Blogfoto's waar ik tot nu toe het meest trots op ben

by - mei 25, 2016


Al bijna twee jaar lang ben ik druk bezig met mijn eigen plekje op het internet. Ik schrijf artikels en daarbij maak ik bijna altijd ook nog een - of meerdere - bijpassende foto's. Laatst keek ik al deze foto's een terug. Gewoon, omdat het leuk is. En toen besefte ik me dat er heel veel foto's tussen zaten die het eigenlijk niet verdienen om te verstoffen in mijn archief.


british rose

Doordat ik nu deze foto's weer terugzie, krijg ik eigenlijk ook een soort 'flashback' van mijn blog. Ik ben nu al bijna twee (!) jaar lang bezig, en ik merk nog steeds dat ik erg groei wat betreft mijn fotografie- en schrijfskills. Tussen deze blogfoto's waar ik trots op ben zitten namelijk veel foto's tussen van het laatste jaar en voornamelijk van het laatste halfjaar. Op de foto's uit het eerste jaar ben ik het minst trots, want als ik die nu terugkijk denk ik eerder what was I thinking? haha.

Ook doordat ik deze foto's nu terugzie besef ik me opeens hoeveel artikelen ik al geschreven heb. Dat zijn er nu gewoon al 335! En ik heb gewoon nog steeds inspiratie om nóg meer artikelen te schrijven. Inspiratie heb ik eigenlijk nooit te weinig. Ik weet altijd van de komende week wat voor een soort artikelen ik wil schrijven, en in diezelfde week krijg ik altijd nog genoeg ideeën voor artikels voor de volgende week. En nu ik deze blogfoto's terugzie, krijg ik gewoon weer inspiratie voor nog een paar artikelen. I just love blogging <3

Welke foto vind jij het mooist?

Liefs, Maaike

You May Also Like

26 reacties

 1. Inderdaad mooie foto's! Leuk dat je dit deelt in een artikeltje! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk om te lezen! En het zijn zeker mooie foto's. Ik denk dat foto's maken voor de meeste bloggers, ik sta vooraan in die rij, een moeilijk 'iets' is. Maar hoe vaker we iets doen, hoe beter wij erin worden. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja precies dit! Ik vind het namelijk best moeilijk om mooie foto's te maken en eigenlijk vind ik het ook niet leuk om te doen haha

   Verwijderen
 3. Leuk om te zien! En die zonnebril heb ik ook ^^ hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah je hebt ook echt zulke stappen gemaakt! Je foto's worden echt steeds beter, super knap zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt suuuperleuk om te zien waar je het meest trots op bent <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie foto's! Vind vooral je 'collage' foto's heel mooi. Waarop allemaal dingetjes mooi neergelegd zijn. Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk idee zeg zo een soort artikel! Je hebt inderdaad prachtige foto's gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Er zitten hele mooie foto's tussen. Vooral de full face foto is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's! Het is altijd leuk om foto's terug te kijken die je online hebt gezet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk idee, tof om te zien! En wat een ontzettend mooie foto's. Vooral die van de ketting, wauw <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele mooie foto's! Leuk om het zo op een rijtje te zetten. <3
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie foto's! Superleuk artikel zo door een beetje terug te kijken. Moet ik binnenkort ook weer eens doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie foto's! Ik kijk ook weleens terug naar mijn artikels.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. zeker mooie foto's! Iedereen zou zo'n artikel moeten maken, hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Er zitten zeker mooie foto's tussen! Leuk om te zien dat zo ook allemaal zo verschillend zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtige foto's om zo bij elkaar te zien. Leuk ook voor jezelf om dit zelf terug te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk hè, dat je met de tijd er beter in wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind ze allemaal prachtig maar Ellie Saab is favoriet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk om te zien! Staat zeker echt pracht foto's tussen waar je zeker trots op mag zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een mooie foto's allemaal! Vooral die van de ketting vind ik super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Vooral de eerste foto vind ik prachtig! Het blijft altijd leuk om een kijkje te nemen tussen oude foto's:D

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oehh...inderdaad mooie foto's!
  Leuk voor te zien :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen