Dit is het nieuwe concept van mijn blog!

by - april 19, 2016


Misschien is het jullie al een klein beetje opgevallen dat er de laatste tijd een paar kleine dingen verandert zijn aan mijn blog. Ik ben achter de schermen namelijk bezig geweest met een nieuw concept. Wat dat precies inhoudt, leg ik je uit in dit artikel!

De laatste tijd heb ik een paar kleine aanpassingen uitgevoerd rondom mijn blog. Ik ben namelijk van domeinnaam veranderd: eindelijk is die 'x' weg in mijn naam en is het nu gewoon MMKE.nl! Nu is het toch ietsjes makkelijker geworden om mijn blognaam uit te spreken en is het ook iets makkelijker geworden voor jullie om te zien waar die naam voor staat, haha.

En omdat ik totaal niet technisch ben ingesteld, gingen er een aantal dingen mis. Eerst lag mijn blog er voor een paar uur uit en daarna kon ik van mijn oude domeinnaam niet automatisch doorverwijzen naar mijn nieuwe. Gelukkig is dat nu allemaal GELUKT! Alleen verschijnen momenteel mijn artikelen niet meer in mijn Bloglovin feed... Ik hoop dat dat snel ook goedkomt :)


Life Improvement


Maar goed: waar ik het eigenlijk over wil hebben is het nieuwe concept van mijn blog. Ik ga namelijk meer schrijven over persoonlijke ontwikkeling! Ik wil over meer onderwerpen schrijven zoals succesvol zijn, ambitie & ondernemen, gelukkig zijn en dit ga ik eigenlijk allemaal gewoon in de categorie 'Life Improvement' zetten. Dit is sinds kort dus ook een nieuwe categorie geworden op mijn blog. Zo gaan de volgende artikelen daar al over:


Ga ik dan vanaf nu alleen maar over Life Improvement schrijven? Nee, dat niet! Ik ga ongeveer twee artikels per week wijden aan bovenstaande onderwerpen, maar de rest van mijn artikelen zullen nog wel gewoon bestaan uit Weekly Journals, persoonlijke artikelen en af en toe ook een review van een make-up product of een ander tof item dat ik heb aangeschaft. No worries!


Waarom ik dit ga doen? Ik merk zelf dat ik steeds meer interesse heb in persoonlijke ontwikkeling en het feit dat ik alles uit mijn leven wil halen. Ik merk dat er nog maar weinig blogs zijn die gaan over Life Improvement en ik merkte ook dat er wel veel vraag naar was.


Uitkomsten van de enquête


Vorige week heb ik ook een enquête online gezet op mijn blog. Hier werd lekker enthousiast gereageerd door jullie! Hierin stond onder andere ook de vraag of jullie meer wouden lezen over Life Improvement: 80% van jullie zeiden daarop volmondig JA!!!

Ook vroeg ik jullie welke artikelen jullie het leukst vonden op mijn blog. De meeste van jullie gaven aan dat jullie alle artikelen het leukst vonden en daarna waren de Weekly Journals en PLOG's het populairst. De Weekly Journal laat ik daarom gewoon staan op elke maandag.

Op de vraag welke artikelen jullie het minst leuk vonden op mijn blog, gaven jullie aan dat jullie geen een artikel minder leuk vonden. Haha, super lief! Daarna kwamen wel de reviews van beauty / make-up producten. Misschien dat ik dit ook ga meenemen, en nóg minder ga schrijven over make-up en beauty.

Als laatste vroeg ik waarom jullie mijn blog volgden. Jullie gaven vooral aan dat mijn persoonlijkheid jullie aansprak. Erg lief zeg! Ook vertelden jullie dat jullie mijn schrijfstijl fijn vonden en dat jullie mijn fotografiestijl erg mooi vonden. WAUW; betere complimenten had ik niet kunnen krijgen :) En natuurlijk vroeg ik ook naar wat ik nog kon verbeteren aan mijn blog. Mijn lay-out was een punt, maar ook dat sommige artikelen nog wat kort waren. Hier ga ik dus de komende tijd zeker aan werken!

Wat vinden jullie van het nieuwe concept van mijn blog?

Liefs, Maaike

You May Also Like

20 reacties

 1. Ziet er goed uit! Nog veel succes met het regelen van het nieuwe concept!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is mooi geworden en overzichtelijk. Ik ben nog in gevecht met Bloglovin om mijn nieuwe blognaam en wwww aan te passen, wat een drama zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah vervelend zeg. Mij hebben ze dus ook nog niet terug gemaild!

   Verwijderen
 3. Erg mooi ziet je site er uit! Leuk om meer nieuwe artikelen te lezen. Ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd handig om een enquête te houden! Ik vind het erg overzichtelijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk nieuw concept! Ik vind schrijven over een specifiek onderwerp (of onderwerpen die daar bij horen) echt verfrissend en lees je Life Improvement artikelen met plezier. Ik heb zelf een paar weken geleden besloten alleen nog maar over fashion & style te bloggen, omdat ik daar echt plezier aan beleef. En het zorgt gelijk voor een uitdaging om interessante content te maken. Echt de beste beslissing ever geweest :)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, dankjewel Lana! Wat tof dat jij ook besloten hebt om over andere dingen te schrijven op je blog. Keep going! :)

   Verwijderen
 6. Jouw site Ziet er goed uit! Ben benieuwd naar je artikels :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi concept! Erg mooi design ook je website :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit ik ben benieuwd <3 Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk, dat life improvement klinkt goed. Ik hou persoonlijk best wel van artikelen over levensvragen enzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat klinkt veelbelovend. Ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het er heel mooi uit zien! Ben benieuwd! :D -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuk meis :) Je moet vooral doen waar je je goed bij voelt. Steek die complimentjes maar in je zak! Ik blijf gewoon terugkomen hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat fijn dat deze beslissing zo goed voelt voor je, veel succes met de nieuwe richting van je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk om te lezen, fijn dat het nu voor jou ook allemaal wat duidelijker is! Ik ben heel erg benieuwd naar je nieuwe artikelen. Ik lees je blog altijd met veel plezier dus dat zal niet veranderen!

  BeantwoordenVerwijderen