Look of the Day - Soft Romance

by - april 09, 2016


Sinds ik mijn haar donkerder heb geverfd, heb ik eigenlijk nog nooit een Look of the Day gemaakt. En dat is al wel één jaar (!) geleden! Omdat ik waarschijnlijk binnenkort mijn haar weer blonder ga verven, leek het mij leuk om nog even een Look of the Day te maken met mijn donkerblonde haarkleur. Ready for this? 
De volgende producten heb ik gebruikt om mijn look te maken:

 Maybelline Dream Matte Mousse 010 Ivory
♥ Makeup Revolution Ultra Blush & Contour palette Hot Spice
♥ Catrice All Matte powder 015 Natural Beige
♥ Hema zwarte eyeliner
♥ Catrice All About Nudes eyeshadow palette
♥ GOSH Velvet Touch lipstick 155 Innocent


De look die ik jullie laat zien is eigenlijk mijn favoriete everyday make-up look. Ik gebruik vaak een witte oogschaduw, met een donkerbruine oogschaduw in de crease van mijn oog. Dat ziet er lekker fris en toch naturel uit. Ook gebruik ik altijd een zwarte eyeliner en mascara. 

Qua foundation gebruik ik altijd - maar dan ook écht altijd - de Dream Matte Mousse foundation van Maybelline. Dit is al voor zes jaar lang (!) mijn favoriete foundation. Daarnaast heb ik nog een blush palette van Makeup Revolution gebruikt en mijn favo lipstick van GOSH. 

Wat vind jij van mijn everyday make-up look?

Liefs, Maaike

You May Also Like

11 reacties