Review - Extraordinary Oil van L'Oreal Paris

by - april 14, 2016


Mijn gezichtshuid kan eigenlijk altijd wel een boost gebruiken. Toen ik voorbij dit product liep in de schappen, kon ik er daarom niet omheen. De Extraordinary Oil van L'Oreal Paris belooft dat je stralende huid krijgt wanneer je iedere dag 3 duppels van deze olie aanbrengt. Let's try it!


Het is een mega mooie verpakking waarin de Extraordinary Oil van L'Oreal Paris zit: het is een glazen flesje met een pipet. Je kunt de gelige olie goed zien en de verpakking vertelt ons dat er maar liefst 30 ml (!) in zit. Kun je lang mee doen!

Wat deze gezichtsolie zo speciaal maakt? Er zitten 8 verschillende, essentiële oliën in:

♥ Lavendel
♥ Rozemarijn
♥ Geranium
♥ Sinaasappel
♥ Roos
♥ Majoraan
♥ Kamille
♥ Lavandin

Deze oliën staan bekend om hun anti-oxiderende en anti-verouderingswerking. Ook zitten er nog twee andere oliën in, die weer bekend staan om hun voedende werking:

♥ Jojoba
♥ Egelantier

Samen zorgen ze ervoor dat je huid soepel, stralend en veerkrachtig wordt. Nou, ik ben benieuwd!Het flesje ziet er lekker luxe uit en ook de pipet voelt luxueus aan. Druk je in het zwarte 'dopje' dan valt er een druppeltje uit. Super handig! Aangezien je 3 druppels nodig hebt elke dag, is het dus geen rocket science om er precies 3 druppels uit te krijgen.


En zo ziet de substantie er van de Extraordinary Oil uit: het is een zachte olie die totaal niet vettig aanvoelt. Eenmaal aangebracht op mijn gezicht trekt hij ook zo in. Na één à twee minuten voel je hem al bijna niet meer zitten. Ik heb eerder een gezichtolie gehad die echt heel erg vettig was. Dat voelde totaal niet fijn aan, maar bij deze gezichtsolie merk ik écht dat hij onwijs zacht is en snel intrekt. 


Wat ik over het algemeen van deze gezichtsolie vind? Super fijn! Na een aantal nachten gebruiken voelt mijn gezichtshuid zachter aan en ik merk dat er minder oneffenheden en droge plekjes op mijn huid zitten. Super, want daar deed ik het voor. Toch merk ik dat ik hem niet iedere nacht aanbreng, want ik heb een klein beetje het gevoel dat hij wel je poriën eventjes verstopt. Een paar keer per week gebruiken is voor mij dus voldoende.

De Extraordinary Oil van L'Oreal Paris is verkrijgbaar voor €19,40 bij o.a. de drogisterij.

Welke gezichtsolie gebruik jij? Of gebruik jij een ander fijn verzorgingsproduct?

Liefs, Maaike

You May Also Like

7 reacties

 1. Oehh, klinkt heel goed allemaal. Ik heb ook last van een aantal iets drogere plekjes op m'n gezicht, misschien dat dit gaat helpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed meid sinds kort gebruik ik ook de mythic oil van loreal die is enorm fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit! Zelf gebruik ik geen olie op mijn gezicht.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed en het flesje ziet er ook mooi uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat fijn dat deze olie zo goed werkt! Huid olie is inderdaad onwijs fijn in gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen