Weekly Journal #73 - Donut cookies, 5 km hardlopen & een Food Truck festival

by - april 25, 2016


Hallo lieve lezers! Na twee weken staat er eindelijk weer een Weekly Journal online; en deze keer is hij HEEL goed gevuld! De laatste weken heb ik ook lekker veel meegemaakt: zo heb ik bijna mijn hardloop doel al bereikt, had ik een belangrijke presentatie op school, heb ik donut cookies gemaakt met een vriendin (en lekker dat ze waren!) en ben ik naar een Food Truck festival geweest. Kijk je weer mee?

Op maandag werkte ik vanuit huis voor een verslag voor school. Het leukste moment van die dag was het moment waarop dit pakketje binnenkwam: ik had namelijk iets besteld waar ik REUZE benieuwd naar was!

Het was namelijk dit gezichtsserum van L'Oreal Paris. Mijn gezichtshuid kan namelijk wel een oppepper gebruiken en ik had een aantal lovende reviews over dit product gelezen. Ik testte hem gelijk een paar dagen uit en schreef een artikel voor mijn blog over deze Extraordinary Oil. En nu? Ik gebruik hem nog steeds iedere dag!

De laatste weken heb ik weinig les op school, en moet ik vooral thuis aan de slag om te werken aan een verslag voor mijn minor. Vaak ga ik er dan even tussenuit, zodat ik daarna weer fris kan beginnen. Deze keer ging ik even naar het Volkspark toe om even te genieten van het mooie weer!

In het weekend heb ik (gelukkig!) andere dingen te doen dan aan school te werken. Op zaterdag ga ik shoppen met mijn vriendje.

Op zondag trakteer ik mijzelf op sushi; soms is er niks beters dan dat!

Na een jaar lang tijd pak ik eindelijk weer eens mijn knalblauwe nagellak erbij. En ik heb er ZOVEEL complimentjes over ontvangen dat ik gelijk besloten heb dat ik vaker felle nagellak ga dragen.

Op donderdag heb ik een belangrijke presentatie. Het is voor een ondernemingspanel en ik moet mijn ondernemingsvoorstel aan hen presenteren. Ik ben eigenlijk best een beetje zenuwachtig, maar uiteindelijk ging het best goed! Ik heb vooral tips ontvangen waar ik echt iets mee kan.

De laatste tijd ga ik ongeveer 1x in de week hardlopen. Ik wil het vaker doen, maar vaak schiet er erbij in. Dat moet ik echt veranderen, want deze keer ging het hardlopen hartstikke goed! Ik loop bijna 5km in een halfuur. Dat is bijna mijn hardloop doel!

Vrijdagmiddag staat er iets onwijs leuks op de planning: ik spreek met een vriendin af om donut cookies te bakken! Het is hartstikke makkelijk: je snijd donuts doormidden, plet ze en bakt ze in een pan en daarna versier je ze met smeltchocolade of glazuur met sprinkles. Dit is echt REUZE lekker, maar wel hartstikke zoet haha!

In het weekend ga ik met drie vriendinnen naar het Fashion Food festival in Haaksbergen. Er is een modeshow en daarnaast staan er een aantal food trucks waarbij je de lekkerste voedsel kunt halen.

Zo probeer ik met mijn zus deze hotdogs uit. Ze zien er ontzettend lekker uit, maar ik wist niet dat er zuurkool en augurk bij zat. Dat vond ik helaas niet zo lekker, haha.

Na het Fashion Food festival gaan we nog even bij ons thuis nazitten. We kletsen maar door en voor we het weten is het al avond, haha.

De komende week staan er weer leuke dingen op de planning: dinsdagavond ga ik naar Kingsnight in Enschede, woensdag op koningsdag ga ik ook de stad in, vrijdag heb ik een verjaardagsfeestje van een vriendin, zaterdag viert mijn zus haar 25ste verjaardag met sushi en een feestje en voor de rest moet ik gewoon naar school en nog een dagje aan de slag voor mijn werk. Lekker druk dus!

Wat ga jij doen met koningsnacht?

Liefs, Maaike

You May Also Like

25 reacties

 1. Ziet er een leuke week uit!
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mmm, die donutkoekjes zien er echt heerlijk uit. Krijg er gelijk honger van!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Donuts, wat een leukies! Ik moet ook wat vaker gaan bakken, is stiekem toch heel leuk om te doen. Die blauwe nagellak van Hema heb ik ook. Echt een toffe kleur en idd, veel complimentjes. Ik wens je weer een nieuwe fijne week toe meis. Liefs Nina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke diary weer. Die donut cookies, echt een super leuk idee ik ga het ook eens proberen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat veel leuke foto's, ziet er gezellig uit! Veel plezier de komende week! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat goed dat je doel met hardlopen hebt gehaald, en die donut koekjes zien er echt heerlijk uit! Jammie. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt zo te zien een leuke week achter de rug!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's, en 5km in een half uur is echt knap! You go girl ;-) Mijn diary staat ook echt BOMvol foto's vandaag, ook met lekker eten hihi! Zuurkool vind ik ook echt 10 x niks daarom eet ik nooit zo'n broodje hotdog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt hè, ik ben er ook erg blij mee haha! En zo'n hotdog ga ik nooit weer eten, ik haat zuurkool...

   Verwijderen
 9. leuke foto´s weer! Je hebt een leuke week achter de rug zo te zien. Sushi is zo heerlijk, als ik de foto zie krijg ik meteen trek hierin haha. Liefs Gea.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zuurkool ... bah ... het zag er inderdaad lekker uit. Wat een leuke week zeg! Die donut cookies zijn een geweldig idee :O

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die donut koekjes zien er lekker uit zeg! En de sushi ook haha. Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke kleur nagellak!! Oeh ik vind hotdog met zuurkool juist heerlijk.
  Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Omg de laatste tijd eet ik zoveel sushi ahaha en nu ik het bij jou weer zie heb ik er weer zin in

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeh yum..donut koekjes..sushi..hotdogs, ok stop ik krijg trek!! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik mis het poolen, haha! Groetjes van je favo minorgenoot :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was natuurlijk ZO leuk dat ik er geen foto van heb gemaakt, haha :D

   Verwijderen
 16. Jeeey wij zijn goed bezig met hardlopen. Ik moet mezelf ook af en toe nog motiveren hoor, maar ik ga tot nu toe dus drie keer per week (wat best veel is eigenlijk, haha!)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ziet er uit als een leuke week!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke foto's en ik trakteer mezelf ook regelmatig op sushi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 19. De donut cookies zijn er erg lekker uit, yum!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Omg, die donut cookies zien er lekker uit zeg! En die sushi ook.. Yum yum <3

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat is bij de Sushi links onderin? lijkt wel bloemkool maar zal het wel niet zijn! oh die koekjes en die hotdogg hou op hoor! mmmm

  BeantwoordenVerwijderen