Mijn verjaardagscadeautjes

by - juni 14, 2016


Vorige week was ik jarig en afgelopen weekend heb ik met vrienden en vriendinnen gevierd dat ik alweer een jaartje ouder ben geworden. Het was écht super gezellig en daarnaast heb ik ook geweldige cadeautjes gekregen. Kijk je mee naar alles wat ik gekregen heb?
Oké, normaal laat ik nooit mijn verjaardagscadeautjes zien. Ik heb het daarom ook nog nooit eerder gedaan. Ik vind het een klein beetje opschepperij, omdat je laat zien wat je 'allemaal' gekregen hebt. Toch wil ik het dit keer wel laten zien, want al mijn cadeautjes passen hartstikke goed bij elkaar qua kleur. En dat leverde deze vrolijke foto's op!

Ik heb dan ook niet alles op de foto gezet, want zo heb ik bijvoorbeeld ook een mega schattige smoothie blender van mijn ouders gekregen. Maar die paste er dus niet helemaal bij, haha. Ook kreeg ik van mijn familie een heel erg mooi wit horloge, een zeer interessant boek ('Sterker dan ooit' van Brené Brown) en een heerlijk Victoria's Secret geurtje.


Van mijn vriendinnen en vrienden kreeg ik vooral cadeaubonnen van de Douglas, omdat ik zelf graag een (dure) parfum wil aanschaffen. Ik wist nog niet welke, dus binnenkort ga ik zelf maar eens bij de Douglas rondsnuffelen. Ook kreeg ik een heleboel leuke spulletjes voor in huis (kaarsen, een cactus kussen, decoratie) en beauty spulletjes (douce foam, gezichtsmasker, nepnagels). 

Kort samengevat ben ik gewoon super verwend. Ik ben daarom ook echt onwijs blij met mijn nieuwe spullen! Er komen dus ook weer een heleboel reviews aan, haha. Zo ben ik al bezig met een review over een heerlijke parfum die ik gekregen heb (One G eau de Parfum) en ook wil ik graag de super leuke nepnagels binnenkort uitproberen (False Metallic Nails). 

Alle cadeautjes zien er super leuk uit bij elkaar, toch? 

You May Also Like

19 reacties

 1. Nog gefeliciteerd! Wat een leuke cadeaus heb je gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke cadeaus heb je gekregen! De kleurtjes passen inderdaad allemaal goed bij elkaar haha. Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog gefeliciteerd meis! En wat een leuke cadeautjes, de karma olie van rituals is heerlijk. En ben heel benieuwd naar het boek sterker dan ooit. <3
  Liefs, Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben hem al aan het lezen en hij is super interessant! Misschien volgt er wel een review :)

   Verwijderen
 4. de kleur van je cadeautjes past inderdaad mooi bij elkaar, haha! Nog gefeliciteerd :) ik denk dat je met al je douglas kadobonnen je wel redt hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je allemaal leuke dingen gekregen zeg! En ze passen qua kleur inderdaad heel goed bij elkaar hihi. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die lampjes en die nagels zo cute allemaal! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke cadeautjes heb je gehad! Die Victoria's Secret spray is lekker :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou je bent goed verwend hihi, hier kun je nog lang van nagenieten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nog gefeliciteerd! Cadeautjes krijgen is zo leuk he :D veel plezier met al je mooie spulletjes! En wat grappig eigenlijk dat het allemaal zo goed bij elkaar past.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd nog! Wat een super kleurrijk plaatje is het geworden :)
  Die Good Karma van Rituals gaat je sowieso kunnen bekoren - ik vind 'm alvast heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke dingen! En het kleurt zo perfect bij elkaar allemaal, alsof je visite er over na heeft gedacht ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gefeliciteerd nog! Wauw wat ben jij goed verwent, ik vind dat wel leuk voor naar te kijken wat je zoal voor je verjaardag krijgt :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah wauw, wat een leuke cadeautjes heb je allemaal gekregen! Altijd zo fijn om jarig te zijn he, haha. Zo lekker die douche foam ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk om de foto's te zien ! nog van harte gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gefeliciteerd en wat een mooie cadeaus heb je gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nog gefeliciteerd! Wat ben je verwend zeg. Super leuke cadeaus!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gefeliciteerd!
  Dat ziet er mooi uit!
  Prachtige foto's!

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen