Persoonlijk - Eigen column, Bloginsider & de vakantie

by - juni 18, 2016


Vaak schrijf ik wel een artikel over wat ik gedaan heb in een week, maar wat er nu écht in mijn leven afspeelt hou ik vaak nog op de achtergrond. Er zijn namelijk een heleboel spannende dingen aan de gang! Zo heb ik een kans om een eigen vaste column (!) te krijgen, heb ik veel plannen voor de zomervakantie en ben ik Bloginsider bij Vera Camilla geworden...

Een eigen column

Het klinkt onwijs spannend en dat is het ook: ik kan namelijk een eigen vaste column krijgen in het magazine van mijn hogeschool! Vorige week heb ik het gepresteerd om nét voor de deadline een voorbeeldcolumn in te leveren. Ik merk dat ik het heel erg leuk vind om voor mijn blog persoonlijke artikels te schrijven, dus daarom lijkt het me ontzettend gaaf om een eigen column te hebben. En begin deze week ben ik dan ook daadwerkelijk uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Fingers crossed! 

YouTube kanaal

Het begint enorm bij mij te kriebelen om een eigen YouTube kanaal te beginnen. Sowieso wil ik nog steeds een video monteren die ik heb gefilmd toen ik met vriendinnen in Nice op vakantie was. En daarnaast wil ik eigenlijk ook op interessante dagen gaan filmen wat ik zoal doe. Op Twitter gaf ik dit ook al aan en ik kreeg daar ontzettend leuke respons op terug! Zal ik dan toch ooit... ?

De zomervakantie

Ik moet officieel nog drie weken naar school en daarna heb ik eindelijk zomervakantie! Ik moet nog een presentatie doen en nog een verslag inleveren en daarna ben ik dus he-le-maal VRIJ! Wat ik ga doen in de zomervakantie? Ik heb plannen om met een vriendin voor een weekend een huisje te boeken aan het strand ergens in Nederland. Daarnaast wil ik misschien nog met mijn vriendje een last-minute boeken naar bijvoorbeeld Valencia of Barcelona. Ook ga ik wat extra werken bij mijn bijbaantje en daarnaast ga ik nog naar Dreamfields (een super vet festival) en ga ik ook weer lekker door met veel bloggen.

Bloginsider

Een aantal weken geleden had ik me opgegeven om Bloginsider te worden bij Vera Camilla. En ik ben geselecteerd! Ik mag de komende weken hele gave producten testen van L'Oreal Paris. Het zijn producten uit de nieuwe Elvive Clay haarverzorgingslijn. Ik heb een shampoo, conditioner en droogshampoo gekregen om te testen. Ik ben reuze benieuwd, want ik heb de producten tot nu toe nog niet kunnen testen. De komende weken zullen jullie het ook wel voorbij zien komen op social media. En ik schrijf er natuurlijk nog wel een review over! :)

Welke dingen zijn er in jouw leven op dit moment aan de gang?

You May Also Like

8 reacties

 1. Wat een hoop positieve dingen! Super leuk dat je blog insider bent. Ik ben benieuwd naar je video's als je een kanaal hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een hoop leuke dingen Maaike <3 Vooral heel tof dat je een sollicitatie gesprek hebt voor je eigen column, heel veel succes girl! En ik zeg ja voor Youtube, lijkt mij heel tof om filmpjes van jou te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Video's, wat leuk! Ik wil het ook nog steeds eens doen. Nu heb ik mijn nieuwe camera, dus wie weet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou gewoon een YouTube kanaal beginnen als ik jou was! Gewoon doen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk artikel om het weekend mee te beginnen. Al die positiviteit en nieuwe dingen werkt inspirerend en aanstekelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel! Heel leuk dat je insider bent van Vera. En ik zou het ook leuk vinden als je filmpjes zou maken! Bij mij kriebelt het eerlijk gezegd ook wel, haha. Ben benieuwd! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo leuk dat je gaat schrijven voor Vera!
  Fijn dat je bijna summerholiday hebt.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaah fijne dingen Maaike, én wat loopt je blog goed! Je bent echt een voorbeeld! :)

  BeantwoordenVerwijderen