Weekly Journal #75 - Feesten op festivals & een leuke zonnebril

by - mei 23, 2016


Hallo lieve lezers! Jullie hebben nog foto's tegoed van de laatste drie (!) weken, dus wees voorbereid voor een heleboel foto's. De laatste weken waren echt crazy: ik stond te dansen op twee mega leuke festivals, ging op vakantie naar Nice, heb een heleboel lekkere dingen gegeten (junkfood alert) en heb vooral heel veel GENOTEN. Kijk je mee?Op 5 mei was het Bevrijdingsdag en ging ik met mijn zus en een vriendin naar het Bevrijdingsfestival in Enschede. Het was mooi weer, de muziek was tof en het was gewoon een super leuke dag. Kunnen er meer van deze zijn?Als avondeten kon het ook niet anders dan dat ik junkfood at. Op een festivalterrein staren de foodtentjes me altijd aan.... Ik nam een stuk pizza en nog wat patatjes. Vind ik niet erg hoor!De volgende dag ging ik op vakantie! Even mijn nagels voorzien van een vakantie-proof nagellakje, haha.Ook had ik nog twee basic shirts gekocht voor op vakantie. Een grijze, die je hier op de foto ziet, en een zwarte. Lekker simpel.We hadden alleen handbagage om mee te nemen op reis (lekker goedkoop), dus ik moest een hersluitbare verpakking aanschaffen met een heleboel kleine flesjes. Ziet er wel super cute uit, vind je niet?Eenmaal terug van vakantie heb ik op donderdagavond afgesproken met een vriendin om te gaan shoppen. Maar eerst gaan we bij Felona zitten om avond te eten. Ik heb niet zo'n zin meer in junkfood (ik heb zoveel troep gegeten tijdens mijn vakantie, haha oops) dus ik ga voor de geitenkaas salade.Op vrijdagavond heb ik een feestje van een oud-collega van mij. We moeten allemaal een originele bril meenemen en dat levert grappige selfies op.Die zondag is het tijd voor FRESHTIVAL! Eerst gaan we met alle vriendinnen een barbecue houden. Lekkuurrrr!Daarna fietsen we met z'n allen naar het terrein. We are ready to party!Even een selfie van ons allemaal.Say cheese! Het was een onwijs leuke dag en ik heb gewoon nu al zin in de volgende editie, die helaas volgend jaar pas is...Donderdagavond ga ik met mijn broer shoppen. Daarna eten we nog een ijsje bij van der Poel. Yummy!

Komende week heb ik weer een drukke week. Ik moet naar school - en ik loop helaas achter met de opdrachten die ik moet doen - woensdag werk ik weer een dagje op kantoor en vrijdag ga ik de hele dag mijn zus helpen met een opdracht voor haar eigen bedrijf.

Wat zijn jouw plannen voor komende week?

Liefs, Maaike

You May Also Like

16 reacties

 1. Oh die pizza ziet er te lekker uit! Veel succes met het knallen van je drukke week x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke foto's! Freshtival ziet er echt heel gezellig uit. Succes en veel plezier deze week!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat tof ziet dat eruit zeg (festival skull) en pizza pizza HOOOO pizza ik eet 'm lekker vrijdag aanstaande haha! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yap festivals en echt zo jammer dat ik ej niet bij mij aan de bar heb gezien!! Wist ook niet dat je er was anders had ik je geappt (als ik ej nummer had gehad haha)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja echt wel jammer! Leek me leuk om je eens te ontmoeten :)

   Verwijderen
 5. Ik zie veel lekker eten yumm. Dat festival ziet er wel gaaf uit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je veel leuke dingen hebt gedaan de laatste tijd! En ik vind je zonnebril echt cool haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat een heerlijke dagen! Die pizza ziet er zo goed uit - gelukkig eet ik vanavond ook pizza, haha. Veel succes met de drukke planning de komende tijd :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh van pizza kan ik echt geen genoeg krijgen, ghehe. Deze week ga ik zelf wat gezonder doen, dus staat er geen pizza op de planning ;p

   Verwijderen
 8. Dat Freshtival ziet er echt heeel leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat festival ziet er leuk uit. En mmm, pizza!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke & gezellige foto's met lekker eten ook! Ziet er uit als een goed weekje! Ik plaatste vandaag ook een photodiary, mijn weekje was ook lekker druk met mijn 1e werkweek bij mijn nieuwe baan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Van al dat lekker eten te zien, krijg opnieuw honger hahah!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een gezellige boel allemaal! Ik kan ook niet wachten om weer naar festivals te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen