Weekly Journal #74 - Spandoek maken, veel sushi eten & feesten met Kingsnight

by - mei 02, 2016Hallo lieve lezers! Afgelopen week zat vol met feestjes: mijn zus werd 25 jaar én op dinsdagavond was het Kingsnight en dat moest natuurlijk ook gevierd worden. Daarnaast heb ik ook behoorlijk veel uurtjes in bed gespendeerd, want ik moest natuurlijk even bijkomen van deze feestjes, haha. Kijk je weer mee?Afgelopen zondag stond er niet zoveel op de planning. Wel ging ik 's middags lunchen met een vriendin van middelbare school die ik al héél lang niet gezien had, en een andere vriendin om gezellig even bij te kletsen tijdens de lunch.Daarna gingen we nog even met zijn drieën een softijsje (met discodip!) halen. Wat had ik dat allang niet gehad zeg! En het was echt super veel, dus de rest van de dag zat ik eigenlijk wel vol.Op maandag moest ik gewoon naar school en dinsdag ook. 's Avonds maakte ik me klaar om naar Absolutely Kingsnight te gaan in de stad. Ik had een oranje shirt gekocht speciaal voor deze avond :)Al mijn vriendinnen kwamen eerst gezellig bij mij thuis en daar moesten we natuurlijk even een gezamenlijke foto van maken. Je kunt wel zien dat we er zin in hadden haha!Later op de avond gingen we de stad in. We hadden het perfect getimed, want de rest van de avond dat we buiten stonden regende het niet meer! Het werd wel een late avond: ik geloof dat ik om half zes een keer in bed lag...De volgende dag heb ik dan ook bijna niks gedaan. Alle vriendinnen bleven slapen en we gingen met zijn allen nog even ontbijten/brunchen. In de avond maakte ik een foto van de ondergaande zon. Mooi!Donderdag was de dag dat mijn zus 25 werd! Die dag vierde ze het met familie, dus onze ouders en broer kwamen op bezoek. Gezellig! 's Avonds aten we zelfgemaakte monchou taart, die echt onwijs lekker was.Op vrijdag heb ik de hele dag gewerkt. In de middag kreeg ik het cijfer binnen voor het eerste deel van mijn minor. Ik had daarvoor een presentatie moeten geven en een verslag moeten maken en ik kreeg er gewoon een dikke 9 voor! Dat had ik écht niet zien aankomen. En nu op naar het tweede deel van mijn minor!Zaterdagmiddag ging ik met twee vriendinnen stiekem een spandoek maken voor mijn zus, die haar verjaardag die avond zou vieren met vriendinnen. Hier zijn we nog bezig met potlood, later kleurden we het in met zwarte stift.Die avond gingen we ook met een aantal mensen sushi eten bij Asaka in Enschede! Ik had niet zoveel gegeten die dag, dus ik had echt ontzettende honger toen we aankwamen.Sushi, sushi en nog meer sushi! Ik heb ZOVEEL gegeten, maar het was ook reuze lekker.En een toetje kon er ook nog wel in. Het sushi restaurant had ook een chocoladefontein, dus daar had ik een aantal aardbeien onder gedaan. Ook zo lekker! Als ik dit weer zie, krijg ik ook gewoon weer honger haha.

Aankomende week staan er alweer heel veel leuke dingen op de planning: vakantieoverleg over wat we precies gaan doen op vakantie, film kijken met een vriendin, een dagje rondlopen op het bevrijdingsfestival en daarnaast moet ik ook gewoon weer een dagje werken.

Wat gaan jullie doen komende week?

Liefs, Maaike

You May Also Like

12 reacties

 1. Ah wat een leuke week! En wat een gezellige groepsfoto van je vriendinnengroep. En wauw een 9 voor je minor, wat ontzettend goed, you go girl!

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat veel leuke foto's! Gefeliciteerd met je 9 voor je minor, wauw! En oh, ijsjes met discodip, ik ben er dol op haha <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een vrolijke foto's! Nu heb ik dus wel echt zin in ijs met spikkeltjes hihi dat is ZO lang geleden.
  En hallo, een dikke 9 voor je minor! You go girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke week heb je weer gehad! Wat super zeg die 9 voor je minor! En heerlijk sushi haha..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een 9 voor je minor, wauw goed bezig! Volgens mij heb je weer een leuke week achter de rug als ik dat zo lees ;) Ijs met discodip. Kan me ook niet herinneren hoe lang dat geleden is voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn die 9!
  Oeeeh dat ijsje met discodip, love it. Echt zin in nu:).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mmh! Al dat eten ziet er zo lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. WOW een 9, jij bent goed bezig, topper!!!

  BeantwoordenVerwijderen