10 dingen die je nog niet over mij wist

by - april 27, 2016


Sommige dingen hou ik liever geheim, omdat ik liever niet wil dat jullie alles over mij te weten komen. Logisch, toch? Maar soms herinner ik me weer een grappig feitje en bedenk me dat ik deze best met jullie kan delen. Wist je dat ik ooit gevraagd ben om auditie te doen voor een modeshow? En dat ik fotograferen helemaal niet zo leuk vind? Of dat ik een aantal dates via Tinder gehad heb? 

Ik ben ooit gevraagd op straat om auditie te doen voor een modeshow. Ik was helemaal flabbergasted toen het gebeurde en uiteindelijk ben ik ook naar de auditie gegaan. Maar ik was super zenuwachtig dus werd het uiteindelijk één grote flop, haha.

Na mijn hbo opleiding wil ik graag een master volgen. Ik heb namelijk het gevoel alsof ik nog véél meer kan leren over mijn vakgebied op de universiteit dan op het hbo. Maar aan de andere kant wil ik ook heel graag gaan werken. Ik ben er eigenlijk nog niet precies uit!

Ik kijk bijna nooit video's op YouTube. Ik snap niet waar andere mensen de tijd vandaan halen of het geduld, want ik vind zo'n video bijna altijd veel te lang om helemaal af te kijken. Meestal skip ik heel veel stukjes.

Ik denk er wel over na om ook een YouTube kanaal te beginnen. Maar dan met hele kleine video's van bijvoorbeeld mijn vakantie naar Nice over twee weken, of de festivals die ik ga bezoeken. Zal ik het doen? Of toch niet... ?

Als ik gestrest ben, kan ik NIKS eten. Echt, ik krijg he-le-maal niks door mijn maag als ik maar een klein beetje stress ervaar. 

Ik vind fotograferen eigenlijk helemaal niet zo leuk. Of nou ja, de laatste tijd vind ik het wel veel leuker en ben ik ook meer aan het experimenteren met hoe ik zo goed mogelijk kan fotograferen, maar eigenlijk vind het niet echt geweldig om te doen. Ik heb zelf ook helemaal geen spiegelreflexcamera, maar een oud borrel. 

Ik ben niet goed in het onthouden van dingen. Zo vragen mijn vriendinnen wel eens: 'Weet je nog die keer dat ...?' En dan kan ik het mij serieus niet meer herinneren. Ik begin langzaam te geloven dat ik niet zo'n uitstekend geheugen heb, haha.

Ik heb altijd een drang om beter te zijn dan iedereen om mij heen. Dat is best vervelend, want dat ga ik never nooit bereiken. Maar altijd wanneer ik iemand zie die bijvoorbeeld knapper of intelligenter is, denk ik; had ik dat maar ook! Vaak is het geen jaloezie, maar krijg ik inspiratie om mijn eigen leven te verbeteren. 

Vroeger wou ik altijd dierenarts worden. Toen ik op de middelbare school een keer mocht meelopen met een dierenarts, ben ik daar gauw van af gestapt. Wat was ik misselijk joh!

Ik heb een aantal dates via Tinder gehad. Één daarvan was een compleet fiasco en één heb ik op Lowlands geregeld (dat was best grappig) en met weer een ander klikte het helemaal niet. Toen heb ik Tinder maar verwijdert. 

Komen een aantal feitjes met jou overeen? Tell me! 

Liefs, Maaike

You May Also Like

15 reacties

 1. Hahaha leuk om te lezen. En Tinder dates begin ik ook nooooit meer aan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha klinkt alsof je er een aantal leuke ervaringen mee hebt ;p

   Verwijderen
 2. Haha leuk om te lezen zeg. Ik zou het wel leuk vinden als je YouTube video's gaat maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke weetjes. YouTube filmpjes kan ik ook nauwelijks afkijken, herkenbaar dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha heel leuk alle feitjes! Wat leuk dat je ooit auditie mocht doen voor een modeshow! En ja een youtube kanaal is heel erg leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, jij bent ook net begonnen toch? Ik vind dat je het erg leuk doet :)

   Verwijderen
 5. Haha leuk om deze weetjes over je te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Youtube filmpjes kijken vind ik heel leuk om te doen! Maar als ze te veel praten, spoel ik ze wel effen door hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb een Tinderdate gehad en nu bijna 10 maanden later is het nog steeds mijn vriend :) dus soms pakt het wel goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kan dus de hele dag yt video's kijken. Love it.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk om zo meer over je te weten te komen! Ik heb ooit ook een afspraak gehad via tinder. Wat een drama was dat haha. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke feitjes! Ik weet ook nog niet zo goed wat ik na mijn studie wil gaan doen, haha. Aan de ene kant vind ik mezelf te jong om te werken, maar naar school gaan kost geld, haha. Mijn hersens zijn trouwens ook echt gatenkaas hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk dat je dit deelt!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel erg leuk om te lezen! Ik snap dat ook niet van Youtube. Er zijn maar een paar die ik volg en als ik kijk dan ga ik ondertussen nagels lakken of zo haha!

  BeantwoordenVerwijderen