Ik ben onderweg naar Nice, Frankrijk!


Jaaaaa, eindelijk is het zo ver! Ik vertrek vandaag richting Nice met het vliegtuig met nog twee andere vriendinnen. Wat we gaan precies gaan doen en hoelang ik op vakantie ga, lees je in dit artikel.

Nice ligt aan de prachtige Côte D'Azur helemaal in het zuiden van Frankrijk. Rond Nice vind je de steden als Monaco (met o.a. Monte Carlo) en Cannes. Het is een toeristische plek, maar voor mij daardoor niet minder mooi. Ik wilde al jarenlang ooit een kijkje nemen aan de Côte D'Azur. En vandaag vlieg ik er dus heen met twee vriendinnen. Super leuk! Maar wat zijn onze plannen eigenlijk?

We blijven een aantal nachtjes slapen in een hotel dichtbij het centrum van Nice. We zijn van plan om hartstikke veel te doen: zo willen we mooie gebouwen bekijken, diverse musea bezoeken (jaja, we willen cultuur snuiven!), chillen op het strand en ook willen we sowieso Monte Carlo bekijken. Ohja, en we gaan sowieso even langs Avenue Jean Médecin: de grootste winkelstraat in Nice mét een mega groot warenhuis. 

Ik heb al wekenlang naar deze trip uitgekeken. Ik heb namelijk nog nooit zoveel gewerkt als het afgelopen jaar. Vooral mijn stageperiode was erg intens: 6 dagen per week werken en dan 10 - 12 uur per dag weg zijn. Jup, ik ben ZO blij dat ik even op vakantie kan!

Wil je weten wat ik nu aan het doen ben? Volg mij dan via Instagram of voeg me toe via Snapchat: xmmke. Hier zal ik regelmatig updates plaatsen van mijn reis. 

Ga jij nog een trip maken binnenkort? Of ben je net op vakantie geweest?

Liefs, Maaike

You Might Also Like

16 reacties

 1. Wat heerlijk zeg! Hele fijne en gezellig vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja wat leuk! Heel veel plezier <3
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne vakantie! Geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel plezier, ik ben benieuwd naar de foto`s!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heerlijk, geniet er van! Je hebt het verdiend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. lekker dat je er even tussen uit gaat! Veel plezier

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk, fijne vakantie! Zelf heb ik nog een tweetal drukke maanden voor ik vakantie heb maar, dan ben ik ook meteen afgestudeerd. (:
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen
 8. super leuk geniet ervan meid! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Fijne vakantie! Lekker genieten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Inmiddels ben je alweer terug maar ik hoop dat je er van genoten hebt!

  BeantwoordenVerwijderen