NEW IN - Mijn nieuwe Torpedo Black zonnebril

by - mei 21, 2016


Ongeveer een jaar geleden speurde ik voor het eerst rond in de webwinkel van Polette. En dat ik dat nu nog steeds af en toe doe, zegt wel iets over het aantal leuke zonnebrillen dat er te vinden is. Met veel liefde heb ik een zonnebril mogen uitkiezen en gelijk viel mijn oog op deze Torpedo Black zonnebril. Kijk je mee naar mijn nieuwe aanwinst? 


Ieder jaar wanneer de zomer weer in aantocht is, begint het bij mij weer te kriebelen. Wanneer het lente is, heb ik altijd zin om mijn hele kledingkast op te ruimen. En dat heb ik dan ook gedaan! Ik heb van alles weggegooid wat ik toch nooit meer droeg en nu is er heel veel ruimte over voor nieuwe kleding. En in shoppen heb ik de laatste tijd ook ZOVEEL zin. Nu ik dus weer het 'overzicht' heb op mijn kledingkast, weet ik precies welke items ik wil hebben. 

En zo ook qua zonnebrillen. Ik draag bijna altijd mijn pilotenbril, maar dat vind ik een beetje standaard worden. Van Polette mocht ik een zonnebril uitkiezen en gelijk wist ik dat ik een andere zonnebril wou dan een pilotenbril of een bril met spiegelglazen. In de webshop viel mijn oog dan ook gelijk op deze Torpedo Black zonnebril: een huge ass bril die compleet zwart is. Het is een zonnebril dat gedragen kan worden door mannen én vrouwen. En hij valt zeker weten op mijn zijn oversized en rechthoekig model. Toch vond ik het spannend om deze zonnebril te bestellen. Je weet nooit of hij bij je gezicht gaat passen of niet, want je kunt hem niet passen. Toch waagde ik de sprong...


En zo ziet hij eruit als ik hem draag. Het is inderdaad echt een huge ass zonnebril die zeker opvalt. Wat mij betreft is hij wel iets té groot. Je kunt het niet echt zien op de foto, maar in 'real life' verbergt hij bijna de helft van mijn gezicht. Toch vind ik hem wel gaaf en opvallen doe ik er zeker mee. 

Ook een pluspunt aan de zonnebril is dat hij goedkoop is. Polette werkt namelijk als enige partij tussen fabriek en klant. Ze hebben dus met geen enkele tussenpartij te maken en daardoor kunnen ze de zonnebrillen lekker goedkoop verkopen. Deze Torpedo Black zonnebril is verkrijgbaar voor maar (!) €15,99.

Kende jij de zonnebrillen van Polette al?

Liefs, Maaike

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met Polette

You May Also Like

16 reacties

 1. Echt een prachtige zonnebril! Hij is inderdaad groot maar past wel goed bij je. Ik moet ook nog steeds een bril bij polette kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil ook nog steeds eens daar bestellen. Maar vind het wel wat 'eng' omdat je dus niet kan passen. Mij staan helaas niet alle brillen haha. Vind deze wel wat aan de grote kant voor jouw gezicht, wat lomp. En zonde want het verbergt zoveel van je mooie gezicht :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een beetje lomp is hij ook wel inderdaad, haha. Maar toch vind ik hem ook wel weer tof!

   Verwijderen
 3. Ik vind hem ook wel iets te groot...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's! Jammer dat hij zo groot uitvalt. Dat is altijd lastig als je het online koopt. Ik koop het liefst mijn zonnebril in de winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Flinke zonnebril, vind het model wel gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohh, wauw! Die is inderdaad wel echt heel groot, haha!
  Maar dat neemt niet weg dat hij echt wel gaaf is!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is inderdaad wat groot, maar het model vind ik wel héél leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zwarte zonnebrillen vind ik altijd wel gaaf. Maar ik vind deze wel een tikkeltje te groot! hihi -x-

  www.marushilifestyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De prijs valt inderdaad wel mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha, hij klinkt echt groot :-) Vind 'm wel mooi van model.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gedurfde zonnebril. Ik denk dat ik hem zelf niet zo snel zou bestellen. Ik hou wel van een meer subtielere zonnebril.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke zonnebril! Jammer dat hij zo groot uitvalt, dat had inderdaad iets kleiner gemogen.

  BeantwoordenVerwijderen