Weekly Journal #72 - Afscheidsborrel, enquête & onze vakantiebestemming

by - april 11, 2016


Afgelopen week was het een rustige week. Ik was druk met school, werkte een dag op kantoor en daarnaast heb ik doordeweeks bijna geen spectaculaire dingen gedaan. In het weekend daarentegen heb ik heerlijk in de zon op het terras gezeten & heb ik een afscheidsfeestje gehad bij mijn oude werk. Kijk je weer mee?


Mijn Weekly Journal begin op de dinsdag. Om 10 uur heb ik afgesproken bij de Bagels & Beans met vriendinnen. Ik heb kort geslapen, dus de koffie is HARD nodig. Ondertussen overleggen we over onze vakantiebestemming. We willen namelijk met z'n drieën op vakantie gaan deze meivakantie!


We zijn er al redelijk snel uit dat we naar het plaatsje Nice willen in Frankrijk. 's Avonds bekijk ik nog even alle bezienswaardigheden die er te zien zijn. Jup, dit wordt een mooie vakantie! Op het moment dat ik dit typ zijn we wel nog steeds in overleg welke vlucht en welke accommodatie we willen hebben. I'll keep you updated!


Op woensdag werk ik een dagje op kantoor. Dat kost me toch wel weer veel energie en ik vraag me eigenlijk soms af hoe ik tijdens mijn stageperiode 6 volle dagen (!) in de week kon werken. Ach ja, 's avonds maakt mijn zus hamburgers klaar met o.a. deze lekkere foodies.


Op donderdag heb ik eindelijk weer tijd om te bloggen; afgelopen week zijn er VIJF artikelen online gekomen. Ik zat dus lekker in een schrijfflow en ook voor komende week heb ik genoeg om over te bloggen. En op donderdag kwam deze Facial Scrub online; hij is erg duur maar oh zo fijn.


Spring is in the air!


Zaterdag is dé dag dat ik lekker niks doe voor school of mijn blog. Ik ga weer terug naar het dorp waar mijn ouders wonen en maak me klaar om het terras op te gaan met vriendinnen.


Eenmaal op het terras aangekomen nemen we een overheerlijke Aperol Spritz! Het zomergevoel is nu helemaal aanwezig bij mij, haha.


Daarna neem ik nog een kinderbueno- en citroenijsje. Mijn eerste ijsje van dit jaar is een feit!


En natuurlijk moeten we daar nog even een selfie van maken.


's Avonds heb ik een afscheidsfeestje van mijn oude werkplek (Bakker Bart). Ik heb een mega lief afscheidscadeautje gekregen en ik heb een hele leuke avond gehad. En aan het einde van de avond deden we nog even een shotje met de overgebleven oud-collega's die nog niet naar huis waren. En daarna rolde ik snel in bed...


Van de week kwam er ook een enquête online op mijn blog. Ik ben namelijk reuze benieuwd naar wat jullie eigenlijk van mijn blog vinden! En de uitkomsten zijn echt super interessant. Als jij hem nog niet ingevuld hebt - en je hebt nog even tijd - mag je hem altijd hier nog even invullen :)

Zo, dat was weer een leuke week. Deze week staan er ook weer leuke dingen op de planning en ik hoop uiteindelijk definitief een vakantie te boeken met vriendinnen!

Wat heb jij de afgelopen week gedaan?

Liefs, Maaike

You May Also Like

16 reacties

 1. Wat leuk van die vakantie! Zo te zien heb je ook heerlijk van het weer genoten. Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke vakantieplannen! Jouw outfit is erg leuk, mooie foto`s!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, leuke foto's! En zo leuk dat jullie een vakantie gaan boeken, dan heb je iets om naar uit te kijken :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk zo'n weekend! En aperol spritz vind ik ook erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja heerlijk is dat hè! Geeft ook gelijk zo'n zomers gevoel <3

   Verwijderen
 5. Super leuk om weer te lezen, mooie meid je ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat een leuke diary weer! Jaaa Zaterdag was echt terras weer. Zo fijn!
  En wat gaaf dat jullie naar Nice willen gaan. Leuk lijkt mij dat. :)
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik krijg ook helemaal een zomergevoel van dat lekkere week. Vooral als je dan ook nog eens een vrije dag hebt op maandag! Heerlijk een ijsje van de ijssalon, die heb ik nog niet gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke foto's! Ik ben zooo blij dat het eindelijk lente is en mooi weer, dit weer maakt mij blij. (:
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke week heb je gehad. Och dit weekend was het zo lekker weer, jeetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh Aperol Spritz is lekker, haha. Inderdaad een echt zomerdrankje! Ik heb je enquête ingevuld :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Suuuperfijn om in de meivakantie nog even weg te zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er leuk uit allemaal en lekker, die ijsjes! :)

  BeantwoordenVerwijderen