Mijn 3 favoriete zomerse outfits

by - juni 10, 2016


Ook al heb ik over precies een maand pas zomervakantie, ik ben er nu wel echt aan toe. Laat die warme, broeierige dagen maar komen! Ik heb zin om dagenlang aan het strand te zitten in het zonnetje en 's avonds urenlang te gaan barbecueën. Omdat ik zoveel zin heb ik de zomer, laat ik jullie vandaag mijn 3 favoriete zomerse outfits zien!


Dit is op stipt nummer 1 mijn favoriete zomerse outfit. Het topje is lekker vrolijk door de tropische print - had ik al verteld dat ik van een tropische print hou? - het shortje is ook super fijn en de sandalen en zonnebril maken de outfit helemaal af. Deze outfit zal perfect zijn voor een dagje op het strand.


De volgende outfit is een iets warmere outfit. Deze zou ik aan kunnen doen tijdens een warme zomerse avond. Het shirtje valt super veel op door zijn neon kleur en er staat ook nog een leuke tekst op: 'made for sunny days'. Daarnaast een zwarte lange broek, zwarte sandalen en een zwarte zonnebril. 


De laatste outfit is iets stoerder en simpeler. Ik hou van dit grijze shirtje wat ik net een paar weken geleden heb gekocht. Het is zo simpel en je kunt het combineren met van alles. Daarbij draag ik mijn Adidas sneakers die lekker comfortabel zijn. Ook kan een horloge en een zonnebril natuurlijk niet missen!

Wat is jouw favoriete zomerse outfit?

You May Also Like

16 reacties

 1. Leuke outfits allemaal. Ik hou er wel van. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfits! Ik ben zelf niet zo'n fan van croptops maar heel leuk hoor meis!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk om zo naar de zomer uit te kijken, vooral die laatste vind ik supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfits, vind de eerste het leukste!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nummer 1 is lekker fleurig, en nummer 3 zou ik zelf aantrekken denk ik! Leuk om te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke outfits ! De laatste is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke outfits ! De laatste is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Outfit nummer één vind je ook ongeveer in mijn kast terug :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke outfits! Nummer 1 en 3 zou ik ook zo kunnen dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke outfits! Lekker kleurrijk ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Allemaal outfits die ik zelf ook wel zou dragen. Ik draag graag een short met sneakers of sandaaltjes en een lekker los topje. Eigenlijk een beetje wat jij ook graag draagt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeh, de laatste outfit vind ik heel leuk! <3 Alleen draag ik nooit korte broekjes, want ik vind dat bij mezelf niet mooi en het zit gewoon niet lekker. Maar op het strand draag ik het soms nog wel, haha! Ik zou er een lange broek onder dragen of een stoere skater skirt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah de eerste outfit vind ik echt heel erg leuk! <3 Heerlijk zomers.
  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke en mooie outfits!
  Vooral die eerste omdat die het meest kleurrijk is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke en mooie outfits!
  Vooral die eerste omdat die het meest kleurrijk is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen