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke winactie! Ik doe mee, ik heb je op alles gevolgd! Liekesluiter@hotmail.com is mijn email adres.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh super leuke winactie, ik doe graag mee :D
  Ik volg je al overal! Nu even hard duimen ;)
  laura.vandam2001@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke winactie meis! Ik sla even over, heb nog tig horloges liggen die ik ook niet super vaak draag, oeps. Je gaat er vast iemand heel blij mee maken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een supertoffe winactie! Ik ben net even op de website gaan kijken en ze hebben ontzettend veel keuze. Meteen ook al een heel leuk Superdry horloge gezien. ;) Ik doe dan ook heel graag mee. Ik was al volger op BL en FB (Tamara Mara Großmaul) en nu ook op Instagram (@paramara1982) e-mail paramara1982@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een superfijne winactie! Ik probeer mezelf aan te leren vaker een horloge te dragen, want het is niet alleen handig, het staat ook mooi vind ik. Je hebt gelijk over die Fossil horloges, damn they are pretty! <3 Ik doe graag mee en volg je via bloglovin en fb janabeeckman2@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaaf!! Ik doe zeker mee! Ik heb al lang geen horloge meer gedragen, het moet weer eens tijd worden! Ik volg je overal! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke actie! Zelf heb ik al 4 horloges, succes iedereen :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben graag bij de tijd en daarom doe ik mee.
  Ik volg je via Bloglovin & Facebook.
  anita71@caiway.net

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aan alles voldaan. Ik doe graag mee.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Superleuke actie, ik volg je overal!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik doe ook mee! @ella.dral@kpnmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oelalaaa leuk ik zou graag een zomer horloge uitzoeken heb alleen een winter zwarte horloge

  Ik volg je overal
  Wat een leuke foto met Fred, toffe man lijkt me dat ;)

  fijne dag liefs carola

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Superleuke winactie! Ik wil al heel lang een Daniel Wellington kopen. melizlolx@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat super leuk! Niet geschoten is altijd mis dus ik waag een gokje!
  Mijn e-mail adres is: marja_van_der_honing@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke actie! Ik vind dat horloges een goede styling accessoires zijn. Graag doe ik mee. Ik volg je al lang op Facebook, nu volg ik je ook op bloglovin en Instagram.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk!!! Doe graag mee!
  Groetjes,
  Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een toffe winactie! Ik heb nog niet zo lang een nieuw horloge, maar er kan er altijd wel weer eentje bij. Voor de afwisseling zullen we maar zeggen :)

  BeantwoordenVerwijderen