Look of the Day - Everyday glitter

by - juni 23, 2016


Omdat ik het de laatste tijd steeds leuker vind om nieuwe dingen te proberen op het gebied van make-up, leek het mij leuk om hier ook weer een Look of the Day van te maken. Het laatste jaar probeerde ik nauwelijks iets nieuws uit. Sinds kort probeer ik weer vaker oogschaduw te gebruiken. Kijk je mee? 


De look die ik heb gemaakt is geschikt voor elke dag. Ik heb een subtiele roze look gemaakt, die dus niet heel erg opvalt. Wel vind ik het een heel verzorgend ogen en de kleur roze past ook erg goed bij mijn haarkleur, vind ik. 


Ik heb een Velvet Matte lipgloss gebruikt van het merk Essence in de kleur Velvet Rose. Voor de oogschaduw heb ik het Oh So Special palette van Sleek gebruikt. Hierin zit één onwijs mooie, glanzende roze oogschaduw die ik tegenwoordig heel vaak gebruik. Er zit een subtiele glitter in. Daarnaast heb ik ook nog een donker bruine oogschaduw gebruikt, om wat meer 'diepte' te creëren. Deze kun je dan weer niet zien op de foto, haha.

Deze look draag ik de laatste tijd erg vaak. En zien jullie dat ik mijn haren één tintje lichter heb geverfd? Eigenlijk is dat ook niet zo goed te zien op de foto, maar in het echt zie je wel degelijk verschil. Ik had gewild dat het nóg wat blonder was geworden, maar helaas. Misschien dat ik het over een paar weken nog wel twee tinten blonder ga verven. Ik mis mijn blonde haren namelijk nog steeds!

Wat vind jij van deze Look of the Day?

You May Also Like

20 reacties

 1. Heel mooi die oogschaduw van Sleek! Mooie look :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je haar is echt super mooi! Ziet er goed uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Mariska, ik heb mijn haren ook gekruld dus vandaar dat het zo mooi zit :)

   Verwijderen
 3. Mooie look! En wat zit je haar mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Staat je prachtig meid! fijne week verder X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie draagbare look! De oogschaduw vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De look staat je heel mooi. Ik heb ook het Oh So Special palette van Sleek en moet hem als ik hem zo bij jouw zie ook weer eens bij pakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie look hoor! Vind het mooi naturel. Weet je wat ik dacht toen ik je haar zag? "Heeft ze haar haar geverfd?" En toen had ik nog niet gelezen dat je het een tintje lichter hebt geverfd. Het viel mij in ieder geval wel op, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie look hoor! Vind het mooi naturel. Weet je wat ik dacht toen ik je haar zag? "Heeft ze haar haar geverfd?" En toen had ik nog niet gelezen dat je het een tintje lichter hebt geverfd. Het viel mij in ieder geval wel op, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahw wat leuk dat het je gelijk opviel! Ik had gehoopt dat het wat blonder was uitgevallen, omdat ik bang was dat het niemand zou opvallen :)

   Verwijderen
 9. Oeh pretty! Ik vind die oogkleur echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die oogschaduw is echt heel mooi! Staat je goed, meid.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie look! Ik vindt je wenkbrauwen ook heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een super mooie look! Ik heb nu meteen weer zin om met oogschaduw aan de slag te gaan. En ik vind je haar zo eigenlijk ook wel mooi! Misschien nog wat highlights?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie make-up look, en wat zit je haar mooi!

  BeantwoordenVerwijderen