Deze dingen maakten mij de afgelopen tijd blij

by - april 29, 2016


Happy things. Ze zijn leuk om te delen, want er is helemaal niks mis met het verspreiden van een beetje positiviteit. En hier doe ik graag aan mee! Daarom ben ik deze nieuwe 'categorie' gestart op mijn blog: spread the love! Er is al genoeg negativiteit te vinden op het internet, de televisie en laat staan in het echte leven. Tijd om de dingen op een rijtje te zetten waar ik de laatste tijd gelukkig van werd.

In de meivakantie op vakantie gaan naar Nice. Jup, het staat EINDELIJK vast: in de meivakantie vlieg ik samen met twee vriendinnen naar Nice in Frankrijk. We blijven er vier nachten en ik heb er zo onwijs veel zin in, want ik heb altijd al aan de Cote D'Azur willen liggen haha! En ik kan niet wachten op het mooie zonnetje dat daar (bijna) elke dag schijnt.

Dat ik nu al twee maanden met mijn lieve vriendje heb. Ik ben gewoon ontzettend blij met hem <3

Mijn nieuwe gezichtsserum van L'Oreal Paris die ik nu iedere dag gebruik. Mijn droge huid knap er echt onwijs van op en krijgt elke keer weer een boost wanneer ik hem gebruik in de avond voordat ik ga slapen. En hij ruikt ook nog eens ongelofelijk lekker. Het was een aankoop waar ik nog steeds heel blij mee ben!

Knalblauwe nagellak. Omdat het weer bijna zomer is & het festivalseizoen is begonnen!

Mijn verslag vóór de deadline af hebben. Geen stress, geen paniek: ik vind het altijd fijn wanneer ik iets af heb voordat de deadline in je nek hijgt. Ook deze keer heb ik het weer voor elkaar gekregen. Zo chill! En nu maar wachten op het cijfer wat ik ervoor krijg :)

Sushi, sushi, sushi! Mijn zus wordt deze week 25 jaar en dat gaan we groots vieren. Eerst gaan we namelijk met z'n alleen sushi eten en daarna gaan we nog even een flink feestje vieren. Stiekem heb ik het meest zin in alle sushi die ik die avond ga eten, haha!

Bijna 5 km lopen in een halfuur. Jup, het is me bijna gelukt om mijn doel te halen. Van de week pakte ik mijn hardloopschoenen en ging ik op een avond weer lekker naar buiten om te gaan hardlopen. Lekkere nummers erop, rustig beginnen en dat had als gevolg dat ik gewoon BIJNA de 5 km haalde. In 31 minuten nog wel!

Softijs met discodip. Omdat ik het al héél lang niet meer gehad heb, en het eigenlijk gewoon onwijs lekker is.

Dat mijn blog steeds meer bezoekers krijgt. Ik vind het gewoon hartstikke leuk om te zien dat steeds meer mensen hun weg naar mijn blog weten te vinden. Dat laat zien dat jullie mijn blog erg waarderen en dat vind ik LEUK! <3

Uitgaan met vriendinnen met koningsnacht. Het was weer een gezellig avondje: afgelopen dinsdag ging ik samen met zes andere vriendinnen de stad in om naar Kingsnight te gaan. Het is altijd één grote bende wanneer we uitgaan, maar het is wel altijd super gezellig! Op dit soort avonden kan ik echt genieten.

Welke dingen maakten jou de afgelopen tijd blij?

Liefs, Maaike

You May Also Like

21 reacties

 1. Ik snap dat dit allemaal dingen zijn waar jij afgelopen tijd blij van bent geworden. Wat mij blij heeft gemaakt is dat mijn vriend random heeft besloten dat hij mij in mei een paar dagen komt opzoeken in Frankrijk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke momentjes! En wat fijn dat je al twee maandjes samen bent met je lover. Heel erg leuk! En jaa wat leuk dat je reisje vast staat met vriendinnetjes! Heel erg leuk <3
  Liefs!
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te lezen! En jaaaaa, softijs met discodip <3 En heerlijk dat je op vakantie gaat, enjoy!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De Côte D'Azur is heel mooi! Nice ook! Ik ben daar een paar jaar geleden geweest en in juni ga ik een week met een vriendin kamperen in de Côte d'Azur. Een daguitstapje naar Nice zal dan zeker op de planning staan! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahhh ik ben ZO benieuwd naar hoe het eruit ziet aan de Côte D'Azur! En wat leuk dat je binnenkort weer een week erheen gaat :)

   Verwijderen
 5. Wat leuk dat jullie naar Nice gaan! Alvast heel erg veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk, positief lijstje! Wat leuk dat je naar Nice gaat samen met je vriendinnen. Lijkt me ook heerlijk! En geniet van de sushi, haha. Ik snap heel goed dat je daar heel erg naar uit kijkt! Toevallig ga ik vanavond ook sushi eten, zin in :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gaat goed met je blog! Echt leuke dingen allemaal! En een lekker ijsje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah fijne dingen zeg! Wat goed dat je zo ver voor de deadline al klaar bent dat je geen stress hoeft te hebben. Daar ben ik niet zo goed in haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ik heb daar echt zo'n hekel aan, dat ik het altijd vermijd ;p

   Verwijderen
 9. Wat een super leuk lijstje zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk dat je naar Nice gaat, lijkt me erg mooi daar. Verder leuke en fijne dingen zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super gaaf, naar Nice! En wat goed om te horen dat je zo gek bent op je vriendje :) Jeej! Dat je bezoekersaantallen groeien heb je dik verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind deze rubriek zo leuk! En superfijn dat je naar Nice gaat. Lijkt mij zeker de moeite! Leuk om te horen dat het goed gaat met je blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super tof dat je naar Nice gaat, heel veel plezier! En sushi.. JA! Daar wordt ik ook erg blij van. Mocht afgelopen zondag en oeeh <3. Leuke dingen doen met vriendinnen vind ik altijd ook erg fijn <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk dat je dit deelt! Een leuk idee om zo'n dingen op te sommen.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat gaaf dat je naar Nice gaat! Ahh, dat is zo'n leuke stad. Word gelijk weer blij als ik hier aan terugdenk hihi. Have fun!!
  En wat fijn dat je het zo leuk hebt met je vriend. Snap dat je hier heel gelukkig van wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat gaaf dat jij er al geweest bent! Ik ben ZO benieuwd naar hoe het is haha. Dankjewel <3

   Verwijderen
 16. Wat gaaf dat je naar Nice gaat! Ahh, dat is zo'n leuke stad. Word gelijk weer blij als ik hier aan terugdenk hihi. Have fun!!
  En wat fijn dat je het zo leuk hebt met je vriend. Snap dat je hier heel gelukkig van wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat leuk dat je naar Nice gaat! Ik ben heel benieuwd hoe je het vind. Ik ga dit jaar ook voor het eerst! En oke, Softijs met discodip no words needed haha

  BeantwoordenVerwijderen